Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 3 Nisan

Haftanın Magazin Haberleri 3 Nisan

Fille selfie çeken Kim Kardashian`ın zor anları
Tayland tatilinde modaya uyup, fille selfie çekmek isteyen Kim Kardashian ozr anlar yaşadı. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Orlando Bloom`dan Miranda Kerr itirafı
Orlando Bloom, Miranda Kerr`den ayrıldıktan sonra kendisini bir süre dümensiz hissettiğini söyledi. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Kate Middleton, Prens George ve William`dan yeni fotoğraf
Kraliyet ailesinin en yeni üyesi Prens George`un annesi Kate Middleton, babası Prens William ve köpekleri Lupo ile Anneler Günü için çektirdikleri resmi portre… Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Adriana Lima İstanbul`da
Victoria`s Secret`ın ünlü modeli Adriana Lima bir kez daha İstanbul`da. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Cara Delevingne ve Michelle Rodriguez öpüşürken görüntülendi
Cara Delevingne ve Michelle Rodriguez Meksika tatillerinde öpüşürken görüntülendi. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Oy kullanan ünlülerin Instagram fotoğrafları
Türkiye Yerel Seçim`e kilitlendi. Oy kullanan ünlüler bu fotoğraflarını Instagram`dan paylaştı. İşte o fotoğraflar… Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Christina Aguilera kız bebek bekliyor
Şubat ayında hamile olduğunu açıklayan Christina Aguilera`nın kızı olacak. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Gwyneth Paltrow oyunculuğa ara veriyor
Chris Martin`le 11 yıllık evliliğini sonlandıran Gwyneth Paltrow, oyunculuğa da ara veriyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Kate Moss ve Johnny Depp`in eski evi
90`lı yıllarda nişanlanan Kate Moss ve Johnny Depp`in birlikte yaşadıkları apartman dairesi yeni sahiplerini bekliyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

2014 Nickelodeon Kids` Choice Kazananlar
2014 Nickelodeon Kids` Choice Ödülleri dün akşam eğlenceli bir törenle gerçekleşti. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Saadet Işıl Aksoy`un yeni Hollywood projesi
Twice Born ve The Rebound gibi iki büyük uluslararası filmde rol alan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, üçüncü Hollywood filmi için görüşmelere başladı.  Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Selfie çekerken yakalanan ünlüler
Henüz selfie`nin tahtını sarsacak bir akım başlamadı. Kendini çekerken yakalanan ünlü isimler bu popüler akımın öncülüğünü yapıyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu evlendi mi?
Yaklaşık 1 aydır birlikte olan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu`nun facebook hesaplarında ilişki durumlarını evli olarak değiştirmeleri kafaları karıştırdı. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Kanye West Kim Kardashian`a Burger King satın aldı
Kanye West nişanlısı Kim Kardashian`a düğün hediyesi olarak 10 Burger King restoranı satın aldığı konuşuluyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI