Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Dedikoduları 26 Eylül

Haftanın Magazin Dedikoduları 26 Eylül

Beyonce ve Jay-Z bir numara:

5 yıldır evli olan ve Blue Ivy isminde bir kızları olan Beyonce-Jay Z çifti bir kere daha en çok kazanan çiftler listesinde en üst sıraya yerleştiler. 2012 yılından 2013`e kadar toplamda 95 milyon dolar kazanan çift, şu sıralar kazandıkları bu parayı lüks tatillerle kutluyorlar.

Jay-Z Amerika turunun bir gecesinden 1.4 milyon dolar kazanırken Beyonce Mrs.Carter isimli dünya turnesinin geceliğinden 2 milyon dolar kazandı. Beyonce ve Jay-Z`yi takip eden çift ise Tom Brady-Gisele Bündchen ikilisi oldu.

Derin Mermerci evleniyor:

6 aydır Cem Aydın`la birlikte olan Derin Mermerci, evlilik kararı aldı. Çocukları çok seven ve her fırsatta anne olmak istediğini söyleyen Mermerci, bu nedenle bir an önce sevgilisiyle evlenmek istiyor. Sevgilisi Cem Aydın ve çocuklarıyla düğün alışverişine çıkan Derin Mermerci 26 Eylül’de aile arasında gerçekleşecek bir törenle dünya evine girecek.

Gizem Karaca ve Berk Oktay birlikte mi ?

` Benim Umudum Var`  isimli dizide başrolü paylaşan Gizem Karaca ve Berk Oktay birlikte. Geçtiğimiz gece Zilly isimli mekanda birlikte eğlenen ikilinin samimiyeti gözlerden kaçmazken, alkolü fazla kaçıran Karaca, eğlence çıkışında ayakta durmakta zorlandı.

Jennifer Aniston hamile mi ?

Daha önce hamile olduğu hakkında çıkan haberleri yalanlayan Jennifer Aniston, Us Weekly`nin haberine göre anne olmaya hazırlanıyor. Toronto Film Festivali`ne katılırken giydiği mavi giysinin içinde şişen göbeğiyle dikkat çeken Aniston, daha önce sert bir dille hamile olmadığını açıklamıştı ancak US Weekly, çifte yakın bir kaynağın Aniston`ın anne olmaya hazırlandığını iddia ettiğini açıkladı.

Kate Moss bir kere daha Playboy`da:

40 yaşına basan Kate Moss, bu çok özel yaşı Ocak ayında Playboy`a kapak olarak kutluyor. Playboy editörü Jimmy Jelllinek Kate Moss’un yer alacağı kapak için, "Playboy dünyaca ünlü bir dergi. 60.yılımızı kutlamak için Kate Moss gibi dünyaca ünlü bir modele ihtiyacımız vardı" dedi.
 
 

Kayıp`ın yayın saati değişti:

Kanal D, Yalan Dünya`nın sezonu açmasıyla yeni başlayan dizisi Kayıp`ın yayın saatini değiştirdi. Yalan Dünya`nın yeni sezonu 27 Eylül Cuma günü başlayacak. Dizi saat 20.00`de yayında olacak. Böylelikle Kanal D`nin bu sezon başlayan başrollerini Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Aslı Enver ve Kaan Taşener`in paylaştığı dizi bundan sonra cuma günleri Yalan Dünya`nın ardından saat 22.00`de ekranda olacak.

Kim Kardashian eski hayatına dönüyor:

Doğum yaptığından bu yana kameralardan uzak ve duran ve kilo verene kadar kırmızı halıda görüntülenmemeye yemin eden Kim Kardashian, yavaş yavaş normal hayatına dönüyor. North West doğduğudan beri ilk kez sevgilisi Kanye West`le yemeğe çıkan Kim, Beverly Hills`de bulunan Mecca`da yemek yedi. Eskiye oranla çok daha durgun oldukları fark edilen ikili, basına herhangi bir açıklama yapmadan mekandan ayrıldılar.
 

Kıvanç Tatlıtuğ kaza geçirdi:

Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler`de motosikletiyle bir kuryeye çarparak kaza yaptı. Ters yönde giderken seyir halindeki başka bir motoksiklete çarpan Tatlıtuğ, ilk şoku atlattıktan sonra çarptığı kişiye yardım etmek için dakikalarca başında bekledi.

Kristen Stewart Rupert Sanders`le birlikte mi ?

Kristen Stewart cephesinde sular bir an olsun durulmuyor. İddialara göre 23 yaşındaki oyuncu, Robert Pattinson`ı aldattığı yönetmen Rupert Sanders`le yeniden görüşmeye başladı.

` Snow White and the Huntsman` filminde gizlice aşk yaşamaya başlayan ikili, basının kendilerini görüntülemesinin üzerinden oldukça zor zamanlar yaşamıştı. Bu olaydan sonra Pattinson tarafından terk edilen Kristen, her fırsatta pişman olduğunu dile getirmiş ve Robert`ı ne kadar sevdiğini defalarca tekrarlamıştı. O günden bugüne  bir dargın bir barışık ilişkilerini yürütmeye çalışan Pattinson ve Stewart arasında ipler yeniden gerildi.

İddialara göre 24 yaşındaki oyuncu 43 yaşındaki yönetmene bir kere daha şans verdi.

Eşi Liberty Ross ile yollarını ayıran Sanders, Kristen`ın gönlünü yeniden kazanmak için herşeyi yapıyor. Bakalım Stewart`a saplantılı bir şekilde aşık olan Pattinson`ın kalbi eski sevgilisinin kendisini aldatan adamla yeniden birlikte olmasını kaldırabilecek mi ?

 

Meryem Uzerli kız bebek bekliyor:

Muhteşem Yüzyıl`dan ani bir şekilde ayrılarak Berlin`e geri dönen ve uzun süren sessizliğin ardından hamile olduğunu açıklayarak hayranları da dahil herkesi şaşırtan Meryem Uzerli, geçtiğimiz hafta sonu bebeğinin cinsiyetini öğrendi.

Bir kız bebek dünyaya getireceğini öğrenen güzel oyuncu, haberin ardından mutluluk gözyaşlarına boğuldu. Can Ateş`le yaşadığı ayrılık ve sıkıntılı günler nedeniyle uzun zamandır stresle boğuşan Uzerli, bebeğini kucağına alacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.
 

Nur Fettahoğlu evleniyor:

Muhteşem Yüzyıl`da Mahidevran Sultan`ı canlandıran Nur Fettahoğlu, Mayıs ayında sevgilisi Levent Veziroğlu’yla evlenmeye hazırlanıyor. Geçen yıl tanışan Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu`nun ilişkisi evliliğe gidiyor. Doğuş Grubu şirketlerinden `D.ream`in CEO’su olan Levent Veziroğlu Nur Fettahoğlu`na evlenme teklif etti.

Teklife çok sevinen ve kabul eden Fettahoğlu, hemen düğün hazırlıklarına başladı. Çift, “Muhteşem Yüzyıl”ın final yapmasından sonra, Mayıs ayının ilk günlerinde evlenecek.

Okan Yalabık sultan olarak geri dönüyor:

Muhteşem Yüzyıl`da canlandırdığı Pargalı karakteriyle çok beğenilen Okan Yalabık, 2014 yılında yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda ` Fedai` dizisinde karşımıza sultan olarak çıkacak olan Yalabık, çalışmalara başladı.

Muhteşem Yüzyıl`da padişahın en güvendiği isimlerden birini canlandıran Yalabık, Fedai dizisinde 33 yıl boyunca tahtta kalan 2.Abdülhamit`i canlandıracak. Tims tarafından çekilecek olan dizinin kadrosu ilerleyen günlerde belli olacak.

Özge Ulusoy ve Hakan Baş nişanlanıyor:

Özge Ulusoy, kendisini aldatan Hakan Baş`la nikah masasına oturmaya karar verdi. Çift, yakın zamanda nişanlanacak. Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında görüntülenen çifte "Yakında evleneceğiniz doğru mu?" sorusuna , gülerek "Yakında nişan var!" cevabını verdiler

Rihanna Singapur`da yuhalandı:

Rihanna, kendisini büyük bir heyecanla bekleyen Singapurlu hayranlarını büyük hayalkırıklığına uğrattı. Sahneye ayakta duramaycak şekilde çıkan Riri, son iki şarksının tamamını playback yapınca dakikalarca yuhalandı. Şarkıcının hayranları Twitter üzerinden yaptıkları yorumlarda Rihanna`yı canlı performans yapmamakla suçlarken, alkol ya da uyuşturucu etkisinde olduğunu belirttiler.

Daha önce de sahneye çok geç çıktığı ve playback yaptığı için eleştirilen Riri`nin hayranlarının gönlünü nasıl kazanacağı ise büyük bir merak konusu
 

Sofia Vergara`nın elbisesi yırtıldı:

Emmy törenlerinde Sofia Vergara`nın başı dertten kurtulmuyor. Geçtiğimiz sene elbisesi patlayan oyuncunun bu sene de eteği yırtıldı.

Geceye Vera Wang imzalı kırmızı bir elbiseyle katılarak herkesin dikkatini çeken ve törenin en şık isimlerinden biri olarak nitelendirilen Vergara`nın eteğine davetlilerden biri basınca, elbisenin etek kısmının sol tarafında sökük meydana geldi. İkinci kere elbiseyle ilgili bir sorun yaşadığı için siniri bozulan oyuncu, bir süre gözyaşlarına hakim olamadı.

Vergara, 64. Emmy töreninde patlayan Zuhair Murad elbisesiyle yaşadığı zor anları kendi Instagram hesabı üzerinden paylaşmıştı. Güzel oyuncunun, bu sene giydiği Vera Wang imzalı elbiseyi fotogaleriye tıklayarak bütün detaylarıyla yakından inceleyebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI