Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Dedikoduları - 11 Temmuz

Haftanın Magazin Dedikoduları – 11 Temmuz

Teoman baba oluyor:

Aralık ayında ünlü düğün fotoğrafçısı Ayşe Kaya ile evlenen Teoman baba olacağını öğrendi. Geçtiğimiz aylarda yaşının 45 olduğunu ve artık babalık duygusunu tatmak istediğini söyleyen şarkıcı elini çabuk tutmuş görünüyor. Kaya, üç aylık hamile.

Gerard Butler ve Bradley Cooper Wimbledon`da:

Andey Murrey ile Novak Djokovic arasında geçen ve Murray`ın zaferiyle biten Wimbledon`ın son maçına giden Gerard Butler`la Bradley Cooper`ın samimiyeti gözlerden kaçmadı. Maç boyunca samimi bir şekilde gülüşen ve birbirlerine telefonladn birşeyler gösteren ikili hakkında ertesi gün oldukça değişik iddialar çıktı.

Kraliyet bebeğinin ünvanı belli oldu:

Yakın zamanda dünyaya gelecek olan Kate Middleton ve Prens William`ın doğacak çocuklarının ünvanı belli oldu. Cinsiyeti henüz dünyaya açıklanmayan hatta annesi ve babası tarafından da doğum sırasında öğrenilecek olan minik bebek dünyaya geldiği andan itibaren Cambridge dükü ya da düşesi sıfatıyla taçlandırılacak.

Volkan Demirel`den eşi Zeynep`e büyük jest:

Çıktığı tatil sırasında hamile olduğunu öğrenen Zeynep Demirel`e eşi Volkan büyük bir jest yaptı. 24. yaşını arkadaşlarıyla kutlayan Zeynep için bebek figürlü pasta yaptıran Volkan, "Senin bana vereceğin hediyeye karşılık sana bir hediye veremiyorum ama seni canımı verecek kadar seviyorum. Canım karım" yazarak gelenlere duygu dolu anlar yaşattı.

John Mayer Katy Perry için şarkı yazdı:

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kere yollarını ayıran Katy Perry ve John Mayer çifti 4 Temmuz`da karşımıza çıktı. Instagram üzerinden Amerikan bayraklarından yapılan elbiselerle çekilmiş bir resim paylaşan Perry, ne kadar mutlu olduğunu gözler önüne serdi. Katy`nin değerini onu kaybettiğinde anladığını söyleyen Mayer, sevgilisi için bir de şarkı yazdı.

Hazal Kaya kilo vermek için Amerika`da:

Twitter hesabı üzerinden hayranlarına veda ederek bir süreliğine Amerika`ya giden Hazal Kaya`nın aslında oyunculuk eğitimi almak için gitmediği ortaya çıktı. Kaya`nın aslında son zamanlarda aldığı fazla kiloları gözlerden uzak bir şekilde vermek için bu kadar uzak bir yere gittiği ortaya çıktı.

Eva Longoria yeniden aşık:

Tony Parker`ın kendisini aldatması üzerine tek celsede basketbolcu eşinden boşanan Eva Longoria, uzun zaman sonra kapılarını aşka açtı. Geçtiğimiz günlerde Ready for Love`un yakışıklı bekarı Enresto Arguello ile mutlu bir beraberliğe başladığını onaylayan 38 yaşındaki oyuncu Paris sokaklarında sevgilisiyle dolaşırken görüntülendi.

Tuba Ünsal hamile:

31 Mayıs gün Berlin`de hayatını Mirgün Cabas`la birleştiren Tuba Ünsal`ın 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bir önceki evliliğinden Bare isimli kız çocuğu olan Ünsal, şu sıralar yeniden anne olacak olmanın ve yeni evliliğinin tadını çıkartıyor.

Arda Turan eski sevgilisine döndü:

Sinem Kobal ile yolarını ayıran ancak bunu henüz net bir şekild ifade etmeyen Arda Turan bu hafta can sıkıcı bir iddiayla baş etmek zorunda kaldı. Nişanlısından ayrılan Milli futbolcuun, eski sevgilisi Eda Türkmen`e döndüğü ilei sürüldü. Bu iddia ile neye uğradığını şaşıran Turan, avukatı aracılığıyla eski sevgilisiyle barışmadığını net bir şekilde ifade etti.

Adele evlendi :

Ünlü şarkıcı hafta sonu gittiği Robie Williams konsedinde sol elinde alyansla görüntüleninci evlilik iddiaları bir kere daha alevlendi. 2011 yılından bu yana DropforDrop derneğinin CEO`su Simon Konecki ile birlikte olan Grammy ödüllü şarkıcı, 8 ay önce oğlunu kucağına almıştı.

Kenan Doğulu adaya taşındı:

Kenan Doğulu sevgilisi Beren Saat`in mutluluğu için herşeyi yapıyor. Saat`in film çekimleri nedeniyle güzel sevgilisini uzun zaman göremeyecek olan şarkıcı, filmin çekileceği adaya taşınma kararı aldı. Bu yaz boyunca yeni filmi "Benim Dünyam" için Büyükada`da kalacak olan Beren`in yanına yerleşen Kenan, bu sene geleneksel hale gelen Amerika tatilinden vazgeçti ve sevgilisini daha çok görmek için Splendid Otel`e yerleşti. İkili filmin çekimleri biter bitmez Amerika`ya uçacak.

Beyonce babasını evlendirdi:

Beyonce, öz babası Mathew Knowles`ı geçtiğimiz Pazar günü evlendirdi. 2009 yılında Knowles mardeşlerin annesi Tina`dan boşanan Mathew, dört yıl aradan sonra Gena Avery ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğe tepkili olan iki kardeş düğüne katılmadı.

Rihanna denize indi:

Uzun zamandır turnede olan ve sahil kenarına inmeyen Rihanna, konser vermek için gittiği Polonya`da denize gidince hayranları plaja akın etti. En yakın arkadaşı Melissa ile güneşin tadını çıkarmak isteyen şarkıcı gördüğü yoğun ilgi karşıında oteline geri dönmek zorunda kaldı.

Riri daha sonra Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafın altına " Plajda bir gün geçirmek istedik ama başarısızlıkla sonuçlandı" yazarak duygularını dile getirdi.

Aras Bulut İynemli Muhteşem Yüzyıl`da:

Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinin Haziran ayında ekranlara veda etmesiyle karşımıza nasıl bir projede çıkacağı merakla beklenen isimlerden biri olan Aras Bulut İynemli, Muhteşem Yüzyıl`a "Evet" dedi. Genç oyuncu, Sarı Selim rolüyle birdahaki sezonda karşımıza çıkacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI