Ana SayfaYaşamMerakla Beklenen Yeni Sezon Dizileri

Merakla Beklenen Yeni Sezon Dizileri

Favori dizilerinizin yeni sezonlarını beklerken bir de sonbaharda yayınlanacak yeni televizyon dizilerine şans verin! En az diğerlerindeki kadar büyük aşklar ya da bitmeyen düşmanlıklar barındıran bu diziler arasından şimdiden heyecanı artıranları listeledik. 

Bu sonbaharın en iyi televizyon dizilerini öğrenmek için tıklamaya devam edin.

Scream Queens

Pretty Little Liars`ın canlılığını, Glee`nin mizahını ve Friday the 13th gibi klasik korku filmlerini seviyorsanız, Scream Queens tam size göre. Ryan Murphy`nin senaristi olduğu dizi, okulda yaşanan seri ölümleri açıklığa kavuşturan yurt arkadaşlarının hayatlarına değiniyor. Fakat çok gizemli ya da korkunç cinayetler beklemeyin, bunlar ürkütücü olduğu kadar komik cinayetler.

Quantico

Geçen sezon How to Get Away with Murder`ı izleyip seksi, genç oyuncu kadrosunu sevdiyseniz Quantico aradığınız dizi demektir. Priyanka Chopra ve Jake McLaughlin`in başrolünü paylaştığı dizinin diğer oyuncuları da en az onlar kadar iyi.

Oyuncular, FBI`ın Quantico üssünde çalışan ve eğitimlerin en deneyimli grubunu oluşturuyorlar. O yüzden içlerinden birinin New York`ta büyük bir saldırı düzenleme ihtimali yok gibi gözükse de ters köşeler bizi bekliyor. Dizi, Homeland dizisini ve Angelina Jolie`nin Salt filmini beğeneleri ekrana kilitleyebilir!

Blindspot

Christopher Nolan`ın Memento`sunu ya da The Blacklist`teki yargısal kırıntıları seviyorsanız Blindspot`u kaçırmamalısınız. Dizi, Jamie Alexander tarafından canlandırılan, New York Times Meydanında vücudu gizemli dövmelerle kaplı ve hafızası silinmiş olarak bir çantanın içinde bulunan güzel bir kadın merkezinde dönüyor. FBI, kadının dövmelerindeki şifreleri çözdükçe, dövmelerin, o sıralarda işlenen suçlarla bağlantısını fark ediyor. Kadın, aynı zamanda, kendi kimliğini de bulmaya çalışıyor.

Blood & Oil

Revenge ve Dallas gibi melodramları özlediyseniz, Blood & Oil bu boşluğu dolduracak. Chace Crawford ve Rebecca Rittenhouse, dizide yeni bir hayata başlama umuduyla Kuzey Dakota`da petrol keşfedilmesinin ardından zenginleşen “The Bakken” bölgesine taşınan genç bir çifti canlandırıyor.

Life in Pieces

Modern Family ya da Parenthood izlemeye doyamıyorsanız, bu yeni komediyi seveceksiniz. Dizi, alışılmadık ve komik olmasının yanı sıra Dianne Wiest, James Brolin, Colin Hanks, Zoe Lister Jones, Thomas Sadoski, ve Betsy Brandt`in bulunduğu oyuncu kadrosuyla da göz kamaştırıyor.

Supergirl

The Flash ve Arrow`un peşinden yeni bir süper kahraman televizyon karşısında. Supergirl`ü, Superman`in kuzeni Kara Zor-El olarak Melissa Benoist canlandıracak. Dünyaya geldiğinden beri güçlerini bir kenarda saklayan Supergirl, şimdi 24 yaşında ve yeteneklerini saklamaktan vazgeçiyor olması gereken kahramana dönüşüyor.

Crazy Ex-girlfriend

Glee`deki müzikal esintileri özlediyseniz ya da He`s Just Not That Into You gibi romantik komedileri izlemeyi seviyorsanız, sizi Crazy Ex-girlfriend izlemeye davet ediyoruz. Dizi, Manhattan`daki prestijli bir hukuk bürosuyla ortaklığını, Calif adında West Covina`da yaşayan eski erkek arkadaşının peşinden gitmek için sona erdiren Rebecca`nın maceralarını anlatıyor. Ayrıca dizide, danslar ve şarkılar da havada uçuşuyor!

Heroes Reborn

X-Men serisinin yeni filmi için geri sayım yapıyorsanız ya da boş zamanlarınızda Heroes bölümlerini açıp izliyorsanız, ‘izlenecekler` listenize Heroes Reborn`u eklemelisiniz. Dizide, doğaüstü güçlere sahip yeni bir grup insan, güçlerine zarar vermeye çalışanlarla mücadele ediyor.

Wicked City

Dexter ve Aquarius gibi seri katillerle ilgili karanlık dramlar sizi uykunuzdan etmiyorsa, Los Angeles`ta geçen Wicked City`i izlemelisiniz. Gossip Girl dizisinden tanıdığımız Ed Westwick, dizide kadınları cazibesiyle arabasına düşürüp duygusuzca öldürüyor. Daha sonra her bir kurbanı için yerel radyo istasyonunda şarkı ithaf ediyor. Dizi, her sezon farklı olayları incelese de şüphesiz ki herkesi diken üstünde hissettirecek.

Limitless

Bradley Cooper`ın başrolünde olduğu Limitless filminin televizyon dizisi versiyonunda Scorpion`un da etkileri görülüyor. Jake McDorman`ın canlandıracağı Brian Finch, beyin kullanımını maksimuma çıkaran NZT haplarından kullanan ve FBI`daki karmaşık vakaları çözmeye zorlanan biri. Cooper`ın küçük rolleriyle birlikte, bu diziyi kaçırmak istemeyeceksiniz.

The Grinder

Parks and Recreation`da Rob Lowe`ın komedi yönünü sevdiyseniz, The Grinder`daki rolüne aşık olacaksınız! Dizide, Rob Lowe “The Grinder” takma adıyla avukat rolünü üstlendiği uzun soluklu ve sevilen bir diziyi sonlandıran bir aktör rolüyle karşımızda. Orta yaş bunalımında ve evine dönme kararı alan karakter, ailesinin gerçek hukuk bürosunu devralmak için yeterli tecrübeye sahip olduğunu düşünüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI