Ana SayfaGüzellikGigi Hadid Fashion Los Angeles Ödülleri Makyajı

Gigi Hadid Fashion Los Angeles Ödülleri Makyajı

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Fashion Los Angeles Ödülleri`ne katılan Gigi Hadid, gecedeki makyajıyla çok konuşuldu. Maybelline’in yüzü olan Gigi Hadid’in makyajı, Patrick Ta tarafından Maybelline ürünleriyle yapıldı.

Patrick ta ilk olarak cilt için, nemlendirici baz olan Facestudio Master Prime in Blur + Illuminate kullandı. Üstüne Maybelline Dream Velvet fondöten uyguladı.  Şimdilerin en rövanşta olan highligt ve kontör uygulamasını Facestudio Master Contour Palette ile yaptı. Ve Son olarak  Facestudio Master Fix transparan pudrayla cilt makyajını tamamladı.

Gözlerine gelince; eyeliner olarak  Eyestudio Lasting Drama Nude renkli kalemi kullandı. Nude tondaki göz makyajında far olarak, bej renginin ve tonlarının olduğu The Blushed Nudes Palette tercih etti.

Göz makyajının tamamlayıcısı olan maskaraya gelince, Maybelline’in en çok tercih edilen sihirli maskarası  Volum` Express The Colossal Washable.

Dudaklarda ise önce Toast rengi  Maybelline ColorSensational dudak kalemi uyguladı. Kalemin üzerine,  Color Sensational Vivid Matte Liquid serisinden Nude Thrill ile makyajı bitirdi. Bu arada bu ruj, makyajın en beğenilen noktası oldu. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI