Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 3 Temmuz

Haftanın Magazin Haberleri 3 Temmuz

Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım boşandı
Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu herkesi şaşırtan bir kararla boşandı. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Meryem Uzerli`nin yeni dizisi
Meryem Uzerli, bu sezon yeni bir diziyle ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen birlikte mi?
Bu sezon ekrana gelen Çalıkuşu`nda başrolü paylaşan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen`in beraber olduğu konuşuluyor.  Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz.

Olivia Palermo evlendi
Olivia Palermo ile sevgilisi Johannes Huebl Bedford`da küçük bir düğünle evlendi. Düğünle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Beyonce ve Jay-Z On The Run turnesinde
Beyonce ve Jay-Z`nin beklenen konser turnesi ‘On The Run` ikilinin muhteşem performanslarıyla Miami`de başladı. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz.

Cansu Dere ve Murat Yıldırım aynı dizide
Cansu Dere ve Murat Yıldırım ekranlara verdikleri araya bu sezon son veriyor. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz.

Meryem Uzerli Can Ateş`e kızını gösterdi
Can Ateş, Meryem Uzerli`den dünyaya gelen kızı Lara`yı tam 4 ay sonra ilk kez kucağına aldı. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz.

Sarah Jessica Parker televizyona dönüyor
Sarah Jessica Parker, tüm dünyada en çok izlenen diziler arasında yer alan Sex and The City`den sonra polisiye bir diziyle televizyona dönüyor. Bu haberle ilgili daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI