Ana SayfaYaşamMayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Koç Burcu Yorumu

Mayıs başından itibaren elektronik ve otomobil arızalarına dikkat! Haziran ortasında vergiler, ödemeler ve ameliyat olma ihtimali planlarınızı engelleyebilir. Finansal yenilikler için eskiye dönüp bakmanız ve alternatifleri yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Ayın ikinci yarısında fırsatları görebileceksiniz. Ayın ilk yarısında ise sağlık sorunlarına ve ödemelere dikkat etmelisiniz.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Boğa Burcu Yorumu

Mayıs başından itibaren finansal konularda dikkatli olun, hata yapabilirsiniz. Mayıs ayının ikinci yarısında tam bir yenilenme yaşayacaksınız. Görünüşünüz değişebilir veya evlenmeye karar verebilirsiniz. Fakat yenilik beraberinde sorunları da getirebilir. Bu nedenle doğru tarihi seçmelisiniz. Yukarıdaki makalede açıklamayı bulabilirsiniz. 21 Mayıs`tan itibaren finansal canlılık için geçmişte umarsız olduğunuz konuları yeniden gündeme getireceksiniz.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 İkizler Burcu Yorumu

Mayıs ortasından itibaren algılarınız zayıflayacağı için hata yapabilir, unutkanlıkların zararını görebilirsiniz. Ayın ilk yarısında iş yaşamınızda vedalaşmanız gereken kişilerle önce sıkı bir yüzleşme yaşayacaksınız. Ayın ikinci yarısında kişisel gelişim ve iç huzuru adına önemli kararlar alacaksınız. Mutluluk yolunu seçerken şimdiye kadar aklınıza bile gelmeyenlerin kıymetini anlayabilirsiniz.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Yengeç Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında aşk yaşamınızdaki sırlar açığa çıkıyor. Bu bir finale götürürse bilin ki sağlıksız olan bir ilişkiyi kesip atıyorsunuz. Ayın ortalarından itibaren eski arkadaşlarınızla yeniden karşılaşacak veya buluşacaksınız. Geçmişi gözden geçirebilir ve yakınlarınızın sağlık sorunları hakkında yanlış kararlar alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise yeni ve güvenilir dostlar yaşamınıza katılacak.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Aslan Burcu Yorumu

Mayıs`ta dostlarınızı yanlış anlayabilir ve Onlardan birine veda etmek isteyebilirsiniz. Önemli kararlar almayın. Merkür gerilemesi Mayıs ayını bloke edebilir. Ev alma/satma veya yuva kurma fikriniz varsa ayın ilk yarısını pas geçin. Sonuçtan memnun kalmayabilirsiniz. Mayıs`ın ikinci yarısından itibaren eski yöneticileriniz yeniden iş teklif edebilir. Denemeye değer.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Başak Burcu Yorumu

Yöneticiniz Merkür, Mayıs boyunca iş ve kariyer yaşamınızda, otoritelerle ilişkilerde sorun yaratacak dikkatli olun. Ayın ilk yarısında yakın çevrenizden biriyle ilişkinizi kökten değiştirecek muhtemelen yollarınızı ayıracaksınız. Mayısın ikinci yarısında seyahatlerin ve medyada yer almanın tadını çıkarın. Yeni bir teklife evet deyin. Hisleriniz aksini söylese bile şöhretin kapısını çalacaksınız.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Terazi Burcu Yorumu

Mayıs itibariyle seyahatlerinizde evrak, pasaport ve bilet unutulabilir, kontrolsüz sokağa çıkmayın. Ayın ilk yarısında mali gelirlerinizden birine veda etmek sıkışıklık yaratacak. Yeniye yer açmak için bazen eskiye veda etmek gerekir. Krediye ihtiyacınız varsa Mayısın ikinci yarısından itibaren hiçbir talebiniz geri çevrilmeyecek. Yeniay yeni bir ek gelir olasılığını karşınıza çıkaracak.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Akrep Burcu Yorumu

Fatura ve ceza ödemelerinizi Mayıs ayında unutmayın. Başınıza dert alabilirsiniz. Ayın ilk yarısında burcunuzda oluşan sert dolunay gerçek bir sınavla karşı karşıya kalmanıza sebep olacak. Kişisel stiliniz tamamen değişecek. Mayıs`ın ikinci yarısında evlenmeyi ciddi şekilde düşünebilirsiniz. Evliyseniz iş ortaklığını gündeme alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısı güzel sürprizlerle dolu.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Yay Burcu Yorumu

Mayıs`ta eşiniz veya ortağınızla ilişkileriniz zedelenebilir. Toleransınızı yükseltmelisiniz. Merkür gerilerken ilk aklınıza gelen ayrılmak olacak ancak bu kez ayrılırsanız geri dönüşü olmayacak. Kötü alışkanlıklar size ve yakınlarınıza ayın ilk yarısında zarar verecek. Korunmaya çalışın. Ayın ikinci yarısında ş alanınızda şanslı ve yumuşak etkiler oluşuyor. İşsizseniz yeni bir işe başlayabilir, sağlık sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Oğlak Burcu Yorumu

Mayıs`ta iş alanınızda Merkür gerileyecek. İlişkiler ve evraklara özel dikkat! Ayın ilk yarısında güvendiğiniz sırdaş bir dostun aslında o kadarda sırdaş olmadığını öğrenecek ve köprüleri yıkacaksınız. Yeni aşk Mayıs`ın ikinci yarısında kapıyı çalabilir. Muhtemelen çok eskiden tanıdığınız biri. Ya da karmik bir bağınız var. Her koşulda uzun sürecek bir ilişkiye adım atacaksınız.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Kova Burcu Yorumu

Aşk yaşamınızda kalp kırıklıkları Mayıs’ın konusu. Bununla birlikte eski evinize dönmek de yine Mayıs’ın sürprizi. Yaratıcı projelerde affedilmez hatalar yapabilir, çocuklarınızla aranızı bozabilirsiniz. Aman dikkat! Merkür’ün tuzağına düşmeyin. Ayın ikinci yarısında yeni bir eve taşınabilir veya aile olmayı seçebilirsiniz. Aşk alanına canlılık 21 Mayıs`tan itibaren başlayacak.

Ünlü Astrolog Su Karakuş Mayıs 2015 Balık Burcu Yorumu

Ailenizle ilişkileriniz Mayıs da bozulabilir. Yanlış anlaşılabilir veya yanlış düşünebilirsiniz. Doğruluğuna emin olmadığınız şeyler için kalp kırmayın. Mayıs’ın ikinci yarısında eski gelirlerinizden biri yeniden hesap hanenize eklenecek. Yakın çevrenizden yeni biriyle sıkı dost olabilir ve tanınma yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Evinizde öğretici çalışmalar 21 Mayıs`tan itibaren başlayabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI