Ana SayfaMagazinHaftanın magazin dedikoduları 21 Haziran

Haftanın magazin dedikoduları 21 Haziran

Vahide Gördüm Muhteşem Yüzyıl`da:

Meryem Uzerli`nin apar topar Berlin`e gitmesi üzerine Muhteşem Yüzyıl kadrosuna dahil olan Vahide Gördüm, Hürrem rolüyle eleştirilerin odağındaki isim oldu. Oyunculuğu beğenilen ama görüntü itibariyle yadırganan Gördüm, sezon finalinin son sahnesinde izleyiciyle buluştu.

Kate Middleton normal doğum yapacak:

Hafta başında hipnoz yöntemiyle anne olacağı iddia edilen Kate Middleton hakkındaki bu sözler saray sözcüsü tarafından reddedildi. Middleton`ın normal doğum yapacağını açıklayan yetkili Cambridge Düşesi ve Prens William`ın da bebeğin cinsiyetini doğum esnasında öğreneceklerini doğruladı.

James Gandolfini vefat etti:

Amerika`nın en sevilen dizilerinden biri olan Sopranos`un yıldızı James Gandolfini, tatil için gittiği İtalya`nın başkenti Roma`da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika`dan ayrılırken son derece sağlıklı görünen oyuncunun bu ani ölümü, yabancı basını şoka sokarken hayranları gözyaşları içinde James`e olan sevgilerini dile getirdiler.

Kim Kardashian anne oldu:

Bu hafta bizi en çok şaşırtan isimlerin başında Kim Kardashian geliyor. Temmuz ayında Kate Middleton`la aynı tarihlerde doğum yapması beklenen reatily şov yıldızı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı Pazar günü erken doğumla anne oldu . Kızını 5 hafta erken doğuran Kim, iddia edildiği gibi minik bebeğine North ismini verdi.

Meryem Uzerli evleniyor:

Geçtiğimiz ay Tükenmişlik Sendromu nedeniye apar topar ülkeyi terk eden ve Berlin`de tedavi altına alınan Meryem Uzerli sevgilisi Can Ateş`in evlilik teklifini kabul etti. Daha önceki evlilik teklifini hazır olmadığı için reddeden güzel oyuncu, Ateş`in bütün hastalığı boyuncu yanında olmasından etkilenerek onunla hayatını birleştirmeye karar verdi.

Kate Upton ve Cameron Diaz büyüledi:

The Other Woman filmindeki rolleri için beyaz bikinileriyle sahilde görüntülenen Kate Upton ve Cameron Diaz, hayranlarının gözlerini kamaştırdılar. Oldukça neşeli olan ikili şakalaşırken Upton, giydiği beyaz bikini ve iri vücut ölçüleriyle bir kere daha dünyanın en seksi kadınlarından biri olduğunu kanıtladı.

Halle Berry`nin oğlu oluyor:

41 yaşında ikinci kere hamile kalarak herkesi şaşırtan Halle Berry, geçtiğimiz hafta bebeğinin cinsiyetini de öğrendi. Erkek bebek bekleyen Berry, şu sıralar sevgilisi ile bu güzel haberin tadını çıkartıyor.

Bade İşcil`den Kıvanç itirafı:

31 Mayıs günü Malkoç Sualp ile hayatını birleştiren Bade İşcil, Etiler`de yaptığı açıklamalarla yerli magazin basınını şaşırttı. Genelde sakin tavırları ile beğeni toplayan oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ`yu düğününe davet etmediğini doğruladı.

Jennifer Aniston düğününü erteledi :

Evlilik konusunda sürekli fikir değiştiren Jennifer Aniston, bir süre daha bekar kalmanın tadını çıkartmaya karar verdi. Bundan birkaç ay önce Justin Theroux`nun evlenme teklifiyle havalara zıplayan oyuncu, hemen gelinlik seçimlerine başlamış ve heyecanını tük dünyaya duyurmuştu. Şu sıralar kendilerini Bel Air`deki evlerinin restorasyon işlerine adayan çifte yakın kaynaklar, Aniston`ın evliliği bir süre daha ertelediğini iddia ettiler. Anlaşılan Jennifer hala Brad`in kendisine dönmesini bekliyor…

Justin Bieber ve Miley Cyrus yakınlaşması:

Nişanlısı Liam Hemsworth ile sonu belli olmayan bir ilişkide olan Miley Cyrus, Los Angeles`da Justin Bieber ile samimi bir şekilde eğlenince dedikodu kazanının kaynaması da uzun sürmedi.Gece klübünden de birlikte ayrılan çiftin, nereye gittikleri ise bir türlü öğrenilemedi. Anlaşılan yıllardır arkadaş olan ikili, samimiyetlerini bir doz arttırdılar.

Jennifer Lopez yıldızlandı:

Yıllardır müzik dünyasının içinde olan Jennifer Lopez, 2.500 ismin yıldızının bulunduğu Hollywood Walk of Fame`de yıldız sahibi oldu. Dior elbisesi ile yıldızının yanında poz veren Lopez, bu olaydan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Heidi Klum daha fazla çocuk istemiyor:

Eşi Seal`dan aylar önce boşanan ve korumasıyla aşk yaşamaya başlayan Heidi Klum, dört çocuğuyla birlikte mutlu olduğunu, daha fazlasını istemediğini belirtti ancak eski mankenin hamile kalması bizce an meselesi.

Miranda Kerr ölüm tehlikesi atlattı:

Dünyanın en güzel kadınlarından bini olan Miranda Kerr, ölüm tehlikesi atlattı. Amerika`da yaşayan Steven C. Swanson isimli hayranı tarafından tehdit altında olan Kerr, polisin doğru zamanlamasıyla büyük bir tehdit atlattı. Miranda Kerr`in ruh eşi olduğunu söyleyerek polisi arayan şüpheli, yakın zamanda ünlü mankeni öldürmek için uçağa bineceğini söyleyerek etrafa korku yaydı.

Amerikan polisinin doğru zamandaki müdahalesi ile yakalanan hasta, akıl hastanesinde tedavi altına alındı.

Robert Pattinson`dan ateşli öpücük:

Twilight serisinin son filminden sonra karşımıza Dior Homme reklamlarıyla çıkan Robert Pattinson, iddialı pozlarıyla gündemde bir numaraya oturdu. Reklamın tamamı henüz yayınlanmasa da sarışın bir mankenle oldukça samimi görünen oyuncunun ateşli öpücüğü Stewart hayranlarını kızdırdı.

Burak Özçivit Çalıkuşu`nda:

Çarşamba gecesi ekrana gelen sezon finaliyle Muhteşem Yüzyıl`a veda eden Burak Özçivit`in yeni sezonda Çalıkuşu`yla ekranlarda olacağı doğrulandı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI