Ana SayfaDekorasyonEviniz ve Sizin İçin 15 Pratik Fikir

Eviniz ve Sizin İçin 15 Pratik Fikir

Yaratıcılık gerektiren projelere girişmek için hafta sonu harika bir fırsattır. Çok basit malzemelerle hayatınızı kolaylaştırmak ve ona renk katmak için kendi ellerinizle yapabileceğiniz 10 minik projeye göz atın, bu hafta sonu en azından bir tanesini deneyin!

Şeker kutuları hiç bu kadar faydalı olmamıştı.

Banyo temizliğine doğal bir alternatif olarak limonu deneyebilirsiniz.

Legoların sadece çocuklar için bir oyuncak olduğunu düşünüyorsanız, bir daha düşünün. Legoları hayatınızın her yerine adapte edebilirsiniz, örneğin kablo tutucu olarak çok işinize yarayacaklar.

En sevdiğiniz ojeleri anahtarlarınızı kişiselleştirmek için kullanabilirsiniz.

Ortalıkta kablo görmeye dayanamıyorsanız güzel bir kutuyla sorunu çözebilirsiniz.

Özenerek aldığımız ürünlerin poşetlerini atamayız. Atmamalıyız da! Onları pratik ve estetik amaçla bir araya getirin, eşyalarınızı organize edin.

Saç ürünlerinizin daha az yer kaplamasının en şirin yollarından biri.

Küçük tokalarınız bir daha asla sizi terk etmeyecek!

Pahalı rimelleriniz biter bitmez çöpe atmayın! Şişenin içine ekleyeceğiniz birkaç damla nemlendirici, rimelin ömrünü fark edilir şekilde uzatabilir.

Klima yerine vantilatör kullananlardansanız, sizin için renkli bir fikrimiz var. Eşe dosta göstermelik bir görüntüsü var doğrusu..

Televizyon veya masaüstü bilgisayarınızın altına eğilip hangi kablo ne işe yarıyor diye keşif yapmaktan yorulduysanız, ekmek aldığınızda bu minik arkadaşları atmayın. Kablolarınızı isimlendirin.

Misafir beklediğinizde ortalıkta olmasını istemediğiniz minik objeleri bir araya getirin veya değerli eşyalarınızı hırsızlıktan koruyun. Başka amaçlara da hitap edebilir, hayal gücünüzü kullanın yeter ki.

Onlarca ojeniz var ve çok yer kaplıyorlar değil mi? Bu tarz raflar sayesinde hem daha organize olursunuz hem de yerden kazanırsınız.

Salonlarınız her daim kahve dükkanı gibi koksun istiyorsanız, bu mumluk fikrini mutlaka deneyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI