Ana SayfaYaşam12 Ağustos Haftası Filmleri

12 Ağustos Haftası Filmleri

Patrondan Kurtulma Sanatı

Eğer patronunuz psikopatsa, ya da erkek avcısıysa ya da tam anlamıyla ahlâksızsa ne yapabilirsiniz? Üç kahramanımız, fazladan birkaç kadehin verdiği güçle ve biraz da tez canlı eski bir mahkûmun tavsiyesiyle, dünyayı patronlarından kurtulabilmek için dolambaçlı ama hataya yer bırakmayan bir plân yaparlar.

Karanlıktan Korkma

Küçük kız babasıyla yaşamak için babasının yanına gönderilir ve babasının sevgilisi yeni evlerinde yaratıkların ortaya çıktığını fark eder. Böylece olaylar gelişir.

Saklı Ruh

Genç Brian Karter`a annesinden bir bina miras olarak kalır. Ancak bu binanın diğer binalardan farklı bir özelliği vardır çünkü bu terk edilmiş bina eskiden bir rehabilitasyon merkezine aittir. Brian ve birkaç arkadaşı sırlarla dolu bu binayı görmeye gider ve korku dolu bir macera başlar.

Kral Henry

16. yüzyıl Fransası“nı arka planına alan filmde Katoliklerin, yükselişe geçen Protestanlara karşı düzenlediği suikastlar, din savaşları ve taht entrikaları beyazperdeye taşınıyor.

Yönetmen ve senarist Jo Baier“in, Heinrich Mann“ın “Henri 4“ adlı romanından, Cooky Ziesche ile beraber senaryolaştırdığı filmin geçtiğimiz yıl ilk kez Berlin film Festivali“nde seyirciyle buluşmuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI