Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Dedikoduları 24 Ekim

Haftanın Magazin Dedikoduları 24 Ekim

Kıvanç Tatlıtuğ Wesley Sneijder dostluğu:

TW Steel`in sahibi Jordy Cobelens sayesinde tanışan Kıvanç Tatlıtuğ ile Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, sıkı dost oldular. İkili önceki gün Nişantaşı`nda yemekteydi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Hollanda markası TW STEEL’in reklam yüzü olmuştu. Markanın sahibi Jordy Cobelens, yakın arkadaşı olan Wesley Sneijder’i Kıvanç Tatlıtuğ ile tanıştırdı. Kısa süre önce tanışan Wesley ve Kıvanç çok geçmeden sıkı dost oldular. Daha önce Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau ile bir akşam yemeğinde buluşan Tatlıtuğ, önceki gün de ünlü futbolcuyla Nişantaşı`ndaydı.

Özge Özpirinçci ve Engin Altan Düzyatan ayrıldı:

Ağustos ayında beri birlikte görülmeyen Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci aşkı bitti. Engin Altan ayrıldıklarını bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Son birkaç gündür çiftin ayrıldığı hakkında dedikodular dolaşıyordu. Engin Altan Düzyatan konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. “Nisan ayında evlilik kararı alarak nişanlandığım Özge Özpirinçci ile karşılıklı saygı çerçevesinde ayrılık kararı almış bulunmaktayız. Her ikimiz için de hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için tüm basın mensubu arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Kenan Doğulu ve Beren Saat `Benim Dünyam` galasına birlikte katıldılar:

Beren Saat`in başrolünü Uğur Yücel`le paylaştığı ve bu cuma günü vizyona girecek olan filmi `Benim Dünyam`ın galası dün gece yapıldı. 

Filmden önce Beren Saat ve Kenan Doğulu birlikte kameraların karşısına geçti ve gazetecilerin sorularını cevapladı. Filmi çok sevdiğini söyleyen Kenan Doğulu ağlamaya da hazırlıklı geldiğini söyledi. Beren ise Kenan Doğulu ile ilgili olarak "Kenan`la birlikte çalışmadık ama bu iki aylık zor süreçte Kenan benim en büyüm destekçim oldu" dedi. Kenan ise kendisine yöneltilen `Oyunculuğu düşünür müsünüz?` sorusununa neden olmasın yanıtını verdi.

Enrique Iglesias ve Anna Kournikova ayrıldı:

Anna Kournikova ve Enrique Iglesias hakkında çıkan ayrılık iddiaları yakın arkadaşları tarafından doğrulandı. Yaklaşık 12 senedir birlikte olan ve geçtiğimiz günlerde 26 milyon dolar ödeyerek Miami`de ev alan ikili, hafta başında yollarını ayırdı. 

Enrique`yle senelerdir birlikte olan ve ilişkisi için çok genç yaşta başarı dolu kariyerini bırakan Anna, ilişkilerinin bir türlü resmiyete bağlanamamasından çok sıkılarak Iglesias`ı terk etti. İddialara göre yıllardır basın tarafından ` Gelin` olarak adlandırılan Kournikova, sevgilisinin bir türlü imza atmaya yanaşmaması üzerine kesin kararını verdi. 

Ayrıldıklarıyla ilgili iddialar hakkında ikili tarafından henüz herhangi bir açıklama gelmese de, çifte yakın bir kaynak bu iddiayı doğruladı.

Jennifer Lopez ve Casper Smart ayrıldı:

Jennifer Lopez, 2011 yılından beri birlikte olduğu, kendisinden yaşca küçük sevgilisi Casper Smart`la yollarını ayırdı. Ayrılık kararı hakkında resmi bir açıklama yapmak için biraz bekleme kararı alan ikiliden Casper, Lopez`le birlikete yaşadığı evi terk etti.

İki yıldır Smart`ı yanından ayırmayan ve ona pek çok iş fırsatı sunan şarkıcı, sevgilisinin kaba hareketleriyle çapkınlığından sıkılınca ayrılık kararı aldı. Lopez` e yakın kaynaklar ilişkinin çoktan bittiğini doğrularken, New York Daily News`a göre  şarkıcı Smart`ı sırtında bir yük olarak gördüğü için ayrıldı.

Ebru Şallı Sinan Akçıl aşkını itiraf etti:

Sinan Akçıl`dan sonra Ebru Şallı da aşkını itiraf etti. İlişkiden emin olmadan herhangi bir açıklamada bulunmak istemediği için iddiaları yanıtlamadığını söyleyen eski manken, çok keyifli günler geçirdiğini ve Akçıl`ın dahi bir erkek olduğunu açıkladı.

Prens Harry ve Cressida Bonas`ın vaftiz gerginliği:

Prens George yarın vaftiz oluyor. Amca Prens Harry ise farklı bir heyecan yaşıyor. Harry, kız arkadaşı 24 yaşındaki Cressida Bonas`ı yeğeninin vaftiz töreninde yanında görmek istiyor. Ancak Bonas, ilgi odağı olmak istemiyor ve bu nedenle törene gelip gelmeme konusunda kararsız.

Geçen haftalarda nişanlandıkları öne sürülen Harry ve Bonas, eğer bu törene birlikte katılırlarsa bu ilk resmi görüntülenmeleri olacak. Oldukça heyecanlı olan ve sürekli Kate Middleton`la karşılaştırılan, giydikleri ve hareketleri nedeniyle eleştirilen Bonas ise oldukça tedirgin. 

Harry`nin Cressida`yı vaftiz töreninin aile arasında olacağını söyleyerek rahatlatmaya çalıştığı söyleniyor. İkili son günlerde medyadan da saklanmayı bırakmıştı. Bonas`ın sadece 60 kişilik misafir listesine girmeyi başarması da ilişkinin ciddi olduğu yolunda söylentileri artırıyor.

Justin Timberlake Jessica Biel`ı aldatıyor mu?

Yaklaşık 1 yıl önce göz kamaştıran bir düğünle evlenen Jessica Biel ve Justin Timberlake’in evliliğinden kötü haberler geliyor. Justin’in, eşi Jessica’yı Brezilya’da Rock in Rio Festivali’nde oyuncu Thalia Ayala ile aldattığı öne sürülüyor.

Justin gibi evli olan Ayala Twitter’a “Çocukluk hayalim gerçekleşti. Justin’le tanıştım ve o, bir adım ötemde şarkı söyledi” yazdı. İkilinin festival boyunca yakınlaştığı iddia ediliyor. Biel’e yakın kaynaklara göre, güzel aktristin durumdan haberi var ve bu nedenle oldukça kötü günler geçiriyor.

İddialara göre yeni albümüyle müthiş bir geri dönüşe imza atan Justin, Jessica’yı  daha önce de pek çok kez aldattı. 2007’de birlikte olmaya başlayan çift, 4 yıl sonra ayrılmış daha sonra Timberlake’in evlenme teklif etmesiyle barışıp, evlenmişlerdi.

Johnny Depp ve Kate Moss kamera karşısında:

1990`lı yıllara ilişkileri ve stilleriyle damga vuran çiftlerden biri olan Johnny Depp ve Kate Moss, yıllar sonra yeniden bir araya geliyorlar. Paul McCartney`nin yeni klibi `Quennie Eye` ın çekimleri için kamera karşısına geçecek olan ikili, hayranlarını da sevindirdiler.

Grunge stilleri ve asi tavırlarıyla birlikte oldukları dönemde magazin basınının gözdesi olan çift, yeni kliple birlikte yeniden kameraların hedefi olacak gibi görünüyorlar.

Kim Kardashian ve Kanye West nişanlandı:

Yıllardır süren arkadaşlıklarını ani bir kararla ilişkiye çeviren ve bu ilişkiden bir de bebek sahibi olan Kanye West-Kim Kardashian çifti nişanlandı. Özellikle kızları North dünyaya geldikten sonra ne zaman evlenecekleri sürekli sorulan ikiliden Kanye West, sevgilisine doğum gününde evlenme teklifi etti.

21 Ekim 1980 doğumlu Kim, dün sabah saatlerini ailesiyle birlikte geçirdikten sonra San Francisco`dan özel uçakla gelen sevgilisi Kanye`yle akşam yemeğine çıktı. Yemekten sonra Kanye tarafından kapatılan baseball sahasında evlilik teklifi alan Kim, gözyaşlarına boğuldu.

Uzun süredir beklediği teklifi büyük bir sevinçle karşılayan Kim, bir an önce evlenmek için hazırlıklara başladı.

Jake Gyllenhaal rolü için zayıfladı:

Yaşayan en seksi aktörlerden biri seçilen Jake Gyllenhaal, rolü için verdiği dokuz kiloyla tanınmaz hale geldi. Mavi gözleri ve düzgün fiziğiyle kızların en beğendiği isimlerden biri olan Gyllenhaal, Dan Gilroy`un yönettiği filmde Los Angeles`ın yeraltı dünyasında muhabir olarak çalışan Lou isimli bir kameramanı canlandırıyor.

Senaryoyu çok beğendiğini ve rolün hakkını verebilmek için dokuz kilo verdiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, Lou isimli karakter için saçlarını da uzatınca tanınmaz hale geldi. ` Canlandırdığım Lou hem mecazi anlamda hem de gerçek anlamda aç bir adam. Ben de onun ruhunu tam yansıtabilmek için de hep aç dolaştım` diyen Jake, filme çok güvendiğini de sözlerine ekledi.

Gyllenhaal`ın yeni imajını gören hayranları sosyal medyadan tepki vererek oyuncunun bir an önce eski haline dönmesi gerektiğini belirttiler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI