Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 26 Haziran

Haftanın Magazin Haberleri 26 Haziran

Pelin Karahan evlendi
Muhteşem Yüzyıl`ın Mihrimah Sultan`ı Pelin Karahan ve nişanlısı Bedri Güntay Adile Sultan Sarayı`nda gerçekleşen törenle dünya evine girdiler. Düğünden detaylar ve fotoğraflar için buraya tıklayın.

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu Bebek Parkı`nda
Boşandıktan sonra birlikte görüntülenmeyen Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu ayrılıktan sonra ilk kez biraraya geldi. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Kenan Doğulu kız kardeşini evlendirdi
Kenan Doğulu`nun kız kardeşi Canan Doğulu Çubuklu 29`da evlendi. Beren Saat`in Özgür Masur elbisesiyle dikkatleri üzerinde topladığı düğünden kareler için buraya tıklayın.

2014 Altın Kelebek Ödül Töreni
Zorlu Center`da gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni`nin onur konuğu Jessica Alba`ydı. Geceden detaylar ve kazananlar için buraya tıklayabilirsiniz. 

Aslı Tandoğan evlendi
Aslı Tandoğan sevgilisi Cahit Tan Yeşilada ile Anadolu Hisarı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı`nda evlendi. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu nişanlandı
Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu`nun dizi setinde başlayan aşkı evliliğe gidiyor. Ünlü geçtiğimiz akşam nişanlandı. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Pelin Karahan`ın Kınası
24 Haziran`da Bedri Güntay ile evlenecek olan Pelin Karahan`ın kınası dün akşam gerçekleşti. Kına gecesinden çok özel fotoğraflar için hemen buraya tıklayın.

Beyonce Jay Z`den ayrılmak istiyor
Beyonce ve Jay Z çiftinden uzun süredir iyi haberler gelmiyor. İddialara göre Beyonce, Jay Z ile olan evliliğini bitirmek istiyor. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Justin Theroux ve Jennifer Aniston yeniden birlikte
Justin Theroux ve Jennifer Aniston tam 9 ay sonra ilk kez kameraların önüne birlikte çıktılar.  Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

North West`in doğumgünü
Kim Kardashian ve Kanye West`in kızları North West 1. yaşını festival tadında düzenlenen ‘Kidchella` partisiyle kutladı. Partiden fotoğraflar için buraya tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI