Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 10 Nisan

Haftanın Magazin Haberleri 10 Nisan

Beren Saat ve Kenan Doğulu düğünü erteledi
Beren Saat ve Kenan Doğulu sürpriz bir kararla düğün tarihini erteledi. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Kate Middleton, Prens George ve William Yeni Zelanda`da
Kate Middleton ve Prens William, 9 aylık oğulları Prens George`u da alarak kraliyet turu kapsamında Yeni Zelanda`ya gittiler. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

En yeni Meryem Uzerli Fotoğrafları
Meryem Uzerli Almanya`da yaşamaya devam etse de sosyal medya üzerinden Türk hayranlarıyla sık sık fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Kıvanç Tatlıtuğ `Tükendi`
İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ yoğun çalışma temposu nedeniyle tükenmişlik sendromu yaşıyor.  Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.


Emma Watson yeni sevgilisiyle tatilde
Emma Watson, Matthew Janney ile Karayipler`de tatil yapıyor.  Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Prens George`un oyun günü
Annesi Kate Middleton ve babası Prens William`la ilk resmi seyahatinde olan Prens George şirinliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.  Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Mila Kunis`in hamile karnı büyüyor
Asthon Kutcher`dan ilk bebeğini bekleyen Mila Kunis`in hamile karnı büyüyor.  Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Tom Ford ve Richard Buckley evlendi
Tom Ford, uzun yıldır beraber olduğu sevgilisi Richard Buckley ile gizlice evlendi.  Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

 Jennifer Lawrence nedime oldu
Martha Stewart Weddings dergisine kapak olan Lawrence`ın abisinin düğünden kareler yayınlandı. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Selena Gomez, Kendall ve Kylie Jenner ile eğlendi
Selena Gomez ve Kim Kardashian`ın küçük kardeşleri Kendall ve Kylie birlikte çıktıkları gecenin fotoğraflarını Instagram`dan paylaştı. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.


Gwyneth Paltrow evlilik yüzüğünü hala takıyor
Oğluyla birlikte çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Gwyneth Paltrow, bu fotoğrafla evlilik yüzüğünü hala taktığını da göstermiş oldu.  Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI