Ana SayfaTeknolojiEn İyi Fotoğraf Uygulamaları

En İyi Fotoğraf Uygulamaları

Sosyal Medya kullanımının giderek arttığı bu dönemde fotoğraf uygulamaları en çok kullandığımız uygulamalar listesinde kuşkusuz ilk sıralarda… Peki ya en iyi fotoğraf uygulamaları neler ?

VSCO Cam, ücretsiz bir uygulamadır. İçinde beğendiğiniz her filtreyi satın alabileceğiniz olanakları dışında sade ve yumuşak tonlarla çektiğiniz fotoğrafların tüm havasını değiştirebilirsiniz.

FaceTune, adeta mucizler yaratan bir uygulama. Cilt problemlerinden diş beyazlatmaya, vücüt şekillendirmeden ölçülü kırpmaya kadar bir çok özelliği içinde barındırmaktadır. Ücretli olan bu uygulama 10,49 TL .

Yazın çıkan birbirinden güzel fotoğraflar ama solgun suratlar… Akıllı yüz algılama teknolojisiyle YouCamMakeUp uygulaması göz makyajınızı yapıp yüz hatlarınızı belirginleştirmekle kalmayıp saçınızın tonunu bile değiştirecek özelliklerle sahip. Üstelik Ücretsiz !

İndirenlerin kullanırken zorlandığı fakat içersinde ' nasıl kullanılır ' videolarının bulunduğu bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Uygulamanın içersindeki ' dramatik ' filtreyi kullanmanızı tavsiye ederiz. Fotoğtaflarınızı daha canlı ve daha net yapacaktır. Snapseed de ücretsiz uygulamalar arasında !

Selfie ' den asla vazgeçemeyenlere… Fotoğraf ve video formatı için geliştirilen düzenleme seçenekleri bulunan bu uygulama 2015 yılında ' Best Of best ' ödülü kazandı. Üstelik ücretsiz olan B612 uygulaması, sizin favori renk ve çerçevelerinizi aklında tutuyor. 

Moldiv ile 16 fotoğrafı tek kareye sığdırabilirsiniz. Daha bir çok filtre,sticker,font özelliğine sahip olan bu uygulama  da ücretsiz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI