Ana SayfaDekorasyonEklektik Dekorasyon İçin 6 İpucu

Eklektik Dekorasyon İçin 6 İpucu

 1. Eklektik stile ulaşmanın en temel kuralı, klasik ve modern parçaları çekinmeden bir arada kullanmaktır.

 2. Birbirine kontrast renkleri kullanmak önemlidir. Bu renkleri bir veya ikiyle sınırlı tutmayın. Birbiriyle uyumlu zıtlıklar yaratacağını düşündüğünüz renkleri, natürel renkte seçtiğiniz parçaların arasına serpiştirin.

 3. Bol bol aksesuar kullanın. Bir evi şıklaştırmanın en basit ama en etkili yollarından biri aksesuar kullanmaktır. Çerçeveler, biblolar, tablolar, vazolar ve hayal gücünüze başka ne sığabilirse..

 4. Farklı desen ve dokuları bir arada kullanın. Örneğin keten ve saten yastıkları yan yana koyun.

 5. Evinizin belirli bölgelerinde odak noktaları oluşturun. Mobilyalarını çok sade döşediğiniz yemek salonunuzda, fotoğrafta görüldüğü gibi, patlayan bir renk veya aksesuar seçin. Böylece dikkat çekici bir görünüme ulaşacaksınız.

 6. Eklektisizm bir çeşit kaostur. Onu güzel yapan, belli kuralları izlediğinizde uyumlu bir kaosa evrilebilmesidir. Tüm bunların yanında, ev sizin eviniz ve bu yüzden kendinizi kurallarla sınırlamak da çok doğru olmayacaktır. Siz her şeye rağmen sezgilerinizi kullanmaya devam edin ve kendinizi rahat ve mutlu hissettiğiniz bir ortam yaratmanın önemini unutmayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI