Ana SayfaMücevherMücevher tutkunuzu ateşleyecek 10 Instagram hesabı

Mücevher tutkunuzu ateşleyecek 10 Instagram hesabı

Kadınların en iyi arkadaşı mücevherler hayatın her anında bize ilham veriyor. Mücevher aşkını en iyi yansıtan tasarımlar için fotogaleride kısa bir yolculuğa çıkıyoruz.  

House of Lavande

2006 yılında Tracy Smith tarafından kurulan House of Lavande, geçmiş zamanlardan ilham alıyor. Hollywood ünlülerininde sık sık tercih ettiği House of Lavande değerli taşların en gösterişli hallerini sunuyor. House of Lavande`in Instagram hesabı için burayı tıklayın!

Fred Leighton Jewelry

Sarah Jessica Parker`ın favori mücevher markası Fred Leighton vintage ruhunu modern detaylarla birleştiriyor. Markayı takibe almak için burayı tıklayın. 

Ninety One Boutique

Takıların değeri bazen fiyatlarıyla ölçülmez. Ninety One Boutique yaratıcı hayvan tasarımlarıyla altın ve gümüş takıların en eğlenceli  hallerini sunuyor.  Tasarımlarına daha yakından bakmak için burayı tıklayın.

Stella and Bow

Lauren Brokaw & Lindsey Lerman tarafından kurulan takı markası oldukça dinamik ve genç tasarımlar sunuyor. İki yakın arkadaşın köpeklerinin isminden ilham alarak kurdukları Stella and Bow`a yakından bakmak için burayı tıklayın. 

Tiffany & Co.

Her kadın Tiffany`de kahvaltının hayalini kurar. Lüksün mücevher dünyasındaki karşılığı Tiffany & Co. 1837 yılından beri rüyaları süslüyor. Markayı mercek altına almak için buraya göz atın. 

Boucheron

150 yaşındaki Parisli mücevher markası Boucheron, Hollywood`un ünlü isimlerinin gözdesi. Markanın şık ve yaratıcı tasarımları için burayı tıklayın.

Mago Jewelry

Cesi Menase & Eli Roziya yarattıkları markalarında pırlantanın parlaklığı özgün tasarımlarla buluşuyor. Mago Jewelry’nin değerli taşarlı için burayı tıklayın.

Maloik

Tasarımlarında gümüşü tercih eden Maloik, 24 ayar altın ve rodyum kaplama ile farklı teknikleri bir araya getirerek minimal dokunuşlar yaratıyor. Maloik’in sade ve modern tasarımları için buraya göz atın.

 Mociun
 İngiliz stil ikonu Alexa Chung`ın bir nevi marka temsilciliği yaptığı  Mociun, vintage detaylarla gönlümüzü fethetti.  Mociun’un renkli tasarımları için burayı tıklayın.

Kismet by Milka

Milka Karaağaçlı tarafından kurulan Kismet by Milka’nın ünü çoktan Türkiye sınırlarını aştı. Farklı tasarımlar için burayı tıklayın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI