Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Dedikoduları 22 Ağustos

Haftanın Magazin Dedikoduları 22 Ağustos

Burcu Esmersoy doğum gününde evleniyor:

Bir süredir evleneceği iddia edilen Burcu Esmersoy, bu haberi doğruladı. Sunduğu programda doğum gününde yani 6 Ekim`de evleneceğini duyuran Esmersoy`un bu haberi takipçilerini de sevindirdi. Yaklaşık 6 aydır Sami Kiresepi ile mutlu bir ilişki sürdüren Burcu, daha önce Massimo Cusimano`yla evlenmişti.

Çağla Şıkel`le Emre Altuğ`un aşk tatili:

Genellikle Çeşme`deki yazlıklarında kalan Şıkel ve Altuğ çifti geçtiğimiz hafta Bodrum`da karşımıza çıktı. Sürekli olarak ayrılacakları iddia edilen ikili, oldukça mutlu gözükürken Çeşme`de otel açan Altuğ, ilginin beklediklerinin üstünde olduğunu vurgulayarak mutluluğunu paylaştı.

Çalıkuşu`ndan ilk kareler paylaşıldı:

Yönetmenliğini Çağan Irmak`ın yaptığı Çalıkuşu dizisine ait ilk görüntüler basınla paylaşıldı. Başrolü Fahriye Evcen ile paylaşan Burak Özçivit, yeni imajıyla beğeni toplarken oyuncunun hayranları yeni dizinin heyecanını Twitter hesapları üzerinden paylaşmayı unutmadılar.

Cara Delevingne stüdyoya girdi:

Şu sıralar model dünyasının bir numaralı ismi olan Cara, stüdyo kayıtlarında sesinin de çok güzel olduğunu kanıtladı. Yakın arkadaşı Riri sayesinde Jay-Z`yle tanışan ve albüm çıkartmaya karar veren manken, arkadaşı Will Heard`le stüdyoya girerek düet yaptı. " Sun Don`t Shine" isimli şarkıda Heard`e eşlik eden Delevingne, sesinin de güzel olduğunu kanıtladı.
 

Gisele Bündchen bir kere daha zirvede:

Gisele Bündchen bu sene de en çok kazanan mankenler listesinde bir numaraya oturdu. 47 milyon dolarlık gelirle listedeki diğer isimlere fark atan Bündchen, tam 7 yıldır zirveyi kimseye bırakmıyor. En son H&M`le yaptığı anlaşmayla isminden söz ettiren iki çocuk annesi Gisele, fırtına gibi esmeye kararlı olduğunu bir kere daha kanıtladı.

Jennifer Lopez American Idol`a geri döndü:

Casper Smart, Lopez`in American Idol`a geri döndüğünü ağzından kaçırdı! Kanal yetkilileri tarafından sır gibi saklanan anlaşma, Smart`ın yardımıyla ortaya çıktı. 2012 yılında koltuğunu Nicki Minaj`a devreden Lopez, konuyla ilgili herhangi bir açıklama henüz yapmasa da sevindirici haber dün internet sayesinde hızla yayıldı.

Program yetkilileri düşen reytingleri arttırmak için Minaj`la devam eden kontratlarını iptal ederek 2013 sezonuna Jennifer`la başlamak istiyorlar.

Kate Moss kilolarıyla şaşırttı:

Her zaman kusursuz vücuduyla haberlere konu olan Kate Moss, bu sefer şaşırttı. 11 milyon sterlinlik kazancıyla başarıyla kapattığı iş yılının yorgunluğunu atmak için ailesiyle gittiği İspanya tatilinde görüntülenen Moss, karın bölgesindeki aşırı yağlanmayla herkesi hayretlere düşürdü. Oldukça kilo aldığı gözlemlenen mankenin selülitleri de gözlerden kaçmazken çekimlerde neden dublör kullandığı da böylece ortaya çıktı.

Kim Kardashian doğumdan sonra ilk kez görüntülendi:

Doğum öncesi kilosuna yani 51 kiloya düşene kadar sokağa çıkmayacağı iddia edilen Kim Kardashian, sevgilisi Kanye West ve kızı North`la birlikte çıktığı aile gezmesinde görüntülendi. Kalın kıyafetleriyle dikkatlerden kaçmayan yeni annenin doğum kilolarının birazını verdiği gözlemlendi.

En güvenilir isim Kıvanç Tatlıtuğ oldu:

Kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, en güvenilir isim seçildi. Acun Ilıcalı`yı sollayan yakışıklı oyuncu, bir numaraya otururken Hülya Avşar`ın ikinciliğe düştüğü dikkatlerden kaçmadı.

Kraliyet bebeğinin ilk resmi portresi:

Prens George`un ilk resmi portresi doğumundan tam bir ay sonra dünyayla paylaşıldı. Sanılanın aksine oğlunun portresini çok ünlü fotoğrafçılara çektirtmeyen Middleton, Bucklebery`de babası tarafından çekilen fotoğrafı basına verdi. 79 dolarlık elbisesi ve güzel gülümsemesiyle ne kadar güzel bir anne olduğunu kanıtlayan Cambridge Düşesi, mütevazı yanını bir kere daha gösterdi.
 

Mary-Kate Olsen Sarkozy`nın kızıyla görüntülendi:

Kendisinden 23 yaş büyük Fransa eski cumhurbaşkanı Olivier Sarkozy`le uzun zamandır aşk yaşayan Mary-Kate, sevgilisinin evine taşınınca kızıyla da ilgilenmek zorunda kaldı. Sarkozy`nin New York`taki evine yerleşen tasarımcı, işi nedeniyle sık sık yurtdışına çıkmak zorunda kalan Sarkozy`nin kızına  vakit ayırmaya başladı.

 

Meryem Uzerli hamile olduğunu açıkladı:

Tükenmişlik sendromu nedeniyle Berlin`e yerleşen ve geçtiğimiz hafta Türkiye`ye dönmek için şartlarını açıklayan Meryem Uzerli, verdiği bomba haberle hem magazin dünyasını hem de hayranlarını şaşırttı. Ayşe Arman`la yaptığı röportajda 4 aylık hamile olduğunu itiraf eden Uzerli, Can Ateş`ten ayrıldığını ve bekar bir anne olacağını belirtirken Ateş, bu durumdan haberdar olmadığının üstünü çizdi.

Aşk acısı Sinem Kobal`ı zayıflattı:

Arda Turan`la bir dargın bir barışık yürüttüğü ilişkisini bir türlü mutlu sona erdiremeyen Sinem Kobal, aşırı zayıfladı. Üzüntüden bir deri bir kemik kalan güzel oyuncu, arkadaşının düğününde ortaya çıktı. Sezonun modası göbeğini açıkta bırakan bir elbiseyle düğüne katılan Kobal`ın keyifsiz olduğu da gözlerden kaçmadı.

Taylor Swift ve Selena Gomez`in arası açıldı:

Kankalar Taylor Swift ve Selena Gomez`in arası Justin Bieber yüzünden açıldı. Her fırsatta Bieber`dan nefret ettiğini söyleyen Swift, Selena`yı ünlü şarkıcıdan uzak durması konusunda uyarınca ikilinin arası açıldı.
 

Zara`nın patronu Rosalia Mera hayatını kaybetti:

En çok beğenilen markalardan biri olan Zara`nın kurucusu Rosalia Mera, çıktığı tatilde geçirdiği beyin kanaması sonucunda hayatını kaybetti. İlk mağazasını 1970 yılında açan ve 2012 yılına geldiğinde toplam 6000 mağazayı bünyesinde barındıran Inditex markasının patroniçesinin kişisel serveti 5.5 milyar doları buluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI