Ana SayfaMagazinHaftanın magazin dedikoduları 19 Eylül

Haftanın magazin dedikoduları 19 Eylül

Arda Turan ve Sinem Kobal evleniyor:

Yaz aylarında sürekli olarak ayrılıp barışan Arda Turan ve Sinem Kobal çiftinin sonunda mutlu sona ulaşacağı kesinleşti. Bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişikilerini artık evlilikle taçlandırmaya karar veren ikili, Aralık ayından gün aldı. Geçtiğimiz yıl  bir anda nişanlanarak herkesi şaşırtan ve Haziran ayında Çırağan`da yapılacak düğünlerini erteleyen çift, bu kez kış düğünü yapmaya karar verdi. Şimdiden gelinliğini İspanya`dan alan Sinem, mutsuz günlerini geride bırakmış gibi görünüyor.

Demi Moore ve Ashton Kutcher birlikte görüntülendi:

Nafaka sorunları nedeniyle uzun süredir boşanma davaları devam eden ve araları bozuk olan Demi Moore – Ashton Kutcher ikilisi, birlikte görüntülendiler. Tesadüfen California, San Jose`de düzenlenen teknoloji konferansına birlikte katılan ikili, Los Angeles`a dönmek için de aynı uçağa binince aradaki buzları erittiler. Havaalanından çıkarken oldukça samimi görüntüler çizen Moore ve Ashton, sorunları çözecek gibi görünüyor.

Mila Kunis`le istikrarlı bir ilişkisi olan Ashton, bir an önce Moore`dan boşanarak sevgilisiyle evlenmek istiyor.

Beren Saat sakatlandı:

İntikam dizisinin yeni sezon çekimlerinda dalış yaparken elini inciten Beren Saat, birkaç gün setlerden uzak durmak zorunda kaldı. Bu sürede küçük bir tatile çıkan Saat, dönüşte hosteslerle fotoğraf çektirdi. Elinin sarılı olduğu gözlemlenen oyuncu, tatilinin ardından set başı yaparak yeni partneri Yiğit Özşener`le birlikte kamera karşısına geçti.

Brad Pitt sinemayı bırakıyor:

Brad Pitt, sinemayı bıraktığını açıkladı. Yeni filmi `12 Years a Slave` in galasına katılan yakışıklı oyuncu, bundan sonra hiçbir sinema filminde yer almayacağını açıkladı. Angelina Jolie`yle birlikte olduğundan beri çok sık ekranlarda görünmeyen Pitt emekliliğini şu sözlerle basınla paylaştı:

` Tek söylemek istediğim bundan sonra hiçbir şekilde herhangi bir sinema filminde yer almayacağım. Bu meslek benim için buraya kadardı. Yeni filmim sadece bir ayrıcalıktı.`

Demet Akalın kız bebek bekliyor:

Geçtiğimiz haftalarda Twitter hesabı üzerinden 4.5 aylık hamile olduğunu açıklayan Demet Akalın, bebeğinin cinsiyetini öğrendi. Bir kız bebek bekleyen Akalın, kızına ` Hira` ismini vereceğini açıkladı.

Emily Blunt bebek bekliyor:

Hollywood cephesinden hamilelik haberleri gelmeye devam ediyor. Emily Blunt ve John Krasinski çiftinin bebek bekledikleri doğrulandı. 2010 yılında İtalya`da romantik bir düğünle evlenen ve uzun süredir bebek isteyen çiftin bu haberle sevinçten havalara sıçradıkları öğrenildi.

Şeytan Marka Giyer filminin yıldızı bundan birkaç ay önce verdiği röportajda kocasıyla birlikte bebek istediklerini belirtmiş ve kalabalık bir aile kurmayı hedeflediklerini de vurgulamıştı.

Katy Perry Rihanna`yı kıskanıyor:

Aralarının açıldığı iddia edilse de her dakika hala çok yakın arkadaş olduklarını dile getiren Rihanna ve Katy Perry ikilisi yaptıkları açıklamalarla dikkatleri üzerlerine çekmeye devam ediyorlar. Rihanna`nın çok sigara içtiği ve hiç uyumadığı halde nasıl bu kadar güzel olduğunu anlayamadığını söyleyen Katy Perry, kendini Rihanna`yı kıskanmaktan alamadığını itiraf etti.

Rihanna ile çok yakın arkadaş olan Katy Perry, "Çok fazla sigara içiyor ve uyumuyor. Sabaha karşı Instagram`a fotoğraf yüklediğini görüyorum. Eğer bu şekilde yaşayarak nasıl bu kadar güzel kaldığının sırrını öğrenebilirsem herkesle paylaşacağım" dedi.
 

Kristen Stewart 15 dakika için 500 bin dolar aldı:

Film yapımcısı Harvey Weinstein, bir Arap prensinin Kristen Stewart’la görüşmek için 500 bin dolar ödediğini açıkladı. İsminin açıklanmasını istenmeyen prens, Sandy Kasırgası`ndan zarar görenlere yardım etmek için tek bir şart koydu; Kristen`le başbaşa 15 dakika… Harvey Weinstein, Prensin isteğini Stewart’a iletti. Kristen, Prensin tam 500 bin dolar bağış yapacağını öğrenince teklifi kabul etti.

Stewart, 15 dakikada kazandığı parayı Sandy Kasırgası için başlatılan yardım fonuna bağışladı.

Bakalım güzel oyuncuya takıntılı bir şekilde aşık olan Robert Pattinson, bu olaya nasıl bir tepki verecek?
 

Madonna nişanlandı:

Madonna, yaklaşık iki yıldır birlike olduğu Fransız kökenli dansçı sevgilisi Brahim Zaibat`la geçtiğimiz günlerde nişanlandı. Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle uzun zamandır gözlerden uzak mutlu bir birliktelik yaşayan şarkıcı, zaman zaman etnik kökenler ve yaş farkı nedeniyle sorunlar yaşasa da bu önemli kararı almaktan çekinmedi.

In Touch dergisine konuşan çifte yakın bir kaynak, Madonna`nın New York`ta bulunan Kabbalah Merkezi`nde nişanlandığın söyledi. Mutlu gün hakkında bilgi veren kaynak Madonna`nın o gün çok mutlu olduğunu ve nişanlandığını sır olarak saklamaya niyeti olmadığını belirtti.

Zaibat daha önce kendisine yöneltilen sorular karşısında Madonna`nın son derece normal bir kadın olduğunu belirtmiş ve şarkıcıyı bir yıldız olarak değil normal bir kadın olarak sevdiğinin altını çizmişti.

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth`ün ilişkisi bitti:

Son günlerde yeni klibiyle gündemde olan Miley Cyrus nişanlısı Liam Hemworth ile ayrıldı. E! News`a çifte yakın bir kaynak tarafından açıklanan bu ayrılığın Miley`nin kararı olduğu söyleniyor. Ağustos`tan beri yanyana görüntülenmeyen ikilinin ayrıldıkları dedikodusu bir süredir magazin dünyasını meşgul ediyordu. Bu dedikodularda Miley`nin `Şu sıralar evlilikle ilgilenecek vaktim yok` açıklamalarının da etkisi büyüktü.

Miley`nin açıklamalarının yanı sıra Hunger Games`in yıldızı Liam Hemworth`un da Mad Men`in güzel oyuncusu January Jones ile takıldığı duyumları nişanlıların ayrıldıkları ihtimalini arttırıyordu.

Ayrılık haberinin ardından konuşan yakışıklı aktörün oyuncusu, Miley`nin MTV gecesinde yaptığı dansın bardağı taşıran son damla olduğunu belirtti. Miley, direk dansıyla sadece hayralarını değil eski kayınvalidesini de kızdırmış gibi görünüyor.

Penelope Cruz eski formuna kavuşamadı:

İki ay önce kızını kucağına alan Penelope Cruz, dogum kilolarından hala kurtulamadı. Penelope Cruz, doğum yapalı yaklaşık iki ay oldu, ancak Penelope için işler iyi gitmiyor gibi görünüyor. Cruz`un bikinili fotoğrafları, hamilelik sırasında aldığı kiloları veremediğini gösteriyor. Eşi Javier Bardem ile tatil yaparken görüntülenen 39 yaşındaki yıldızın doğum kilolarından henüz kurtulamadığı görüldü.

Cruz`un kendisiyle aynı gün doğum yapan Kate Middleton`dan ilham alması gerekiyor gibi görünüyor.

Prens William ordudan ayrıldı:

İngiltere Prensi William, 7 yıldır Kraliyet Hava Kuvvetleri`nde arama kurtarma görevi yapıyordu. Ordudaki görevlerini tamamlayan William`ın, bundan sonra kraliyet görevleri ve hayır işlerine odaklanacağı açıklandı.

Prens William ve Kate Middleton`ın, iki aylık bebekleri Prens George`u alarak birkaç hafta içinde Hava Kuvvetleri`nin bulunduğu Anglesey Adası`ndan Londra`daki Kensington Sarayı`na taşınmaları bekleniyor. Prens, Anglesey halkına teşekkür ettiği konuşmasında, eşiyle ilk evlerinin bu ada olduğunu ve kendileri için her zaman çok özel bir yeri olacağını" söyledi.

Prens William`ın oğlunun dünyaya gelmesinden hemen sonra ordudan ayrılması dikkat çekti. Bu durum William`ın tahta çıkmak için hazırlık yaptığı yönünde de yorumlanıyor. William, şu an tahtın ikinci sıradaki varisi durumunda, ancak babası Prens Charles`ın tahtan feragat ederek, tahtı Prens William`a bırakacağı uzun zamandır konuşuluyor.
 
 

Rihanna`nın yeni aşkı:

Rihanna`nın Amerikalı rapçi A$AP Rocky ile beraber olduğu iddia ediliyor.Chris Brown ile yaşadığı ilişkide bir hayli yıpranan ve özel hayatında mutsuz olan Rihanna`nın son günlerde yeni bir ilişkiye başladığı iddia ediliyor. İddialara göre Rihanna, Amerikalı rapçi A$AP Rocky ile beraber.

Çift, New York Moda Haftası`nın açılış partisinde de oldukça yakındı. Ancak etraflarında oluşturulan koruma duvarı nedeniyle ikilinin fotoğrafları çekilemedi.
 

Tuba Ünsal Amerika`da doğum yapacak:

7 aylık hamile olan Tuba Ünsal, bebeğini Amerika`da dünyaya getireceğini açıkladı. Tuba Ünsal, geçtiğimiz akşam Delicatessen Pera`da bir Baby Shower partisi düzenledi. 7 aylık hamile olan Ünsal, birçok arkadaşının katıldığı partide oldukça keyifli görünüyordu. Kızı Sare’yi Los Angeles’ta doğuran Tuba Ünsal, ikinci bebeğini de Amerika’da dünyaya getirmeye karar vermiş. Tuba Ünsal ve eşi Mirgün Cabas’ın Kalifornia’ya gitmeden önce düzenledikleri Baby Shower Partisine çiftin 30 yakın arkadaşı katıldı.

Gecede Tuba Ünsal için yaptırılan pasta da dikkat çekiciydi. Ünsal, üzerinde ‘Make baby, not war’ yazılı pastayı çok beğendi. Kızı Sare gibi, oğlunun da Amerikan vatandaşı olmasını isteyen Tuba Ünsal, doğuma kadar olan süreyi Amerika’da geçirecek. Türkiye`yi sevmediği için yurtdışında doğum yaptığı hakkında konuşan Tuba Ünsal şunları söyledi: "Bu Türkiye mi, Amerika mı tercihi değil. Dünyada iyi üniversiteler nerede varsa orası tercih ettim. Japonya`da olsa orayı tercih edeceksin" dedi. Ünsal’ın aralık ayı başında doğum yapması bekleniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI