Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 24 Nisan

Haftanın Magazin Haberleri 24 Nisan

İşte Demet Akalın`ın kızı Hira
Demet Akalın kızı Hira`nın bir videosunu paylaşarak, kızının yüzünü ilk kez göstermiş oldu. O videoyu izlemek için buraya tıklayın. 

Cem Yılmaz`ın Avustralyalı sevgilisi
Cem Yılmaz, Avustralyalı yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz. 

Buse Terim`in düğün davetiyesi
16 Mayıs`ta evlenecek olan Buse Terim`in düğün davetiyesini görmek için buraya tıklayın. 

Mila Kunis Asthon Kutcher kız bebek mi bekliyor?
Mila Kunis ve Asthon Kutcher`ın kız bebek bekledikleri söyleniyor. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz. 

Prens George hayvanat bahçesinde
Küçük Prens George, annesi Kate Middleton ve babası Prens William`la Avustralya`da hayvanat bahçesini ziyaret etti. Eğlenceli fotoğraflar için buraya tıklayabilirsiniz. 

Hazal Kaya ve Ali Atay aşkı
Son olarak Onur Ünlü`nün yönettiği ‘İtirazım var` filminde oynayan Hazal Kaya bir süredir aşk yaşadığı Ali Atay ile ilk defa görüntülendi.  Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz. 

Kim Kardashian Audrey Hepburn`e özendi
Kim Kardashian, Audrey Hepburn`ün 1954 yapımı Sabrina filminde bisikletiyle verdiği pozu taklit etti. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz. 

Leonardo DiCaprio ve Toni Garrn tatilde
Leonardo Dicaprio, genç sevgilisi Toni Garrn ile Bora Bora`da tatil yapıyor. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz. 

Terry Richardson`a taciz suçlaması
İngiliz model Emma Appleton kişisel Twitter hesabından Terry Richardson`un kendine gönderdiğini iddia ettiği taciz mesajını paylaştı. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz. 

Ece Sükan ve Ümit Benan New York`a taşınıyor
İstanbul`da geçirdikleri kötü günlerden sonra Ece Sükan ve Ümit Benan New York`ta yaşamaya karar verdi. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI