Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 28 Ağustos

Haftanın Magazin Haberleri 28 Ağustos

 Angelina Jolie ve Brad Pitt geçtiğimiz cumartesi Fransa`da küçük bir düğünle evlendi. Düğünün detayları için burayı tıklayın.

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar 29 Ağustos perşembe akşamı Çubuklu 29`da evlendi. Düğünden fotoğraflar için burayı tıklayın.

Ünlü fotoğrafçı Mert Alaş Madonna`nın 56. doğum günü için Türk usulü sürpriz bir parti organize etti. Doğumgünüyle ilgili detaylar için buraya tıklayın.

Geçtiğimiz sezon başlayan ancak yeteri kadar ilgi görmeyen Kurt Seyit dizisine Fayriye Evcen`de katılarak başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah ile paylaşmaya başladı.Daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.

28 Ağustos gecesi Engin Altan Düzyatan ile evlenecek olan Neslişah Alkoçlar kına gecesinden fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafları görmek için buraya tıklayın.

Seth Meyers`ın sunduğu 66. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. İşte kazananlar ve geceye damgasını vuranlar…Haber hakkında daha fazla detay için buraya tıklayın.

2014 sezonuna hazırlanan kanallar iddialı yapımlarını yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başladı. Bakalım yeni sezondaki bu dizilerden kaçı reyting mücadelesinden galip çıkacak. Yeni sezon dizilerini öğrenmek için buraya tıklayın.

Kanadalı model Coco Rocha Türkiye`de tatil yapıyor. Kapadokya`dan Pamukkale`ye geçen ünlü model tatil fotoğraflarını Instagram`dan takipçileriyle paylaşıyor. Coco Rocha hakkında daha fazla haber öğrenmek için buraya tıklayın.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ALS hastalığıyla ilgili bağış kampanyasını şova dönüştüren ünlülere ilginç bir gönderme yaptı. Cem Yılmaz`ın videosunu izlemek için buraya tıklayın.

Amy Winehouse ile özdeşleşen Londra`nın Camden mahallesine sanatçının birebir ölçülerde heykeli yapılacak. Haberle ilgili daha fazla detay öğrenmek için buraya tıklayın.

Birbirine çok yakışan ünlü çiftler uyumları dikkat çekiyor. Haberin detaylı bilgisi için buraya tıklayın.

Geçtiğimiz yıl turizmci Gürsel Şatır`la nikah masasına oturan oyuncu Sinem Öztürk boşanacaklarını açıkladı. Daha fazla detay için buraya tıklayın.

2014 Emmy Ödülleri`ni bir de Heidi Klum, Sofia Vergara gibi Instagram kullanmayı seven ünlülerin hesaplarından buraya tıklayarak inceleyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI