Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 21 Ağustos

Haftanın Magazin Haberleri 21 Ağustos

The Tonight Show`a katılan Katie Holmes, programın sunucusu Jimmy Fallon`la oynadığı Tonight Show Photo Booth oyunuyla herkese eğlenceli anlar yaşattı.Eğlenceli anlar için buraya tıklayın.

Can Ateş 32 yaşına basan Meryem Uzerli`ye 32 gül gönderdi.Haberin detaylı bilgisi için buraya tıklayın.

7 aylık hamile olan Christina Aguilera stüdyoda kayıt yaparken verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı.Verdiği pozları görmek için buraya tıklayın.

Beş haftalık hamile olan Demet Akalın Kurt geçen hafta bebeğini düşürdü. Haberin detayları için buraya tıklayın.

Gossip Girl dizisiyle ünlenen 27 yaşındaki oyuncu Blake Lively yeni bir dizide oynamaya başlayacak. Daha fazla detay için buraya tıklayın.

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence 24. yaşını kutluyor. Oyuncunun daha fazla fotoğrafları için buraya tıklayın.

Geçtiğimiz aylarda Bedri Güntay`la nikah masasına oturan ünlü oyuncunun bebeğinin cinsiyeti ve adı belli oldu.Bebeğin ismini öğrenmek ve daha fazla detay için buraya tıklayın.

Burcu Esmersoy, sevgilisi Başar Savur`un ailesiyle tanışmak için Antakya`ya gitti.Daha fazla haber detayı için buraya tıklayın.

Christian Bale`in eşi Sibi Blazic ikinci çocuklarını dünyaya getirdi.Daha fazla detay için buraya tıklayın.

Sosyal medya hesabından sık sık fotoğraflarını paylaşan Meryem Uzerli son fotoğrafta ilk kez kızının yüzünü gösterdi. Kızının yüzünü görmek için buraya tıklayın.

Christina Aguilera bu kez de kız bebek annesi olmanın heyecanını yaşıyor. Haberle ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI