Ana SayfaGüzellikMakyaj fırçalarını tanıyın

Makyaj fırçalarını tanıyın

 

 

Allık Fırçası

Allık fırçası bayanların aslında en çok kullandığı fırça. Tüyleri diğer fırçalara göre daha yumuşak olduğu için sürümü de daha rahat oluyor

Concealer Fırçası

Göz altlarındaki morlukları ve cilt kusurlarını kapamak için kullanılan bu fırça, concealerı homojen ve eşit yaymakta çok büyük önem taşıyor.

Pudra fırçası

Pudra fırçaları genellikle uzun ve büyük kıllı oluyorlar. Doğal görünümler kazanmak için pudra kullanmalısınız.

Far Fırçası

Her ne kadar göz farını çoğumuz eliyle de sürse doğru far fırçasıyla gözlerinize doğru ışıltılar katabilirsiniz. Far fırçalarını seçerken çok yumuşak olmamalarına dikkat edin.

Fondöten Fırçası

Cilt makyajının temelini oluşturan fondötenler eşit sürülmediği taktirde ciltte kusurlu görünüme neden olabilir. Fondöten fırçasının uç tarafının daha ince tüylerden oluşmasına, yassı ve keçi kılından üretilmiş olmasına dikkat ederek fırçanızı seçin.

Eyeliner Fırçası

Likit eyeliner kullanıyorsanız, doğru fırçayla işiniz oldukça kolaylaşır. Küt kesimi sayesinde eyelinerınızı istediğiniz kalınlıkta sürebilir gözünüzde daha düzgün bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Karıştırma Fırçaları

Karıştırma fırçaları farklı tonda far uygulandığında renk geçişlerinin daha yumuşak olmasını sağlarken göze derinlik ve gölge katıyor.

Karıştırma Süngeri

Yüzünüze uyguladığınız fondötenleri daha homojen şekilde karıştırıp yüzünüze yaymanızı sağlıyor. Aynı zamanda yüzünüzde yumuşak geçişler yapıyor.

Küt yüz fırçası

Fondöten uygulamak için de sık sık kullanılan küt yüz fırçasının asıl kullanım amacı yüze sürülen malzemeleri karıştırmaktır.

Kabuki Fırça

Kabuki fırçaların sapı olmamakla birlikte pudra fırçalarına da çok benziyor. Pudra gibi toz olan yüz ürünlerinin doğru şekilde yüze sürülmesini sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI