Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 17 Nisan

Haftanın Magazin Haberleri 17 Nisan

Kate Middleton ve Prens William Avustralya`da
Kate Middleton, Prens George ve Prens William`ın Kraliyet Turu devam ediyor. Kraliyet ailesi Yeni Zelanda`dan sonra Avustralya`da… Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Kıvanç Tatlıtuğ`dan sevgilisi Başak Dizer`e sürpriz doğumgünü
Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer için sürpriz bir doğumgünü partisi düzenlendi. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Meryem Uzerli`nin kızı Lara`nın yeni fotoğrafları
Meryem Uzerli, kızı Lara`nın yeni fotoğraflarını paylaştı. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Gülşen ve Murat Boz single için bir arada
Gülşen ve Murat Boz yeni single çalışmasıyla bir arada. İkili Ozan Çolakoğlu`nun imzası taşıyan “İltimas” adlı şarkıyı birlikte okudu. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Demet Akalın ve Hira`dan yeni pozlar
Demet Akalın, Hira`nın yüzünü tam olarak göstermese de kızıyla fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Arda Turan Sinem Kobal`ı unuttu
Arkadaşları Arda Turan`a gittiği mekanda Sinem Kobal`ın olduğunu haber verdi. Ancak Arda`dan `Önemli değil, öküz öldü` yanıtını aldılar. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Prens George`a evlilik teklifi
Kraliyet turu için Avutralya`ya geçen Kate Middleton, Prens William ve Prens George`u ilginç bir sürpriz bekliyordu. Küçük prens ilk evlenme teklifini henüz 9 aylıkken almış oldu. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Beyoncé ailesiyle Dominik Cumhuriyeti`nde tatilde
Beyoncé kızı Blue Ivy ve eşi Jay-Z ile Dominik Cumhuriyeti`nde tatil yapıyor.  Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Taylor Swift ve Cara Delevingne dostluğu
Son dönemin iki yıldızı Taylor Swift ve Cara Delevingne özel hayatlarında iki yakın dost. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI