Ana SayfaModaÜnlü markaların kış reklam kampanyaları

Ünlü markaların kış reklam kampanyaları

1. Louis Vuitton

Styling’i Karl Templer tarafından yapılan ve Steven Meisel tarafından fotoğraflanan Louis Vuitton reklamları 50’li yıllardan esintiler taşıyor. Christy Turlington, Karen Elson ve Natalia Vodianova; soyunma odasında verdikleri pozlarla podyumdaki ışıltılarını aratmıyorlar. Barbie bebekleri anımsatan bukleli at kuyrukları ise güzelliklerini bir kat daha arttırıyor.

2. Prada

Prada’nın zevk ürünü reklam kampanyasının arkasında yine Steven Meisel’i görüyoruz. Angela Lindvall, Valerija Kelava, Daria Strokous ve Sigrid Agren’in giydiği volanlı elbiseler ve kabarık toplanmış saçları bizi tıpkı Louis Vuitton gibi 50’lere götürüyor.

3. Burberry

Mario Testino’nun fotoğrafladığı reklam kampanyasında dikkatimizi ilk çeken, fonda kullanılan canlı renkler oluyor. Victoria’s Secret mankeni Rosie Huntington Whiteley dahil birçok model, aktör ve müzisyenin yer aldığı kampanyada yalnızca görsel bir etki yaratmak değil; aynı zamanda teknoloji, müzik, ve hisler aracılığıyla insanlara ulaşılmak amaçlanıyor.

4. Dolce & Gabbana

Steven Klein tarafından Sonbahar erkek koleksiyonu için çekilen pozlar; terzilikte ölçüm, dikim gibi her ayrıntının kusursuz olması gerektiğini ve her birinin ayrı ayrı birer sanat eseri olduğunu vurguluyor.

5. Valentino

Top model Tati Cotliar’ı, David Sims tarafından fotoğraflanan Valentino 2010 Sonbahar reklam kampanyasında görüyoruz. 5 reklam kampanyası içinde ayrıntıya en az önem verenin Valentino olduğunu söyleyebiliriz. Siyah beyaz çekilen fotoğraflarda sadelik vurgulanmış.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI