Ana SayfaMagazinMeghan Markle İle İlgili Bilmeniz Gereken 9 Şey

Meghan Markle İle İlgili Bilmeniz Gereken 9 Şey

lklkl

Amerikalı güzel oyuncunun Prens Harry ile ortak yanlarından biri ikisi de yardımsever. Markle, dünya çapında açlık ve adaletsizliği engellemeyi amaçlayan World Vision Canada yardım derneğinde büyük rol oynarken, aynı Emma Watson gibi Birleşmiş Milletler Kadın Elçisi.

Düzgün fiziği ve beğeni toplayan stili ile Amerika’daki moda dergilerinin de yakından takip ettiği Meghan Markle 35 yaşında. Müzmin bekarımız Prens Harry ise geçtiğimiz Eylül ayında yeni 32 yaşına bastı.

Meghan Markle en iyi American Suits dizisindeki Rachel Zane karakteriyle tanınıyor… Altı sezonluk dizide yardımcı avukat rolünü canlandıran Markle, dizinin ilk bölümünden bu yana büyük bir hayran kitlesine sahip.

Meghan Markle daha önce film yapımcısı Trevor Engelson ile evlendi. 2011 yılında dünyaevine giren çift 2 yıl sonra boşandı.

Los Angeles, Kaliforniya doğumlu olan oyuncu için setlerde büyümüş diyebiliriz. Babası televizyon tarihinin en hit sitcomlarından “Married with Children” dizisinde Işık Yönetmenliği yaptı. Oyunculuk kariyerine ise 2002 yılında yayınlanan General Hospital dizisiyle başladı.

Meghan Markle’nin The Tig adında Lifestyle Blog’u var. Dizinin çekimlerinden kalan boş vaktinde Megan bu sitede; güzellik, moda, seyahat gibi konuları ele alıyor.  

Meghan Markle’ın muhteşem fiziğine aldırmayın. Oyuncu dizi çekimleri bittikten sonra yasak olan her şeyi yemeye bayılıyor. Hatta en son Amerikan Yemek sitesi Delish’a verdiği son röportajında patates kızartması ve şaraba zaafı olduğunu belirtti.

Günlük stilinde Fransız modasının esintisini taşıyan Meghan Markle bir röportajında Fransız Vogue dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Emmanuelle Alt’ı ilham aldığını dile getirdi.

Meghan Markle’ın çok az kişinin bildiği bir yeteneği de var! Oyunculuk kariyerinde büyük mücadele verdiği dönemde düğün davetiyelerine kaligrafi yapıyordu.

Meghan Markle ismi son günlerde İngiliz Basının manşetinden düşmüyor. Peki, Prens Harry ile birlikte olduğu iddia edilen bu esmer güzeli gerçekte kim? İşte Sarayın “söylentilere göre” yeni prenses adayı hakkında bilmeniz gereken 9 şey:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI