Ana SayfaSağlıkGöbek yağlarını eritmenin yolları

Göbek yağlarını eritmenin yolları

İşe az yemekten başlayın

– Akşam yemeklerini bol mineral alabileceğiniz sebze ağırlıklı mönülerle oluşturun. Böylelikle vücudunuz depoladığınız yağları yakmaya başlar.
– Sık sık küçük öğünler yiyin.
– Şekeri mümkün olduğunca kesin. Vücudunuzun şeker ihtiyacını meyvelerle karşılayın.
– Meyveyi mutlaka proteinle birlikte alın bu sayede hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmez.

Egzersizleri ihmal etmeyin

– Sabah kahvaltısından önce yapacağınız egzersiz gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve vücutta depolandığınız yağı eritecektir.
– Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.

İp atlayın

– Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!
– Bacaklar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metabolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir.

Kaba tuzla banyo

-Kaba tuz vücuttan ödem söktürücü ve fazla suyu atıcı özelliğiyle kilo vermek için kullanılan bir tuz çeşididir. 
– Marketten birkaç torba kaba tuz alıp, banyodan önce bir bardak kaba tuzu biraz sıcak suyla karıştırarak, karnınızın üstüne sürün. 10 dakika ellerinizle masaj yapın. Daha sonra sıcak suyla durulayıp banyonuzu yapın.
– Kaba tuz terletir ve vücuttaki fazla suyun vücut dışına atılmasına, derinin metabolizmasının hızlanmasına yardımcı olur.

Ev işleri yaparken zayıflayın

– Yerleri temizlerken elektrikli süpürge yerine normal süpürgeyi tercih edin. Hava sıcaklığının arttığı öğle saatlerinde ütü yaparak ter atın.

Masaj yapın

– Masaj, karın bölgesini eritmek için en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Masaj, derinin ısısını yükselterek enerji tüketimini artırmanın yanı sıra bağırsakların hareketlerini de hızlandırır. 
– Her gün masaj kremiyle karnınızı ovalayın. Bu uygulama, karın bölgesindeki yağın giderilmesi için etkilidir.

Otomobil kullanırken göbeğinizi eritin

– Herkes otururken, otomobil kullanırken karın kaslarını çalıştırabilirsiniz. Sıkmak, beklemek ve gevşemek önemli.
– Oturduğunuz yerden çapraz karın kaslarını çalıştırmak adına çapraz yönde sağ elinizi sol dizinizi geçecek yönde çevirerek ve sonra aksi yönde tekrarlayarak kasları sıkıp bırakarak çalıştırabilirsiniz.
– Üst karın kaslarını otururken çalıştırmak zordur, otururken en fazla yapabileceğiniz boynunuzu iyice öne doğru eğip çenenizi göğsünüze yaslayıp bir miktar çalıştırmaktır. Karın kasları gerçekten çok önemlidir; insanın duruşunu, bel sağlığını ve bütün olarak da omurga sağlığını etkiler. Oturduğunuz yerde bu egzersizleri yapmayı bir alışkanlık haline getirin. Böylece `spora zamanım yok` diye bahaneniz de kalmaz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI