Ana SayfaDüğünPelin Akil ve Anıl Altan InStyle Weddings'de

Pelin Akil ve Anıl Altan InStyle Weddings’de

Burçlarınız nedir? Önyargılarınız var mıydı bu burçların karakter özelliklerine dair birbinizi tanıyana kadar?

Pelin: Ben Koç burcuyum ve beni tanımak isteyen direk burcumun özelliklerini okuyabilir, o kadar uyuyor. Hareketli, hayat dolu,sabırsız, savaşçı, lider ruhlu, aniden öfkelenen ve bir anda sönüp pişman olan bir yapıya sahibim. Anıl da İkizler burcu, o çok inanmaz böyle şeylere ama burcunun tüm özelliklerini taşıyor bence (gülüyor). Hayatımda onun kadar eğlenceli, onun kadar beni güldüren biri olmadı. Kararsızlığıyla meşhurdur kendisi. Koç-İkizler uyumunu bilmeden yorum yapıyorum ama gerçekten birbirimizi tamamladığımızı kalpten hissediyorum. Anıl: İkizler olduğumu duyan çift karakterli, aldatan biriyle bağdaştırdığı için ön yargılı oluyor insanlar ama inanın benle alakası yok. Burç konusunu neden çok ciddiye almadığımı kendimden yola çıkarak anlıyorum böylelikle.

Birbirinize nasıl hitap ederdiniz, şimdi nasıl hitap ediyorsunuz?

Pelin: "Aşk" derdim, şimdi "Kocam" diyorum.
Anıl: "Bebeğim" ve "minik kızım" diye hitap ederdim şimdi bunların yanına bir üçüncüsü, "Karıcığım" eklendi.

Birbirinizde bir kişilik özelliğini değiştirme hakkınız olsa, nasıl değerlendirirdiniz?

Pelin: Anıl fazlasıyla kararsız. Daha önce defalarca geldiğimiz restoranda o yemeğini seçene kadar ben hesabı ödeme noktasına gelirim. Ama bunu da değiştirmek istemezdim, ben bu adamı böyle tanıdım böyle sevdim (gülüyor).
Anıl: Değiştirdim de diyebilirim (gülüyor), Pelin’in sabırsız ve çabuk parlayan yapısı tamamen değişti.

Çekimin ve röportajın devamı için InStyle Kasım sayısını bayinizden istemeyi unutmayın!

Sosyal medyanın en çok güldüren çifti Pelin Akil ve Anıl Altan’ın geçtiğimiz ay nikah masasına oturmaları, güzel bir sohbet ve neşeli bir çekimin tatlı bahanesi oldu..

Cevabı biliyoruz aslında ama sizin sözcüklerinizle ve çarpıcı detaylarla bir kez daha dinleyebilir miyiz hikayenizi?

Pelin: Bir zamanın popüler gençlik dizilerinden olan Arka Sıradakiler'de farklı dönemlerde oynadık. Set ziyaretine gittiğim zaman Anıl’la tanıştım ve iyi anlaşan arkadaşlar olduk, ama sonrasında uzun bir dönem hiç görüşmedik. Instagram’ın yeni popüler olduğu dönemde, ben onun kendi kendine yaptığı videolara çok gülüyordum, meğer o sırada o da benim videolarımla çok eğleniyormuş. Video ve fotoğrafların altında yorumlar, tatlı tatlı atışmalar derken, flörtleşmeler başladı… Hatta geçen gün bizi takip eden bir sevenimiz ilk videolarımıza kadar inip, o yorumlarımızı bize yollamış, okuyunca yine bir garip olduk (gülüyor).

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI