Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 7 Ağustos

Haftanın Magazin Haberleri 7 Ağustos

Beren Saat ve Kenan Doğulu`nun Los Angeles Malibu`da gerçekleşen düğün töreninin ayrıntıları ve fotoğrafları için burayı tıklayın. 

29 yaşındaki ünlü model Doutzen Kroes ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Haberin detaylarını öğrenmek için burayı tıklayın.

Küçük Ağa dizisinin oyuncuları Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay evlendi. Haberin ayrıntıları ve törenden fotoğraflar için burayı tıklayın.

İbrahim Çelikkol Sinem Kobal`ın balık tutarken çektiği fotoğrafını instagram`dan paylaşarak ilişkilerini ilan etti. Haberin detayları için burayı tıklayın. 

David ve Victoria Beckham`ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile Chloe Moretz aşk yaşıyor. Haberin ayrıntıları için burayı tıklayın.

Ünlü tasarımcı Riccardo Tisci 40. doğum gününün ayrıntıları ve fotoğrafları için burayı tıklayın.

 Tasarımcı Victoria Beckham mothers2mothers yardım kuruluşu için gardırobundan 600 parçayı satışa çıkardı. haberin detayları için burayı tıklayın. 

Kristen Stewart ve Nicholas Hoult birlikte mi? Haberin ayrıntıları için burayı tıklayın. 

Kate Middleton ve Prens William Birinci Dünya Savaşı`nın 100`üncü yılı anısına düzenlenen seremoniye katıldı. Haberin detayları için burayı tıklayın.

29 Ağustos`ta evlenecek olan Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan düğünden önce Venedik`te erken bir balayı yapıyor. Haberin detayları için burayı tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI