Ana SayfaGüzellikMTV Film Ödülleri Saç ve Makyajlar

MTV Film Ödülleri Saç ve Makyajlar

Jessica Alba, MTV Film Ödülleri gecesi için natürel dalgalı bir fön, gri tonlarda bir göz makyajı ve kahve tonlarda hafif görünen bir ten makyajı tercih etti.

Jessica Alba

Rihanna, MTV Film Ödülleri Kırmızı Halısı`nın en çok dikkat çeken ismiydi hiç şüphesiz. Saçlarını doğal hali olan dalgalı şekilde bırakan Rihanna, göz makyajında sadece hafif bir far, eyeliner ve rimel kullanmış. Rihanna ise dudaklarını bu senenin modası kahverengiye emanet etmiş. Duru güzelliğiyle fark yaratan Rihanna, bizim için gecenin en fazla ışıldayan ismiydi.

Rihanna

Rita Ora, gecede sarı saçlarını çoğu zaman olduğu gibi kırmızı rujuyla kombinlemişti. Gözlerinde ise koyu gri tonlarını tercih eden Rita Ora gecenin en iddialı makyajlarından birine sahipti.

Rita Ora

Lupita Nyong`o`nun stiline ve özellikle kırmızı halı tercihlerine olan hayranluğımız giderek büyüyor.Geceye Chanel elbisesiyle gelen Lupita`nın uzayan saçlarına ve parıldayan mavi makyajına bayıldık.

Lupita Nyong`o

Gecede bizi en çok şaşırtan isimse tartışmasız Nicki Minaj oldu. Koyu renk saçları ve sade makyajıyla Nicki`yi tenımakta biraz zorluk çektik.

Bella Thorne, ise hem güzellik hem de moda stili olarak geceden zayıf bir notla ayrıldı. Hem seçtiği renk hem de makyajı onu olduğundan daha soluk göstermiş.

Kırmızı halının diğer ünlü isimlerinin güzellik stillerine yakından bakmak için fotogaleriye tıklamaya devam edebilirsiniz.
Zendaya

Greer Grammer

Holland Roden

Iggy Azalea

Jenn Berman

Jill Wagner

Rita Volk

Shailene Woodley

Victoria Justice

Danielle Vasinova

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI