Ana SayfaYaşamHangi Burç Yalan Söyler?

Hangi Burç Yalan Söyler?

Yalanın konusu ve ikna kabileyeti burçlara göre değişkenlik gösteriyor. Hangi burcun yalan konusunda daha yetenekli olduğunu öğrenmek için tıklayın!

Koç: Yalan konusunda oldukça başarısız olan Koç`ların yalanını yakalamak istiyorsanız üstlerine biraz gitmeniz yeterli olacaktır. Çünkü yalan söyleme konusunda beceriksiz olan Koç`lar yalanlarını uzun süre saklayamazlar.

Diğer burçlar için tıklamaya devam edin.

Boğa: Lükse düşkün Boğa`lar para konusunda oldukça iyi yalan söyleyebilirler. Paraya düşkün yapıları onları para konusunda yalana itebilir.

İkizler:
İkna ve inandırma gücü yüksek İkizler`in yalanını yakalamak oldukça zordur. Yakaladığınızda ise size anlatacakları hikayelerle yine sizi ikna edecektir.

Yengeç:
Mevcut durumların iyiye gitmesi için yalan söyleyen Yengeç`ler yalanların durumu kötüye götürdüğü gerçeği ile yüzleştiklerinde ise en çok üzülen olurlar.

Aslan:
Yalan Aslan`lar için sadece eğlence aracıdır. Hikaye yaratmak ve karşı tarafın bunu ilgiyle dinlemesi Aslan`ların çok hoşuna gider. İlgi çekmek için yalanlarını oldukça güzel kurgular.

Başak:
Yalanı sevmeyen Başak`ların söyledikleri yalanlar genelde gerçeğe o kadar yakındır k, çoğu zaman farkedilmez. Kimi zaman ise alakasız konularda gerçeği hafifletmek için yalan söylerler.

Terazi:
Yalan konusunda oldukça başarılı olan Terazi`leri sempatik yapıları nedeniyle yalanlarını çok iyi gizlerler. Karşı tarafın onlardan yalan beklemediklerini bildikleri için bu konuda oldukça iyidirler.

Akrep:
Yalanı mecbur kaldıkları için söyleyen Akrep`lerin en çok yalan söyledikleri konu ise cinsellik.

Yay:
Yalanı sevmeyen Yay`ların yalanlarını yakaladığınızda genelde onları bulamazsınız. Çünkü bu gerçekle yüzleşmek istemezler.

Oğlak:
Yalanlarını yakalama konusunda en basit burçlardan biri Oğlak`lardır. Çünkü söyledikleri yalandan rahatsız olurlar, size söylemeye çalışır ve bir şeyler sakladıklarını belli ederler.

Kova:
Hayal güçleri sayesinde kusursuz yalan söyleyebilen Kova`lar genelde geleceğe dair planlar konusunda yalan söylerler.

Balık:
Söyledikleri yalanlar genelde bir başkasının iyiliği için olan Balık`ların bu tutumu nedeniyle yalanlarını yakaladığınızda affedersiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI