Ana SayfaDekorasyonTuhaf oteller

Tuhaf oteller

Dog Bark Park Inn

Dev bir av köpeği şeklinde inşa edilen Dog Bark Park Inn, Cottonwood, Idaho’da bulunuyor. Bu garip otelde; odalar köpek dekorasyonlarıyla dolu, konuklara köpek maması şeklindeki cookie ler sunuluyor, hediye mağazasında köpekle ilişkili ürünler satılıyor, ve konukların üstlerini değiştirmeleri için dışarıda büyük bir yangın musluğu bulunuyor.

Null Stern Hotel

Null Stern Hotel, aslında terk edilmiş bir İsviçre nükleer korunağı. Sonradan otele dönüştürülmüş olan Null Stern Hotel’de konuklara yatak ve sıcak sudan başka hiçbir hizmet verilmiyor. Ayrıca, odanızı insanlarla paylaşmak zorundasınız. Odalar en fazla 6 kişi alıyor. Ama otelin asıl artısı, gecesi sadece 10 dolar olması. Otelin yaratıcıları, bu oteli sadece bütçesi kısıtlı gezginler için değil, sosyal bir tecrübe kazanmak ve seyahat ettikleri insanları daha yakından tanımak isteyenler için tasarladıklarını belirtiyor.

Karostas Cietums

Karostas Cietums, geceyi eski bir Sovyet hapishanesinde geçirmek isteyenler için birebir. Letonya’da açılmış bu otelin odaları, hapishane hücrelerinden başka bir şey değil. Hatta eğer biraz daha fazla para vermeye razıysanız, tam bir hapishane tecrübesi yaşayabilirsiniz. Vereceğiniz bu ekstra parayla, otelin gardiyanları size gerçek bir mahkummuşsunuz gibi davranabilir ve böylece gerçek bir mahkumun yaşamını tecrübe edebilirsiniz. Bunun yanında, otelde turlar da yapılıyor ve bir müzesi de mevcut.

Library Hotel

Gerçek bir kitap kurduysanız, New York City’e yolunuz düştüğünde mutlaka Library Hotel’de kalmalısınız. Library Hotel’deki her kat ve odaya, kütüphane kategorileme sistemi olan Dewy Decimal sistemindeki ayrı bir kategorinin adı verilmiş. Her oda, ait olduğu kategorinin kitaplarıyla dolu. 60 odasıyla Library Hotel, felsefeden erotik literatüre kadar her konuğun zevkine hitap ediyor. Konukları memnun etmek için her türlü servisi sunan bu oldukça lüks otelde aynı zamanda bir restoran ve salon bulunuyor.

Jumbo Hostel

Birçok yolcu uçuş yaptığı sürece dinlenmek amacıyla uyumayı tercih eder. Jumbo Hostel, bu fikirden yola çıkılarak, uçakta uyma keyfini yerde de sürdürmek amacıyla tasarlanmış. Eski bir 747 jet, 85 konuk kapasiteli ve kafesi olan bir otele dönüştürülmüş. Jumbo Hostel, Stockholm-Arlanda Havaalanına sadece 10 dakika uzaklıkta. Yani uçuşunuzdan 10 dakika sonra, başka bir uçakta uyumaya devam edebilirsiniz. Kokpitinde bir suiti olan otelden, yakındaki havaalanına inip kalkan uçakları görebilirsiniz.

Propeller Island City Lodge

Propeller Island City Lodge isimli Alman yapımı otel, bir sanat piyesinde yaşayabilmeniz için tasarlanmış. Her oda, değişik bir sanat görüşünden esinlenilerek tasarlanmış. Örneğin; bir oda tamamen turuncuyken, bir diğerinde yataklar tavana asılı. Başka bir oda ise, dev bir kaleydoskopun içindeymişsiniz hissi yaratmak için tamamen aynalarla kaplı. Propeller Island City Lodge’da o kadar çok çeşitli oda var ki, tabutta uyuyabileceğiniz odaları bile mevcut.

Hang Nga

Hang Nga, dev bir ağaç ev görünümü vermek amacıyla tasarlanmış bir Vietnam oteli. Ağaç suni olmasına rağman, üzeri gerçek bitkilerle dolu. Odaların dekorasyonu ağaç temasıyla uyumlu. Örneğin, bir odanın duvarları dev karıncalarla kaplı ve karınca şeklinde lambaları ve palto asacağı var. Avlusunda yapraklar ve dev örümcek ağları iç içe geçmiş olan Hang Nga’da konuklara gerçek bir ağaç evde yaşıyorlarmış hissi yaşatmak için, kocaman ağaç dallarını odaların pencerelerinden rastgele içeri geçirip çıkarmışlar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI