Ana SayfaYaşamGhetto`da bu hafta

Ghetto`da bu hafta

Tarih: 18 Nisan Çarşamba
Konser: 21:30
Ücret: 25 TL – 15 TL (öğrenci)

Deniz
Deniz; B. Deniz Tipigil ve H. Barış Kıratlı tarafından 2010 yılında kuruldu. Aynı yıl Serdar Donduran’ın, 2011’de Şafak Ezer ve Taner Atılgan’ın, 2012’de Volkan Şanda ve Gökay Gökşen’in de katılımlarıyla şimdiki formuna ulaştı. Tümü Deniz Tipigil`in bestelerinden ve sözlerinden, Barış Kıratlı ile Hakan Caneroğlu`nun düzenlemelerinden oluşan, Mayıs 2012`de raflarda yerini alacak olan "Deli Damla" isimli ilk albümlerinin tanıtım konseri için, 18 Nisan`da 2012 Çarşamba gecesi GHETTO sahnesinde olacak.
 

Tarih: 19 Nisan Perşembe
Konser: 21:30
Ücret: 20 TL – 15 TL (öğrenci)

Vera
Babajim Stüdyosu ve Radyo Eksen işbirliği ile gerçekleşen 1. Be The Band yarışmasının müzik piyasasına kazandırdığı isimlerden Vera, ilk albümüyle dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.
2004 yılında Denizli`de üyeleri henüz birer lise öğrencisiyken kurulan topluluk, vokalde Arel Koray Nalbant, klavyede Onur Gülen, davulda Canberk Karademir, bas gitarda Dünyacan Yılmaz ve gitarda Mustafa Şarbak’tan oluşuyor.
Genç yaşlarına rağmen uzun bir geçmişe sahip olan Vera, geçtiğimiz sekiz yılda resmi sitesinden 3 demo albüm, 2 EP ve pek çok single paylaşarak kendine sadık bir dinleyici kitlesi edindi. Grup şimdi de prodüktörlüğünü Reuben De Lautour’un, mikslerini Alp Turaç’ın ve mastering’ini Pieter Snapper’in üstlendiği yepyeni 5 şarkıdan oluşan albümleri “Vera”yı Babajim Records etiketiyle yayımlıyor.

 

Tarih: 20 Nisan Cuma
Konser: 23:30
Ücret: 40 TL – 30 TL (öğrenci)

Tortured Soul
Gilles Peterson’ın deyimiyle ‘house müziğin geleceği’ Tortured Soul, İstanbul’lu hayranlarıyla bir kez daha bir araya geliyor. Soul ve funk ritimlerini modern house ile bir araya getiren topluluk, Red Bull Music Academy iş birliği, Lounge FM medya sponsorluğunda 20 Nisan Cuma gecesi GHETTO sahnesinde.

İlk albümleri ‘Introducing Tortured Soul’un yayınlanmasının ardından Fabric, Zouk gibi efsanevi mekanlarla birlikte Big Chill, Java Jazz Festival ve Montreal International Jazz Festivali’nde binlerce kişiyi coşturan grup, dünya sahnesine büyük bir adım daha attığını kanıtladı.
 



Normal
0
21






MicrosoftInternetExplorer4

Tarih: 21 Nisan Cumartesi
Konser: 23:30
Ücret: 40 TL – 30 TL (öğrenci) – 85 TL (yemekli)

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars
2011 Kasım’ında yeni albümü “En Estambul”u yayınlayan Ayhan Sicimoğlu’nun artık klasikleşen GHETTO performansı, bu ay yine Haldun Tüzel’in hazırlayacağı özel yemekler eşliğinde 21 Nisan’da gerçekleşiyor.
Baharın ortasında Latin rüzgârları estirecek olan gecede Ayhan Sicimoğlu ve yol arkadaşları Latin All Stars’ın ritimlerine karşı koyamayacaksınız. Yaşam enerjisi, renkli performans ve tutku her zaman olduğu gibi yine GHETTO’da ritimle buluşacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI