Ana SayfaTeknolojiAraba giydirme sanatı

Araba giydirme sanatı

Kristal

Bu Mini Cooper Ken Burkitt tarafından milyonlarca renkli Swarovski ile kaplandı. 6 ay boyunca dört sanatçının el emeği ile işlediği bu otomobilde kullanılan tüm kristaller 50 farklı renkte ve 50 farklı ülkeyi temsil etmekte.

Sigara

Volkswagen Beetle Carolyn Stapleton ve Orlando, Florida tarafından sadece camları gözükecek şekilde sigara ile kaplandı. otomobilin bazı yanları kuru kafa ve iskeletlerle süslendi. Otomobil daha sonra reklamlarda yer aldı.

Ojeler

1996 model Mitsubishi Mirage  otomobilinin eski görünmünden sıkılan Yvonne Millner, arabasını ojeyle boyamaya başladı. Arabasına desenler ve renkleri önce çizip daha sonra oje ile boyayan Millner, bu iş için yüzlerce şişe oje kullandı. Eğer para harcamak bir opsiyon değilse, eski bir araba kullanmanın ilginç bir yolu, öyle değil mi?

Çikolata

Muhafaza edilmesi çok zor olan bu Volkswagen Beetle 440 pounds değerinde çikolatalarla kaplı. 2007 yılında Sevgililer günü için özenle hazırlanan bu otomobil, Çin`de kaplandı. Çikolataların ve şekerlerin erimemesi için otomobil filmle kaplandı.
 

Bozuk Para

Bozuk Paralarla kaplı bu otomobil Ken Burkitt tarafından özenle madeni para ile işlenmiş. 1969 model Austin Mini Cooper`da kullanılan paraların paslanmaması için 8 kat poliüretan kaplı.

Post-it

Scott Ableman ve Washington`daki şirketten arkadaşları başka bir arkadaşlarına şaka yapmak için otomobilini milyonlarca post-it ile kapladı. En az iki saat içinde 14,000 renkli post-it ile kaplanan otomobilin üzerine Walt’s Jaguar yazıldı. Walt otomobili gördüğünde yalnızca ön camdaki post-itleri söküp otomobili o şekilde eve götürdü. Sizce de hoş bir sürpriz değil mi?

Oyuncak Arabalar

James Ford 1981 model Ford Capri`yi eBay`den satın aldıktan sonra, otomobili sanat projesi haline getirmeye karar verdi. Otomobilini yaklaşık 3500-4500 civarı arasında oyuncak araba iye kapladı. Otomobil daha sonra sergilendi.

Çimen

Sanatçı Gene Pool, otomobilinin üzerine yapışkan yardımıyla yapıştırdığı çim tohumlarını sulayarak tüm otomobilini çimle kaplalayı başardı. Daha sonra kendi kıyafetleri ve şapkası içinde aynı şeyi yaptı.

Müzik Enstürmanları

Harrod Blank tarafından oluşturulan bu Volkswagen Beetle İspanya`da bir çok müzik aletiyle kaplandı. otomobile aynı zamanda özel bir ses sistemide kuruldu. Otomobil halen Arizona Art Car World Museum`da sergileniyor.
 

Posta Pulları

Bu otomobil baştan aşağı posta pullarıyla kaplanmış. Ayaklı pul sergisi olarak adlandırılan bu otomobili kaplanmak için 10,000 posta pulu kullanıldı. Çalışmalar 6 hafta sürdü.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI