Ana SayfaMagazinÜnlüler neleri seksi buluyor?

Ünlüler neleri seksi buluyor?

Sekiz ünlü isim, en seksi buldukları özelliklerini ve onlara nelerin seksi geldiğini InStyle dergisine anlattı.

Atiye:

* Çekici bakışlar: Bakışların kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Atiye, “Kişinin sahip olduğu derinliğin ve zekanın gözlere yansıdığını düşünüyorum” diyor.
* Dudaklarım karakteristik: “Dudaklarımı seksi buluyorum. Çünkü doğal ve karakteristik olduklarını düşünüyorum” diyen şarkıcı, üzerindeki kıyafet ne olursa olsun kendisini seksi hissedebileceğini de sözlerine ekliyor: “Bence çekicilik, insanın ne giydiğiyle değil, kendini nasıl hissettiği, kendine güveni ve duruşuyla bağlantılı bir şey…”
* En seksi anlar: Atiye, kendini en çok dans ederken, şarkı söylerken ve sahnedeyken seksi hissettiğini söylüyor.

Buğra Gürsoy:

* Yara izinin çekiciliği: “Unutulmaz” dizisinin “Buğra”sı Buğra Gülsoy, alnındaki yara izinin birçok kişiye seksi geldiğini söylüyor.
* Seksi noktalar: Gülsoy, ten kokusuna önem verenlerden… Bu yüzden bir kadında kendisine en seksi gelen noktaların başında ense geliyor. Ayrıca sırtın kalçayla buluştuğu noktadaki çukurları da hayli çekici bulan oyuncu, “Hem çok sanatsal hem de çok seksi” diyor.
* Her şeyin başı merak: Beyaz, V yaka, önü düğmeli, sweatshirt’ünü giydiği zaman kendisini daha çekici bulduğunu söyleyen Gülsoy için seksi olmak daha çok hâl, tavır ve duruşla ilgili… Çıplak aşırı dekolte giyinmiş bir kadını asla seksi bulmuyor: “Kendisini gizli bir kutu gibi saklayan kadın benim için her zaman daha seksidir. Çünkü daha merak uyandırıcı…”

Haluk Piyes:

* Seksi olabilmek için: “Genelde insanlar ‘Huyu güzel olsun’ der ama bence bu biraz hikaye… ılk önce fiziksel bir elektrik olmalı… Yürek güzelliği ise bu elektriği tamamlar… Yani beni etkileyen hem fizik hem de o kişinin içindeki güzelliğin fiziğine yansıması beni etkiliyor” diyor.
* Kol kasları: Boks yapan Haluk Piyes, kendinde en seksi bulduğu yer sorusuna hemen cevap veremiyor. Ama yaptığı sporla bağlantılı olarak gelişen kol kaslarının noşuna gittiği her halinden belli… Hayranları ise onun gülüşünü çok seksi buluyor.
* Kendine saygı duymak: Bir kadının kendisine ve vücuduna olan saygısını çok etkileyici bulduğundan söz eden Piyes, seksiliği de insanın kendisiyle barışık olmasına dayandırıyor. En seksi bulduğu oyuncuların başında, “Her haliyle seksi” diye söz ettiği 1950’lerin film yıldızı Kim Novak geliyor.

Harun Tekin:

* Birey olmak seksidir: Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin, “Birey olmak seksidir” diyor.
* Kendini ifade edebilmek: Özellikle ellerini, gözlerini ve dudaklarını seksi bulduğundan bahseden Tekin, sebebini “Çünkü onlarla çok şey ifade edebiliyorum” diye açıklıyor. ıfade gücü ve özgüvenin bir kadında en çekici bulduğu özellikler olduğunu söyleyen Tekin, en beğendiği dekolte türü içinse “Duruma göre değişir” yorumunu yapıyor.
* Kimler seksi: “Ortalamanın üzerinde seksi bulduğum isimler Cate Blanchett, Anne Hathaway ve Katy Perry” diyor.

Nefise Karatay:

* Sırtın en seksi hali: Nefise Karatay, en çok sırt dekoltesini seviyor. Belindeki oyuk derin olduğu için bunu pilatesle dengeleyen güzel sunucu, sırtı dışında gözlerini, teninin beyazlığını, parlaklığını ve şeffaflığını da beğendiğini belirtiyor.
* Keskin bakışlar: ıçinde zeka pırıltısı barındıran keskin bakışları çok seksi bulduğunu söyleyen Karatay, bir erkeğin hayattaki duruşuyla, karizmasıyla ve vücut diliyle seksi olabileceğini de ekliyor.
* Yüksek topuklar: “Ne giyersem giyeyim ayağımda bir stiletto varsa kendimi daha seksi hissederim” diyen Nefise Karatay, sözlerine şöyle devam ediyor: “Biri ne kadar gizemliyse o kadar seksidir. Zorlama seksi hareketler ve kıyafetler ise seksi olmaktan çok itici gelir bana…”
* En çekici şey masumiyet: “Bence Marilyn Monroe dünyanın en seksi ama aynı zamanda en masum bakan kadını” diyen Karatay, kişinin naifliğini, çocuksuluğunu ve masumiyetini kaybettiği anda basitleştiğine inanıyor: “Çekiciliğin masumiyetle dengelenmesi, bir kadın için en ölçülü ve doğru seksapelite…”

Nesrin Cavadzade:

* Dolgun dudaklar: Karşı cinste kendisine en seksi gelen şeyin bakışlar olduğunu söyleyen güzel oyuncunun en beğendiği yeri ise dudakları: “Yeterince dolgunlar ve dudağımın altında güzel bir benim var. Ayırt edici bir özellik olduğu için onu seviyorum.”
* Farklı bir bakış: Cavadzade, “Bence bir insanı seksi yapan şey, onun işini icra ederkenki ustalığında ve adanmışlığında gizli… ışini en iyi icra eder en seksidir!”
* Klişe ama gerçek: Kaslı vücutları çok seksi bulan ve kendisini yüksek topuklu ayakabılarla seksi hissettiğini anlatan Cavadzade, “Bir kadın, diğer kadınlar için süslenir” mitine inananlardan…

Sertab Erener:

Seksi ruh: “Bence asıl seksi olan insanın kendi bedenine ve kendine sahip çıkmasıdır” diyor Sertab Erener. Kendine güvenin kişiyi hem seksi hem daha güzel kıldığına inanıyor. Bu yüzden seksiliği “tamamen içten gelen” bir şey olarak tanımlıyor.
* Sahnedeyken çok seksi: Yaşama duyduğu heyecandan dolayı kendisini savaşçı olarak tanımlayan Sertab Erener, sahnede şarkı söylerken kendini hiç olmadığı kadar çekici bulduğunu itiraf ediyor: “Kendimi bütün ve güvende hissettiğim, aynı zamanda kendime en sahip çıktığım yer sahne…”

Zeynep Beşerler:

* Boyun, omuz ve sırt: Zeynep Beşerler, kıyafet seçimi yaparken omuzlarının ve boynunun açıkta kalmasına özellikle dikkat ediyor. Vücudundaki en beğendiği yer ise sırtı… Bu yüzden özel bir yere davetliyken derin sırt dekolteli elbiseleri tercih ediyor.
* Kaslı ve kemikli: “Güzel gülen erkek bence çok seksi” diyen Beşerler, yuvarlak hatlardansa kaslı ve kemikli vücut yapısına sahip kişileri daha seksi bulduğunu da itiraf ediyor. Bu yüzden en seksi bulduğu oyuncular arasında Julia Roberts ve Uma Thurman başı çekiyor.
* Çekicilik küçük ayrıntılarda saklı: Seksiliği fiziksel özelliklerden ziyade bir durum olarak tanımlayan Zeynep Beşerler için içten bir gülümseme, çocuksu olmak ve anlık güzel bir bakış seksi olabilir. Yaşına rağmen çocuksu tarafının ağır bastığından bahseden Beşerler, “Kadınların birçoğu gibi saçım ve makyajım yapılıp çok şık bir tuvalet giydiğimde ben de kendimi daha çekici buluyorum” diyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI