Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Dedikoduları - 30 Mayıs

Haftanın Magazin Dedikoduları – 30 Mayıs

Angelina Jolie teyzesini kaybetti:

İki hafta önce mastektomi olarak gögüslerini aldırdığını söyleyen Jolie, bu kararı ile ne kadar doğru bir adım attığını kanıtladı. İki gün önce kendisi gibi oyuncu teyzesini de göğüs kanserinden kaybeden ünlü oyuncu, büyük bir riski atlatmış gibi görünüyor.

Ben Affleck mezun oldu:

2013 yılı Ben Affleck için uğurlu gibi geldi görünüyor. Önce Argo filmi ile Oscar`ı kucaklayan aktör, üç gün önce dünyanın en prestijli okullarından biri olan Brown Üniversitesi`ndeki doktora programını tamamlayarak diplomasını eline aldı.

Beyonce tacize uğradı:

Mrs. Carter isimli dünya turnesi kapsamında Kopenhag`da konser veren Beyonce`nin kalçaları bir hayranı tarafından test edilmeye kalkılınca olanlar oldu. Irreplaceble şarkısını seslendirirken erkek hayranı tarafından tacize uğrayan şarkıcı güvenlik görevlilerinden yardım istedi.

Brad Pitt`in açıklamaları:

Dünyaca ünlü bir dergiye röportaj veren Brad Pitt, Jennifer Aniston ile birlikteliği sırasında vücuduna kötü davrandığını ve uyuşturucu içtiğini söyleyerek herkesi şaşırttı. Şu an Angelina Jolie ile çok mutlu olduğunu vurgulayan aktör, Aniston zamanında evlilikten bunaldığını itiraf etti.

Harper`ın kiss- cam pozu:

Babası David Beckham ile hokey oyununa giden Harper, kiss-cam`e takılınca oldukça sevimli pozlar ortaya çıktı.

Hazal Kaya hayranlarına veda etti:

Uzun zamandır aldığı kilolar nedeniyle eleştirilen Hazal Kaya, şeker hastası olduğunu ve ktedavi gördüğünü açıkladı. Her gün kendisi hakkında çıkan haberlerden çok sıkılan Kaya, Amerika vizesi için beklediğini belirterek Twitter üzerinden hayranlarına veda etti.

Kate Upton Victoria`s Secret`a geri döndü:

İlk kez Victoria`s Secret`ın 2011 defilesinde podyumlarla tanışan Kate Upton, arka kapak kızlarına benzetidiği için mankenleri seçen Sophia tarafından ağır eleştirilmiş ve markadan çıkartılmıştı. İki yıl içinde büyük çıkış yakalayan Upton, 2013 defilesiyle markaya geri dönüyor.

Kıvanç Tatlutuğ yeni sezonda yeni dizide:

Kuzey Güney dizisinden sonra ekranlara veda edeceğini ve yüzünü dinlendireceğini söyleyen Tatlıtuğ, bu hafta içinde başka bir dizi için yapımcı firmayla anlaştığını açıkladı. Nermin Bezmen`in kitabından uyarlanacak olan dizide Farah Zeynep Abdullah ile kamera karşısına geçecek olan oyuncu, büyük bir aşkı ekranlara taşıyacak.

Meltem Cumbul boşanıyor:

Geçtiğimiz yaz Kuşadası`nda Alican Özbaş ile evlenen Meltem Cumbul, 9 ayda ayrılık kararı aldı. Sevgilisinin gittiği her davette içip olay çıkarmasından sıkılan Cumbul, Alican`dan utandığını dile getirmeye başlayınca boşanma kararı aldı.

Meryem Uzerli reklam yapıyor iddiaları:

Bundan iki hafta önce Tükenmişlik Sendromu nedeniyle Almanya`ya giden Uzerli, ekip aradaşları tarafından reklam yapmakla suçlandı. İddialara göre Uzerli, Halit Ergenç kendisinden daha fazla aldığı için dikkatleri üzerine çekiyor.

Leonardo DiCaprio`ya yeni melek:

Geçtiğimiz hafta Cara Delevigne tarafından reddedilen Leonardo DiCaprio, soluğu başka bir Victoria`s Secret mankeninde aldı. 20 yaşındaki Tony Garnn ile görüntülenen aktör, Hollywood`un en çapkın ismi olmaya kararlı gibi görünüyor.

Jennifer Lopez korseyle yakalandı:

Geçtiğimiz hafta selülitleri ile görüntülenen Jennifer Lopez, bu kez korseyle görüntülendi. Bkonda bornozuyla oturan şarkıcı, ayağa kalkarken rüzgarın azizliğine uğradı ve sırrı ortaya çıktı.

Vahide Gördüm Muhteşem Yüzyıl`da:

Meryem Uzerli`den bir türlü istediği cevabı alamayan Timur Savcı, oyuncunun biletini kesti ve yeni sezonda Hürrem`in yaşlılığını canlandırması için Vahide Gördüm`le anlaştı.

Katie Holmes yeni bir aşka yelken açtı:

Sürpriz bir kararla Tom Cruise ile evliliğini bitiren Katie Holmes, uzun süre sonra yeni aşkıyla kameralara yakalandı. İddialara göre "Mania Days" isimli filmdeki rol arkadaşı Luke Kirby`e gönlünü kaptıran güzel yıldızın  gösü başka kimseyi görmüyor.

Gwyneth Paltrow arkadaşları tarafından dışlanıyor:

Hollywood`un en güzel kadını seçilen oyuncu, anlaşılan arkadaşları tarafından çok sevilmiyor. Madonna Paltrow`u görmeye tahammül edemezken Jennifer Garner, oyuncuyu okulun kötü kızı olarak tanımlıyor. Anlaşılan, Jennifer Lopez`in "Şımarık kız" olarak nitelendirdiği Paltrow`un güzelliği meslektaşları tarafından kıskanılıyor.

Kim Kardashian estetik oluyor:

Her geçen gün daha da şiş dudaklarla kameralara poz veren Kim Kardashian, iddialara göre hamile olmasına rağmen estetik yaptırmaya devam ediyor.

Miley Cyrus nişanlısından ayrıldı:

Geçtiğimiz hafta terapiste gitmeye başlayan çiftten ayrılık haberi geldi. Sevgilisi Cyrus`un kıskançlıklarına ve evlilik triplerine daha fazla dayanamayan Liam Hemsworth, Miley`i terk etti. Genç şarkıcı, evleri ayırmadıklarını ancak farklı yataklarda yattıklarını ve bu ilişkinin bittiğini arkadaşlarına açıklamaya başladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI