Ana SayfaGüzellikKusursuz bir cilde kavuşmanın 10 yolu

Kusursuz bir cilde kavuşmanın 10 yolu

Kusursuz cilt görünümüne sahip olmak için genlerin yanı sıra cilt bakımına özen göstermek de önemli bir rol oynuyor. Siz de cildinizin daha genç ve sağlıklı olmasını istiyorsanız önerilerimize göz atın.

1- Düzenli uyuyun
Cildinizin güzelliği için uykunuzu iyi almanız çok önemli. Cildinizin yorgun görünmemesi için günde 7-8 saatlik bir uykuya ihtiyacınız var. 

2- Bol miktarda su için
Su vücudunuzun içini olduğunu kadar dışını da besler. Siz de cilt sağlığınız için bol su içerek detoks yapın. Özellikle her sabah aç karnına bir bardak ılık su tüketin.

3-  Mükemmel bir cilt için AVON ANEW HYDRO ADVANCE kullanın 

Yıllardır aradığınız mükemmel nemlendiriciyi Avon size Anew Hydro Advance ile sunuyor. Her yaştan kadının kullanabileceği seride farklı cilt tipleri için iki ürün bulunuyor.

Normal&Karma ciltler için nem seviyesini iki katına çıkaran Hdyra Power Teknolojisi cildinizi 24 saat süreyle nemlendirirken SPF 15 ile etkili koruma sağlıyor. 

Kuru ciltler için ise özel formüle edilmiş serinin ikinci ürünü Omega 3,6,9 yönünden zengin besleyici yağlardan aldığı güçle cildinizin savunma yapısını onarmaya yardım ederken derinlemesine nemlendiriyor.

Detaylı bilgi ve numune Avon Anew Hydro-Advance için burayı tıklayın!

Ürün fiyatı: 18,95 TL

4- Cildinize maske uygulayın
Haftada en az bir kere doğal içerikli cilt maskesi uygulayın. Yüz ve boyuna uygulanan bakım maskeleri cildin canlı ve sağlıklı gözükmesini sağlarken cilt sorunlarına çözüm sunuyor. Bu maskeleri evde kendiniz de yapabilirsiniz. 

5- Cildinizi peelingle yenileyin
Ölü derilerinden arınmak ve daha sağlıklı bir cilde sahip olmak için peeling önemli. Arınmış ve ferahlamış bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlacak Clearskin Blackhead Clearing Derinlemesine Temizleyici Maske ve Clearskin Professional Arındırıcı Peeling ürünleri tavsiye ediyoruz. 

Yüz peelingi için en ideal zamanın uykudan önce olduğunu unutmayın.

6- Göz çevresi bakımını ihmal etmeyin
Gözlerinizin yorgun ve bitkin görünmesi cildinizin de o şekilde görünmesine sebep olur. Bu sebepten gözlerinizin bakımını ihmal etmeyin. Bizim önerimiz, cildinize lüks bir bakım sunan ve göz çevresini canlandıran Avon`un Planet Spa serisinden siyah havyar özlü jel maskesi Luxuriously Refining. 

7- Dudak nemlendiricisi kullanın
Cildinizin en önemli kısımlarından biri olan dudaklarınızı da ihmal etmeyin. Aklınıza geldikçe dudaklarınıza nemlendirici sürün. Bizim favori ürünlerimiz; dudakları yumuşacık yapan Avon Care Arı Sütlü Dudak Balmı ve Avon Care Kakao Yağı Dudak Balmı.

8- Yüzünüze fırçayla masaj yapın
Donuk görünen cildinize renk katmak için haftada iki kez özel yüz fırçasıyla masaj yapın. Daireler çizerek yüze yapılan masaj, kan dolaşımını hızlandırarak cildinizin daha canlı görünmesini sağlayacak.

9- Güneşten korunun
Güneş ışınları cilde ciddi zararlar verebilir. Cildinizin sağlığı için güneşten koruyan, yüksek faktörlü kremler kullanın. Cildin erken yaşlanmasına, kırışmasına ve yıpranmasına sebep olan güneş ışınlarından kışında korunmamız gerektiğini unutmayın. 

10- Düzenli egzersiz yapın
Düzenli egzersiz yapmak; sağlıklı kan dolaşımı, açık damarlar ve iyi beslenen, toksik maddelerden arınmış bir cilt anlamına geliyor. Açık havada yapılan egzersiz, cilt renginizi güzelleştiriyor ve parlaklık kazandırıyor. Cildinizin sıkılığı sağlıklı olduğunun işaretlerindendir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI