Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 6 Mart

Haftanın Magazin Haberleri 6 Mart

Kate Hudson ve Matt Bellamy ayrılıyor mu?
Kate Hudson`ın Oscar Töreni`ne elinde nişan yüzüğü olmadan katılması ayrılık söylentilerini güçlendirdi. Haberle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın.  

Orlando Bloom`dan Miranda Ker`e sürpriz öpücük
Oscar Vanity Fair Parti`de, fotoğrafçılara poz veren Miranda Kerr, eski eşi Orlando Bloom`un sürpriz öpücüğüyle kısa bir şaşkınlık yaşadı. Haberle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

Scarlett Johansson hamile
Scarlett Johansson ve nişanlısı Romain Dauriac ilk bebeklerini bekliyor.  Haberle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

Instagram`da Oscar Ödülleri
Oscar gecesi ünlü isimler hangi fotoğrafları paylaştı? Haberle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

Oscar`da pizza molası
Oscar`da çılgınca şeyler de oldu. Ellen Degeneres, ünlü yıldızlar için pizza sipariş etti. Brad Piit ise servis yaptı. Haberle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

Demet Akalın 15 kilo verdi
Yaklaşık 1 ay önce doğum yapan Demet Akalın, hamilelik kilolarının bir kısmından kurtuldu. Haberle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

Jared Leto Oscar kazandığı filmi izlememiş
86. Oscar Ödülleri`nde `En iyi yardımcı erkek oyuncu` ödülünü kazanan Jared Leto, ödülü kazandığı filmi `Dallas Buyers Club`ı izlemediğini açıkladı. Haberle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

Ellen DeGeneres kuliste iPhone kullanırken yakalandı
Ellen, Oscar sahnesinde elinden düşürmediği Samsung telefonunu kuliste iPhone`la değiştirdi. Haberle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI