Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 20 Şubat

Haftanın Magazin Haberleri 20 Şubat

Michelle Rodriguez Cara Delevingne ile ilişkisi olduğunu doğruladı. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Gossip Girl dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Leighton Meester, Adam Brody`yle gizli bir törenle evlendi. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Beren Saat, Londra`da gerçekleşen Burberry Prorsum defilesini ön sıradan izledi. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Heidi Klum ve eski kocası Seal kızlarının 4. Yaş günü için buluştu. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Bade İşçil ve Malkoç Sualp çifti, erkek bebek bekliyor… Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

İlker Kaleli ve Begüm Birgören ilk kez el ele görüntülendi. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Blake, eşi Ryan`ın çok özlemiş. Öyle ki Gossip Girl dizisinin yıldızı Lively, eşi Ryan Reynolds`ın New Orleans`taki film setinde ziyaret etti. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Ünlü oyuncu Megan Fox, ikinci kez anne oldu.  Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Nejat İşler`den sevindiren mesaj`; tedavisine devam edilen Nejat İşler Facebook`tan attığı mesajla arkadaşlarını ve hayranlarını mutlu etti. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Christina Aguilera ve erkek arkadaşı Matthew Rutler nişanlandı. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Candice Swanepoel Victoria`s Secret`ın İstanbul`da açacağı iç giyim mağazalarının reklamı için Türkiye`ye geldi. Güzel model, Sultanahmet Camii, önünde çektiği bir fotoğrafı Instagram hesabından da paylaştı. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI