Ana SayfaYaşamJake Gyllenhaal Broadway'de

Jake Gyllenhaal Broadway’de

1984 yapımı Stephen Sondheim & James Lapine imzalı müzikal Sunday in the Park with George, 23 Şubat’ta Broadway’e geri dönmeye hazırlanıyor. Yenilenen Hudson Theatre’ın da açılışını yapacak müzikalde George rolünü ise Jake Gyllenhaal canlandıracak. Sunday in the Park with George isimli Broadway klasiğinin yeni uyarlamasının son provalarında yer alan Jake Gyllenhaal, sosyal medya hesaplarından bunun videosunu paylaştı.

Cary Fukunaga’nın çektiği bir video yayınlayan Gyllenhaal, şarkı söylemek konusunda da oyunculukta olduğu kadar iddialı olduğunu gözler önüne seriyor. (Her işte başarılı olduğu gibi)

Jek Gyllenhaal videoda, müzikalin en ünlü şarkılarından biri olan “Finishing The Hat”i seslendiriyor. Galasını üç gün sonra yapacak olan Sunday in the Park with George, nisan ayının ortalarına kadar sahneleniyor olacak.

Yakışıklı oyuncu başarılı olduğu kadar duyarlı biri. Geçtiğimiz günlerde Trump'ın kadınlar üzerine yaptığı sınıflandırmaya karşı olarak ablasıyla birlikte, Women's March yürüyüşüne katılmıştı.

Bu fotoğrafı da bonus olsun:)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI