Ana SayfaModaGüçlü Kadınların 5 Ayakkabısı

Güçlü Kadınların 5 Ayakkabısı

Stillerinde şıklığı ön planda tutan kadınların iş ve özel hayatlarında asla vazgeçmeyecekleri 5 ayakkabı modelini sizinle paylaşıyoruz. İlham almak için tıklamaya devam edin!

Bir numarada klasik siyah stiletto`lar var. Zamansız ve asla demode olmayan bu ayakkabılara yapacağınız yatırımdan pişman olmazsınız. Stil sahibi ve güçlü kadının arzu nesnesi Louboutin ayakkabılar, bu türün en iyi örneklerinden biri.

Ayakkabıda bir diğer zamansız doku krokodildir. Hemen hemen her stile adapte edebileceğimiz bu ayakkabılar favorilerimizden.

Gianvito Rossi, 775 Euro

Loafer ayakkabılar, en keskin çizgideki masküleni feminen hale getiren joker parçadır. İmajında sert geçişler yaratmayı seven kadınların uzun süreli favorisi bu ayakkabılar.

Robert Clergerie “Mony” Loafer, 540 Euro

Sonbahar ve kış için dilediğiniz gibi giyebileceğiniz ayakkabılarınız bilekten botlar olacak. Günlük hayat için idealler ve “cool” bir havaları var.

Marni, 992 Euro

Bir çift babet olmazsa olmazlardan. Sade ve siyah bir babet yerine daha kişiselleştirilmiş modellerden bir çift seçmek size iyi gelecek. Konu stil sahibi olmaya gelince, şıklığın içine serpiştirilmiş mizah kadar güzel bir şey yok.

Charlotte Olympia, 1.780 TL

Bacak boyunu olduğundan uzun gösteren nude (doğal) tonda ayakkabılar, elbisele ve midi eteklerinizle birlikte giymeniz için çoğu zaman iyi bir fikir.

Paul Andrew, 675 $

Güçlü kadınlar da yorulur. Ergonomik açıdan haftanın her günü topuklu ayakkabı giymek pek önerilmez. Hafta içi başka çareniz yoksa bile, hafta sonu etkinliklerinizde sneaker`lara mutlaka yer verin. Şıklığınızdan taviz vermeden rahat olacaksınız.

Nike Air Max 90 Ultra Essential White, 399 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI