Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Dedikoduları 14 Ağustos

Haftanın Magazin Dedikoduları 14 Ağustos

Beren Saat abisini evlendirdi:

Ünlü oyuncu Beren Saat, abisi Cem Saat`i evlendirdi. Düğüne iki yıllık sevgilisi Kenan Doğulu ile katılan Saat, Ankara Büyükhanlı Park Otel`de gerçekleşen düğünde oldukça keyifli saatler geçirirken düğüne katılanlar güzel oyuncunu resimlerini Instagram ve Twitter üzerinden paylaştılar.

Kevin Federline evlendi: 

Britney Spears`ın eski kocası dansçı Kevin Federline hayatını Victoria Prince`le birleştirdi. 35 yaşındaki dansçı bir süredir birlikte olduğu Prince`le samimi bir düğünle hayatını birleştirirken çiftin iki yaşındaki kızları Jordan Kay, kendisi için hazırlanan minik gelinlikle düğünün en çok dikkat çeken ismi oldu.

Kevin`den ayrıldıktan sonra zor günler geçiren ve uzun süre rehabilitasyon merkezinde kalan Britney`nin bu habere nasıl bir tepki vereceği ise merakla bekleniyor.

Beyonce saçlarını kestirdi:

Haftanın en şaşırtıcı olayı Beyonce`den geldi. Geçtiğimiz haftalarda vantilatöre kaptırdığı saçlarını kısacık kestiren şarkıcı, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı şeni imajıyla hayranlarına kalp krizi geçirtti. Bugüne kadar uzun dalgalı saçlarıyla güzellik konusunda kadınlara ilham olan divanın neden böyle bir karar aldığı ise hala sorgulanıyor.

Cara`nın en yakını Rihanna:

Her yaptığıyla olay olan Cara Delevingne, zor anlarında Rihanna`dan akıl aldığını itiraf etti. Yabancı bir dergiye yaptığı açıklamada sanıldığı kadar mükemmel olmayan bir hayatı olduğunu belirten manken, kardeşiyle gittiği Yunanistan tatili sırasında herkesin çift olmasından dolayı depresyona girdiğini ve bu zor anlarında Riri`yi aradığını açıkladı.

David Beckham oyuncu mu oluyor?

Paris Saint Germain`in şampiyon olmasından sonra futbol kariyerine son veren David Beckham, iddialara göre The Secret Service filmiyle oyunculuğa adım atıyor. Daha önce kendi koleksiyonunu tanıttığı reklam filmindeki oyunculuğuyla beğenilen Beckham`ı beyazperdede görmek isteyen hayranları bu haberin gerek olması için dua ediyorlar.

Yakışıklı Beckham, kızları yeniden peşinden koşturmanın bir yolunu bulmuş gibi görünüyor…

İntikam`da beklenmeyen ayrılık:

Geçtiğimiz sezonun en iddialı yapımlarından biri olan İntikam`da yeni sezon öncesi yaşanan ayrılık herkesi şaşırttı. Şahika`nın asistanı Aslı karakterini canlandıran Dilşad Çelebi ani bir kararla diziden ayrıldı. Daha önce Koyu Kırmızı gibi yapımlarda karşımıza çıkan oyuncunun bıraktığı koltuğu ise Zeynep Özder devraldı.

Jennifer Aniston iddiaları yalanladı:

Güzel oyuncu Jennifer Aniston hamile olduğu hakkında çıkan dedikoduları yalanladı. Yeni filminin galasında giydiği saten Burberry elbisesinin azizliğine uğrayan ve göbeği ortaya çıkan oyuncu, hamilelik dedikodularının çıkmasına neden olmuştu. İddiaların giderek büyümesi üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Aniston, sadece birkaç kilo aldığını itiraf etti.

Bakalım zaman Aniston`ı haklı mı çıkartacak yalancı mı ? 

Kim ve Kanye evleniyor:

Kanye West, Kim Kardashian için kesenin ağzını açtı. İki ay önce kızı North`u dünyaya getiren sevgilisiyle evlenmek isteyen West, bugüne kadar görülmemiş bir düğüne imza atmak istiyor. Kim, üçüncü düğünü olacağı için bu duruma biraz temkinli yaklaşırken West ilk kez evet diyeceği için oldukça heyecanlı günler geçiriyor.

Daha önce Kris Humphries`le evlenmek için 10 milyon dolar harcayan yeni annenin bu kez nasıl bir bütçeye imza atacağı büyük bir merak konusu.

Meryem Uzerli geri dönüş şartlarını açıkladı:

Uzun süredir Almanya`da olan Meryem Uzerli Türkiye`ye geri dönmek için şartlarını açıkladı. Tükenmişlik sendromuna bir daha yakalanmak istemeyen oyuncunun abartılı şartları ise şöyle: 

– Haftanın dört günü çalışmak, üç günü tatil yapmak.

– Günde 9 saat çalışmak.

-20`den fazla bölümde oynamamak.

– Bölüm başına 25 bin Euro.

Çağatay Ulusoy ekranlara geri döndü:

Adını Feriha Koydum`un finalinden sonra adının karıştığı uyuşturucu skandalı yüzünden bir süredir ortalıklarda görünmeyen Çağatal Ulusoy, Medcezir isimli diziyle ekranlara dönüyor. O.C`nin Türk versiyonu olan Medcezir`de Serenay Sarıkaya`yla birlikte ekran karşısına geçen yakışıklı oyuncu, hayranlarına kendini affettirecek gibi görünüyor.

Lady Gaga sokağa çıplak çıktı:

Yakın zamanda yeni albümünü yayınlayacak olan Lady Gaga, isminden bahsettirmek için herşeyi yapıyor. Bir süredir ortalıkta görünmeyen şarkıcı, sokağa çıktığı anlarda da neredeyse giyinmemeyi tercih ediyor. Geçtiğimiz günlerde sokakta görüntülenen Gaga, iç çamaşırın belli eden file pantolonuyla herkesi kendine güldürmeyi başardı.

Angelina Jolie`nin hastalıklı zayıflığı:

Yeni filminin tanıtımı için basın toplantısına katılan Angelina Jolie`nin hastalıklı zayıflığı herkesi korkuttu. Annesini kaybettiğinden beri bir türlü sağlıklı kilo alamayan oyuncunun mastektomi ameliyatından sonra 49 kiloya kadar düştüğü ortaya çıktı. Daha da kemiklenen yüzü ve incelen kollarıyla hayranlarını üzen Jolie, dünyayı da ikiye böldü. Kimileri oyuncunun böyle de çok güzel olduğunu söylerken kimileri Jolie`nin eski güzelliğini aradıklarını belirttiler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI