Ana SayfaYaşamEn Güzel Christmas Marketleri

En Güzel Christmas Marketleri

Her güzel şey yazın olacak diye bir şey yok! Bakınız size güzel bir tatil önerimiz var.. Aralık ayında ufak bir kaçamak yapabilmek için bütçenizi şimdiden ayarlayın. Colmar, Strasbourg ve daha niceleri imkanlarınızı zorlamanıza neden olabilir.. Tıklayın!

Aachen

Almanya`nın Belçika sınırına yakın bölgesinde yer alan Aachen şehri Christmas zamanı oldukça meşhur.. Rengarenk sokaklarına ve Christmas marketlerine hayran kalacağınız bu şehre gitmeniz için en ideal zaman aralığı ise 20 Kasım-23 Aralık. Bizden söylemesi!

Aachen

Aachen

Brüksel

Aachen`e kadar gelmişken Brüksel`i de es geçmeyelim. Brüksel de Christmas market deyince akla gelen ilk 10 şehirden bir tanesi. `Festive season` denilen bu festival zamanında en önemli event ise `Winter Wonders` adı verilen, 5 hafta süren ve içinde birçok aktiviteyi bulunduran bir etkinlik. Brüksel`i cazibe merkezi haline getiren bu etkinlikte yok yok! Dev Christmas ağacı, buz pateni pisti, ışık şovları ve daha neler neler.. 27 Kasım`da başlayan ve 3 Ocak`a kadar süren bu etkinliği kaçırmayın!

Brüksel

Brüksel

Colmar

Burası bir cennet! `En Güzel Christmas Marketleri` içerisinde favorimiz kesinlikle Colmar..Fransa`nın Almanya sınırında bulunan Alsace bölgesinin üçüncü büyük komünü olan Colmar, son 17 yıldır Christmas`ı böyle kutluyor. 6 hafta süren kutlamalarda 5 ayrı Christmas marketle karşılaşmanız mümkün.. Ayrıca şarap tadımı, animasyonlar, showlar, konserler ve sergilerle de zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Tarihler ise 20 Kasım-31 Aralık arası.

Colmar

Colmar

Colmar

Colmar

Köln

Christmas deyince ilk akla gelen ülke hiç kuşkusuz Almanya. Köln`de 23 Kasım`da kurulmaya başlanan barakalar 24 Aralık`a kadar sürüyor. Christmas`ta milyonlarca ziyaretçinin bulunduğu bu şehri siz de görebilirsiniz.

Köln

Köln

Dresden

Eğer Christmas zamanını seviyorsanız, Dresden`a bayılacaksınız! Tam 11 farklı Christmas marketi ile sizleri büyüleyecek olan Dresden`de yiyecekler de sizi cezbetmeye çalışacak! 26 Kasım-24 Aralık tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz..

Dresden

Dresden

Dresden

Lille

Burası aslına bakarsanız şöyle ifade edilebilir: `a winter wonderland`! Bölgeye özgü şeyler de bulabileceğiniz; hediyelik eşyalar ve birbirinden leziz yiyeceklerin bulunduğu bu festival alanını çok seveceksiniz.. Ayrıca farklı ülkelerin sanatçılarının eserleri de bu Christmas markette mevcut! 18 Kasım-30 Aralık tarihleri, Lille`de Christmas`ı geçirmek için uygun!

Lille

Lille

Manchester

Dünyadaki en popüler Christmas marketlerinden birine sahip olan Manchester, Birleşik Krallık`ta da en iyi ve en büyük Christmas market olma özelliğine sahip. 14 Kasım-21 Aralık tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz!

Manchester

Manchester

Nürnberg

Almanya`nın bu konuda iyi olduğunu söylemiştik. Öyle ki; birbirinden güzel şehirleriyle kafa karıştırmaya da birebir.. `Church of Our Lady`nin önüne kurulan barakalarda birbirinden nefis kokular yayılırken, bir yanda da ışıltılı Nürnberg`in büyüsüne kapılmamak imkansız! 27 Kasım-24 Aralık arası ziyaret edebilirsiniz!

Nürnberg

Nürnberg

Prag

Prag`ın geniş meydanında romantik bir Christmas geçirmeye ne dersiniz? Geleneksel Noel arifesi kutlamaları ile adından söz ettiren Prag`da açık hava konserleri ile de keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.. 28 Kasım-1 Ocak arası ziyaret edebilirsiniz.

Prag

Strasburg

Gelelim `Best Christmas Market 2015` sıralamasında 1 numaraya sahip olan şehre.. Avrupa`daki en eski Christmas markete sahip olan Strasburgi Christmas`ın baş şehri olarak biliniyor. Ne yapın edin, hayatınızın bir Christmas`ınızı burada geçirin! Tarihler ise 27 Kasım-31 Aralık.

Strasburg

Strasburg

Viyana

Eski geleneklerini sürdüren bir diğer şehir ise Viyana.. `December market` ya da Almanca ismiyle “Krippenmarkt” olan Christmas marketler burada da bir gelenek. 13 Kasım-26 Aralık tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Viyana

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI