Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Dedikoduları 5 Temmuz

Haftanın Magazin Dedikoduları 5 Temmuz

Selena Gomez birinci sıraya yerleşti:

Kısa bir süre önce abla olan Selena Gomez, " Come&Get It" şarkısıyla daha albümü çıkmadan listelerde bir numaraya yerleşti. Böyle bir başarıyı yakalayabileceğini düşünmediğini belirten Gomez, bu başarısını prodüktörlerine ve şirketine borçlu olduğunu söyledi.

Ağustos ayında dünya turnesine çıkacak olan Selena, 20 yaşına olmasına rağmen basamakları hızlı tırmanıyor.

Jennifer Lopez`in takip ettiği Türk:

Cristiano Ronaldo`dan sonraTwitter üzerinden Türkiye`den birini takip ettiği ortaya çıkan ikinci isim Jennifer Lopez oldu. 20 milyon takipçisi olan Lopez, içinde Enrique İglesias gibi ünlü isimlerin olduğu 396 kişiyi takip ediyor.

İstanbul konseri sırasında tanıştığı Barış isimli hayranını takip eden Lopez`in özellikle Türklere ayrı bir sempati beslediği ortaya çıktı.

Eda Taşpınar sezonun ilk bikinili pozunu verdi:

Yıllarca aynı şezlongda güneşlenen Eda Taşpınar, sezonun ilk bikinili pozunu verdi. Çeşme-Alaçatı`da tatil yapan Taşpınar, kırmızı bikinisiyle göz doldurdu. Kusursuz kadın kaslarıyla herkesi kendine hayran bıraktıran sosyetik güzelin, estetik yardımıyla büyütülen göğüsleri de gözlerden kaçmadı.

Özgü Namal İbrahim Çelikkol birlikteliği:

Kısa bir süre önce aldattığı için sevgilisi Deniz Çakır tarafından terk edilen İbrahim Çelikkol`un Özgü Namal`la yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Merhamet dizisinde başrolleri paylaşan ikilinin, geçtiğimiz günlerde Çanakkale`de bulunan Küçükkuyu`da baş başa tatil yaptığı haberleri de aşk iddialarına eklenince gözler Özgü Namal`ın üzerine çevrildi. İkili konuyla ilgili hehüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Johnny Depp görme bozukluğu çekiyor:

Yıllardır imaj nedeniyle gözlük taktığını düşündüğümüz Johnny Depp`in ileri derecede görme bozukluğu sorunuyla baş ettiği öğrenildi. Sol gözünün neredeyse hiç görmediğini itiraf eden Depp, hastalığının herhangi bir tedavisi olmadığını da sözlerine ekledi.

Kıvanç Tatlıtuğ esmer bir güzelle yakalandı:

Azra Akın`dan geçtiğimiz aylarda sekizinci kez ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ, başrol oynadığı dizisinin final yapmasının ardından soluğu Bodrum`da aldı. Bodrum Gümüşlük`te Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı çiftiyle gittiği yemekte görüntülenen Tatlıtuğ`nun yanındaki bayan arkadaşı da kafaları karıştırdı.

Yanındaki esmer güzeli bir süre boyunca saklamaya çalışan oyuncu, arabadan inerek gazetecilere isyan etti. "Alacağınızı aldınız dişe düşünüyorum daha ne yapmamı bekliyorsunuz" diyen Tatlıtuğ, sinirli tavırlarla ortamdan uzaklaştı.

Meryem Uzerli aldatıldı mı :

Berlin`deki tedavisine devam eden Meryem Uzerli`nin sevgilisi tarafından aldatıldığı iddia edildi. Tükenmişlik Sendromu nedeniyle hastaneye kaldıran Uzerli`nin aslında Can Ateş`le gittiği tatilde kava ettiği ve aldatıldığını öğrenşu sıralar pek çok kişi tarafından konuşuluyor.

Naomi Campbell formuyla büyüledi:

43 yaşında yıllar sonra Versace defilesinin kapanışı için podyuma çıkan eski top model Naomi Campbell, kusursuz fiziğiyle izleyicileri büyüledi. Vücudunda tek bir sarkma bile olmayan model, formunu manken diyetine borçlu olduğunu ifade ederken sporsuz bir gün bile geçirmediğini sözlerine ekledi.

Jessica Simpson anne oldu:

Nişanlısı Eric Johnson`dan Maxwell isimli bir kız çocuğu sahibi olan Jessica Simpson, ikinci çocuğunu geçtiğimiz hafta sonu kucağına aldı. Şu sıralar ikinci kez anne olmanın tadını çıkartan Simpson, oğluna Ace Knute ismini koydu.

Robert Pattinson yeni bir aşka yelken açtı:

Kısa bir süre önce Kristen Stewart`la  ayrılan Robert Pattinson`ın Elvis Presley`nin torunu Riley Keough`la aşk yaşadığı iddia edildi. Bundan birkaç yıl önce tanışan ikilinin yolları Dior`un davetinde yeniden birleşince, Pattinson ve Keough görüşme kararı aldı.

İkili tarafından resmi bir açıklama henüz yapılmasa da Riley`nin arkadaşı içeriden bilgi vererek ilişkilerini onayladı. Bakalım Stewart, bu duruma herhangi bir tepki verecek mi ?

Arda Turan ve Sinem Kobal ayrıldı:

Arda Turan ve Sinem Kobal cephesinden yine ayrılık haberi geldi. Kavga ettikleri ve görüşmedikleri söylenen çiftten Arda Turan`ın Survivor finaline yüzüksüz katılması gözlerden kaçmadı.

Kobal, ayrılık iddialarını kesin bir dille yalanlarken Turan, geçtiğimiz hafta sonunu Çeşme`de arkadaşlarıyla eğlenerek geçirdi.

Survivor birincisi belli oldu:

Yaklaşık dört ay süren ve herkesi ekrana kilitleyen Survivor yarışmasının kazananı geçtiğimiz Pazar günü belli oldu. Oylamada Dogukan Manço ile yarışan Hilmcem oyların %65`sini alarak birinci olurken yarışma tarihinde ilk kez gönüllüler grbundan bir isim yarışmanın kazananı oldu .

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI