Ana SayfaYaşamYılbaşı Alternatifleri

Yılbaşı Alternatifleri

Yılbaşı Hindi ve Ördeğinizi Rejans pişiriyor!

Rejans Restaurant yeni yıl sofralarının vazgeçilmezi hindiyi ve Rejans klasiği ördeği yılbaşı yemeğiniz için size özel hazırlıyor. Damak zevkinize uygun siparişinizi en az bir gün önce haber vererek Rejans Restaurant’tan alabilirsiniz.

Hindi ve Ördek fiyatları

Yarım hindi ( çiğ ağırlığı yaklaşık 2.800 kg )  kestaneli pilav ve sebze garnitürü ile toplam fiyatı 100.- TL

Yarım hindi ( çiğ ağırlığı yaklaşık 2.800 kg )  kestaneli pilav ve sebze garnitürüne ilaveten dörder kişilik dört çeşit meze toplam fiyatı 150.- TL

Mini hindi ( çiğ ağırlığı yaklaşık  3.300 kg )  kestaneli pilav ve sebze garnitürüne  ile toplam fiyatı 130.- TL

Mini hindi ( çiğ ağırlığı yaklaşık  3.300 kg )  kestaneli pilav ve sebze garnitürüne  ilaveten dörder  kişilik dört çeşit meze toplam fiyatı 180.- TL

Bütün hindi ( çiğ ağırlığı yaklaşık 5.600 kg )  kestaneli pilav ve sebze garnitürü ile toplam fiyatı 190.- TL

Bütün hindi ( çiğ ağırlığı yaklaşık 5.600 kg )  kestaneli pilav ve sebze garnitürüne  ilaveten altışar  kişilik  altı  çeşit meze toplam fiyatı  300.- TL

Bütün ördek  ( çiğ ağırlığı yaklaşık  2.400 kg )  kestaneli pilav ve sebze garnitürü ile toplam fiyatı 110.- TL

Bütün ördek  ( çiğ ağırlığı yaklaşık  2.400 kg )  kestaneli pilav ve sebze garnitürüne  ilaveten dörder  kişilik dört çeşit meze   Toplam fiyatı 160.- TL

Rejans Restaurant

Adres: Istiklâl Caddesi Olivya Geçidi No: 7/A Galatasaray
Telefon: 212 243 38 82 – 212 244 16 10
 

A46 ve Film Stüdyolarından yılbaşı partisi

A46 Organizasyon,  son 3 yıldır düzenlediği sıra dışı yılbaşı partileri ile yılın en ses getiren etkinliklerine imza atmaya devam ediyor.

Davetlilerin yeni yılı farklı mekânlarda ve ayrıcalıklı ambiyanslarda karşılamalarını sağlayan A46 Organizasyon bu sene yeni yılı “A46 The Party Cinema Paradiso by Shop & Miles with Carlo Bernardini” partisi ile karşılıyor. Film stüdyosunda organize edilen bu özel parti her sene olduğu gibi A46’nın hazırladığı sürprizlerle de renklenecek.
Doğuş Çabakçor, BeeGee ve Murat Uncuoğlu’nun geceye özel DJ performanslarıyla eşlik edecekleri partinin bütün ikramlarını ise ünlü şef Carlo Bernardini hazırlıyor. Yemek servisine Danna Leese’in kendine ait şarkıları ile popüler disco, vocal house ve funky groove parçalardan oluşan çok eğlenceli ve ayrıcalıklı bir şov eşlik edecek.

Hayata geçirdiği tüm etkinliklerde konsept ve yaratıcılığıyla fark yaratan A46, “A46 The Party Cinema Paradiso by Shop & Miles with Carlo Bernardini” ile yine farkını ortaya koyuyor.

Anadolu Yakası` nın  uluslararası ilk ve en özel oteli İstanbul Marriott Hotel Asia` da, 2010` un son saatlerini Meya Orkestrası eşliğinde  unutulmaz şarkılar ile geçirirken, 2011` e  Roman ve Balkan müziklerinden oluşan sınırsız eğlenceye yönelik  muhteşem repertuarlarıyla kendilerinden söz ettiren  Türkiye’nin  en büyük roman orkestrası  Ahırkapı Roman Orkestrası ` nın  eğlenceli şarkılarına ve danslarına eşlik ederek girebilirsiniz.

Ayrıca misafirlerin istekleri doğrultusunda yılbaşı gecesine özel, misafirlere her konuda yardımcı olmak üzere  “Red Coat (Kırmızı Ceketli)” servis görevlileri hizmet verecek.Birbirinden eşsiz yemekleri tadacağınız ve doyumsuz eğlencenin ardından geceyi beş yıldız konforunda tamamlayacağınız ve yılın ilk sabahına İstanbul Marriott Hotel Asia` da merhaba diyebileceğiniz deluxe odada, iki kişilik brunch keyfi dahil konaklamalı yeni yıl paketi  319 Euro, suite odada  ise 444 Euro.

Konaklamak isterseniz…

İki kişilik yeni yıl balosu ve kral dairesinde Marmara Denizi ve Prens adaları manzarası karşısında krallara layık  bir  konaklama keyfi  ise  KDV hariç 1100 Euro. Konaklama keyfi dahilinde  misafirler gün için Executive Lounge ve Palestra Fitness kullanımı (kapalı havuz, buhar banyosu ve sauna) ücretsiz.

Çocuklarınızı evde bırakmayın!

Minik misafirler için  oyun odasına dönüştürülmüş Junior Balo Salonu’ nda, açık büfe yemek ve yılbaşı eğlenceleri ile gece boyunca hizmet verilecek. 6 yaş altı çocuklar ücretsiz, 12 yaş altı çocuklar ise  %50 indirimli.

İstanbul Marriott Hotel Asia, yeni yılda evinde yılbaşı partisi yapmak isteyenleri de unutmuyor! Yılbaşı ev partilerinin vazgeçilmezi  “Paket Hindi Servisi” iç pilav, kestane, Brüksel lahana ve özel sos eşliğinde 269 TL.  Paket hindi alanlara ise   "Marzipan Dolgulu Fırınlanmış Elma"  da yeni yıl hediyesi.

(Yeni yıl yemeği  ve eğlencesi  kişi başı 289 TL.)

Detaylı bilgi ve rezervasyonlarınız için 0216 570 00 00` ı arayabilirsiniz.

 

Yeni yılda mükemmel bir kahve keyfi yaşamak için Kahve Dünyası`na uğrayın!

Kahve Dünyası yılbaşı için zengin bir hediye koleksiyonu hazırladı. Kahve ve çikolata denince akla ilk gelen markalardan biri olan Kahve Dünyası, yılbaşı alışverişi için mağazalarına uğrayacak müşterilerini hem şık paketleri hem uygun fiyatlarıyla mutlu edecek.

Kahve Dünyası’nın altın veya sedef renkli şık kutuları, lezzetli ve etkileyici bir hediye arayanlara göre… Kısıtlı sayıda üretilen bu özel kutular sürprizlerle dolu. İçlerinde Kahve Dünyası’nın vazgeçilmez enfes çikolatalarından fincan setlerine kadar birçok ürün yer alıyor.

Yine içini madlenlerden çikolata kaplı badem ezmelerine, çikolata kaplı lokumlardan  spesiyallere kadar birçok çikolata çeşidiyle doldurabileceğiniz sürprizlerle dolu sepetler, endüstriyel tasarımcı Yeşim Bakırküre tarafından tasarlandı. Bakırküre, daha önce Kahve Dünyası için hazırladığı Cam Bardak Serisi ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden "red dot design award"de ödüllendirilmişti.

Yeni yıla girerken Kahve Dünyası’na uğrayın, yılbaşı alışverşinin tadını çıkarın.

Divan Brasserie, Divan Pub ve Divan Cafeteria’ları yılbaşına özel hindi ziyafeti

Divan Brasserie, Divan Pub ve Divan Cafeteria’ları, Aralık ayında yılbaşı için özel olarak hazırlanan hindi ile geleneksel lezzeti evinize taşıyor. Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan yılbaşı hindisini, 1 Aralık itibariyle tüm Divan Brasserie, Pub ve Cafeteria’larını arayarak sipariş edebilirsiniz.

Divan Brasserie, Pub ve Cafeteria’ları, yılbaşlı gecesi aileniz ve dostlarınıza düzenleyeceğiniz ev davetleriniz için geleneksel yılbaşı hindisini; iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersini sos ile hazırlıyor. Yılbaşı gecesi özenle hazırladıkları sofrada hem sevdiklerine muhteşem bir ziyafet vermek hem de yorulmadan gecenin keyfini çıkarmak isteyenler 2 gün öncesinden hindi siparişi verebilirler. Yarım fırınlanmış hindi 179 TL, bütün fırınlanmış hindi 279 TL’den satışa sunuluyor. Siparişleriniz için Divan Brasserie, Divan Pub ve Divan Cafeteria’larını arayabilirsiniz.
 
Divan Brasserie, Kalamış 0216 414 57 03
Divan Brasserie, Bebek 0212 263 29 73
Divan Pub, Erenköy 0216 386 52 36
Divan Pub, Ataşehir 0216 456 51 10 
Divan Pub, Anadolu Hisarı 0216 668 09 25
Divan Cafeteria, İş Kule 0212 325 18 39
Divan Cafeteria, Amerikan Hastanesi 0212 231 00 94
Divan Cafeteria, Ümraniye 0216 522 63 19

 

Yeni yıla Rixos Hotel`de girin!

Akdeniz’in en seçkin bölgelerinde misafirlerine hizmet veren Rixos Hotels, yeni yıl hazırlıklarını tamamladı. Rixos Sungate, Rixos Tekirova, Rixos Premium Belek ve Rixos Lares birbirinden özel ve farklı programlarla yılbaşı gecesinde misafirlerine unutulmayacak bir eğlence şöleni sunuyor.

Rixos Sungate’de Zengin Parti Menüsü

Antalya Beldibi’nde bulunan doğanın ve konforun mükemmel uyumuyla benzersiz bir tatil keyfi sunan Rixos Sungate, 31 Aralık gecesini özel ve eğlenceli partilerle karşılıyor. Yılbaşı resepsiyonu ve gala yemeğinin ardından Gezen Nefesli Orkestra ile canlı show, Grup Akropolis ile ‘’The Taverna’’, Dj Ertan ve Dj Serkan ile ‘’2011’e Merhaba Partisi’’nin ardından yeni yılın ilk ışıklarına kadar misafirlerine dört dörtlük bir yılbaşı keyfi sunuyor.

Rixos Sungate, konaklayan misafirlerine yeni yılın ilk gününde lezzetli bir brunch’ın ardından keyifli bir müzik şöleni sunuyor. Eğlence ve dansın bir arada yaşanacağı “Geçmişten Günümüze Retro Parti”nin ve ardından Dj eşliğinde Chaos disco parti konuklara unutulmaz anlar yaşatacak.
Rixos Tekirova’da 7 Gün, 7 Gece Yılbaşı Eğlencesi
Akdeniz’in en gözde koyunda doğal güzellikleri ve VIP hizmeti ile konuklarına farklı bir tatil keyfi yaşatan Rixos Tekirova yılbaşı gecesi ve yeni yılın ilk haftası birbirinden özel kutlamalara ev sahipliği yapacak. Yeni yılın ilk ışıkları canlı müzik performansları, samba ve oryantal dans showlar ile karşılanacak. Gecede ödüllü çekilişler de yapılacak. Yeni yılın ilk günlerini Rixos Tekirova’da karşılamaya devam eden konuklar gerçekleştirilecek özel partiler, bingo oyunları ve komedi showlar ile eğlenmeye devam edecek.
Rixos Lares’te Şampanyalar 2011 İçin Patlayacak
Misafirlerine sunduğu farklı seçenekler ile her kesimin tatil ihtiyacına cevap veren Rixos Lares, 2011 yılına girerken misafirlerinin kendilerini bir yıldız gibi hissetmesini sağlıyor. Akşamüstü Trio eşliğinde “Hoşgeldin Yeni yıl Kokteyli”nin ardından düzenlenecek gala gecesi boyunca misafirlerine farklı eğlence seçenekleri sunuyor. Aslı Koptur ve Orkestrası ile oryantal Burçak’ın sahne alacağı gecenin ardından gelenekleri unutmayan Rixos Lares’te yeni yıl piyangosu da çekilecek.
Havai fişek ve lazer show eşliğinde 2011’in ilk dakikalarına girdikten sonra sabahın ilk ışıklarına kadar DJ eşliğinde devam edecek Garden Party’de misafirlere özel olarak Buzbar’da şampanya servisi sunulacak.
Grup Turkuaz Yılbaşı gecesi Rixos Premium Belek’te
Noel ve yeni yıl kutlamalarını on beş güne yayan Rixos Premium Belek, 24 Aralık Cuma tarihinden başlayarak 7 Ocak Cuma tarihine kadar her gün, tüm misafirlerin isteklerine uygun birbirinden özel eğlence ve aktiviteler eşsiz programlar sunuyor. Grup Tabu, Havana Club Show, Retro Party, Rixos Party ‘GoodBye’, Latino geceleri gibi eşsiz canlı showlara ve partilere ev sahipliği yapacak.
31 Aralık gecesi ise Rixos Premium Belek’te, klasik müziği eğlence hayatına ilk kez opera, arya ve senfonik eserlerle sokan Grup Turkuaz sahne alarak canlı performanslarını sergileyecek. Ardından düzenlenen “New Year Eve Party”de Rixos Premium Belek misafirleriyle birlikte yeni yıla hoşgeldin diyecek.
Çocuklara Özel Yılbaşı Partisi
Rixos Hotels’de çocuklar için özel yılbaşı partisi düzenleniyor. Rixos Hotels’in küçük misafirleri, kendi yaş grupları içinde eğlence dolu ve yaş gruplarına özel konseptlerle hazırlanan ‘’Teenage‘’, ‘’Kovboy’’ partileri veya palyalçolu komik showlar gibi programlarla ailelerinden ayrı bir yılbaşı deneyimini yaşayabilecek
Yılın ilk günü brunch keyfi

Mutluluk ve eğlence dolu yılbaşı gecesinin ardından, Rixos Hotels, konaklayan misafirlerine 2011’in ilk gününde açık büfe brunch keyfi sunarak, bu özel anı unutulmaz lezzetlerle tamamlayacak.

Divan Otelleri, Yılbaşı için hazırladığı, fırsatlar ile dolu konaklama paketleri ile misafirlerini bekliyor.

31 Aralık tarihinde Divan İstanbul Asia’da 2 kişi 140 Euro

Divan İstanbul Asia’nın bünyesinde iki a la carte restaurant, üç bar, iç huzurunuzu bulmanıza yardımcı olacak son derece konforlu bir Spa & Fitness Merkezi bulunuyor. 31 Aralık tarihinde Divan İstanbul Asia’da konaklanması durumunda 2 kişilik deniz manzaralı odada kişi başı konaklama ve yılbaşı yemeği 140 Euro +KDV.

Divan İstanbul Asia’nın unutulmayacak yılbaşı paketi içerisinde Adalar ve Marmara Denizi manzaralı Roof Restaurant’da Serkan Ünlü’nün canlı performansı eşliğinde limitsiz yerli içkili set menü yemek servisi, saat 00:00- 03:00 saatleri arasında canlı DJ performansı, gece saat 02:00’den sonra çorba ikramı ve yeni yılın ilk sabahı 01 Ocak 2011’de brunch bulunuyor.

01 Ocak 2011’de yılbaşı paketinden yararlanan misafirlere geç check out imkanı da tanınacak. Ayrıca Neroli Fitness& Spa Merkezi uzman terapistlerinin uygulayacağı masajlarda konaklayan misafirlere yüzde 25 indirim yapılacak. Yılbaşı paketinden yararlanıp 01 Ocak 2011 gecesi de Divan İstanbul Asia’da konaklamak isteyen misafirler iki kişilik oda+kahvaltı konaklama için sadece 60 Euro +KDV ödeyerek konaklamalarını uzatabilecek. Divan İstanbul Asia’da düzenlenecek yılbaşı yemeği kontenjan ile sınırlı olacak. 

Yılbaşı Programlarının Ankara’daki Vazgeçilmez Adresleri Divan Ankara ve Divan Çengelhan Brasserie…

Başkentin en gözde yerlerinden olan Tunalı Hilmi Caddesi’nde bulunan Divan Ankara, şık ve çağdaş atmosferi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile yılbaşı gecesini Ankara’da geçirecekler için doğru bir seçim. Divan Ankara’da 31 Aralık 2010 yılbaşı gecesine özel iki kişilik konaklama 190 TL. 31 Aralık tarihinde Divan Ankara’nın yılbaşı özel konaklama fiyatından yararlanacak misafirlere 01 Ocak 2011’de geç kahvaltı imkanı da fiyata dahil sunuluyor. Yeni yıla keyifli bir akşam yemeği ile girmek isteyenler için ise Divan Ankara yılbaşı gecesi için hazırlanan özel mönüsünü 90 TL’den misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Ankara’nın kalbi Ankara Kalesi’nin tam karşısındaki görkemli ve tarihi Çengelhan Rahmi Koç Müzesi’nin içerisinde yer alan Divan Çengelhan Brasserie’de canlı jazz müziği eşliğinde gala yemeği ve limitsiz yerli içkinin dahil olduğu yeni yıl mönüsü 150 TL.

Antalya`da ise…

31 Aralık-02 Ocak tarihleri arasında Divan Antalya’da yılbaşına özel uygulanacak 3 gecelik konaklama paketleri ise günlük çift kişilik odada yarım pansiyon konaklama 100 TL, günlük tek kişilik odada yarım pansiyon konaklama 150 TL. Divan Antalya 31 Aralık gecesi otelde konaklamayan misafirleri için de yılbaşına özel bir paket hazırladı. Buna göre otelde konaklamayan misafirler için sınırsız yerli içkilerin dahil olduğu set menü gala yemeği fiyatı 145 TL. Divan Antalya yılbaşı gala programında orkestra eşliğinde yerli ve yabancı müzik programı yapılacak.

Geriye sayım bitip de yeni bir yıla merhaba dediğinizde 360istanbul ayaklarınızın altına en güzel İstanbul manzarasını seriyor. Yanına da muhteşem menüsünü ve benzersiz eğlence anlayışını ekliyor, yılın en özel partisine ev sahipliği yapıyor.

1 Ocak gecesi eğlence sürüyor!

Her şey bir yana yılbaşı gecesini evinizde mi geçireceksiniz? Hiç üzülmeyin… 360istanbul, size aynı eğlenceyi 1 Ocak gecesi de sunuyor. 1 Ocak gecesi 360istanbul’a gelen misafirler bir önceki gecenin tüm eğlencesi ile yeni yılı tekrar karşılıyor. Eğer yılı 31 Aralık’ta ilk saatlere şahitlik ederek karşılayacağız diyenlerdenseniz 360istanbul’da çok özel bir yılbaşı yemeği ve partisi sizleri bekliyor.

Tercihiniz şık bir yılbaşı yemeğini sevdikleriniz ile paylaşmak ve ardından eğlenceye dahil olmak ise 360istanbul sizin için doğru adres…2010’u, 360istanbul’da sevdiklerinizle özel olarak hazırlanmış bir menü ve muhteşem eğlenceler ile uğurlayabilirsiniz. Hem lezzeti hem sunumuyla sizi baştan çıkartacak özel bir yemeğin ardından barda partiye devam edeceksiniz. Ancak acele edin, çünkü bu özel yılbaşı yemeği için sınırlı sayıda rezervasyon olacak.

Eğer sadece eğlence peşindeyseniz ve yeni yıla dopdolu bir merhaba demek isterseniz yine tavsiyemiz 360istanbul. Barda yerinizi ayırtarak sizin için özel hazırlanacak 360 kokteyllerin ve küçük tatların keyfini çıkartacak, sürprizlerle eğlenceye doyamayacaksınız. Birbirinden güzel müziklerle dans edip, özel şovlarla eğlencenin keyfini sürerek yeni yıla hak ettiği coşkuyla karşılayacaksınız.

360istanbul’un İngiliz DJ’i DJ FILTH ile yılbaşı için özel hazırlanan müziklerle coşacaksınız. Kadife sesli Amerikalı ünlü solist Terri B ile büyülenecek ve müziğin ritmini yakalayacaksınız. Nefes kesen dansçıların muhteşem performansları ise gecenize bambaşka bir heyecan katacak.

Hem muhteşem manzarası hem özel menü ve programı hem de sürprizleri ile 2010 yılbaşını 360 İstanbul sizin için unutulmaz yapmaya hazır. Siz de bu eğlencede yer alın, yeni yıla güzel başlayın…

Kişi başı ücret istenen konsepte bağlı olarak 200 TL ile 1.000 TL arasında değişmektedir.
 

2011’e Levendiz Rum Meyhanesi’nin kendine özgü muhteşem eğlencesiyle “Merhaba” deyin!

Fey Group bünyesinde bulunan Levendiz Rum Meyhanesi, eşsiz boğaz manzarası eşliğinde, her damak tadına hitap eden lezzetlerini meyhane kültürüyle harmanlayarak konuklarına yeni yılda da unutulmayacak bir eğlence sunuyor!

Geniş çeşitte, farklı lezzetlere yer verilen “Levendiz Yılbaşı Özel Menüsü”nde her damak tadına uygun 18 adet ara sıcağın yanı sıra yeni yılın vazgeçilmezi “hindi” de masalarınızı süslüyor! Birbirinden lezzetli deniz mahsulleri ve tadına doyamayacağınız Rum mezelerini geleneksel Türk mutfağının çok özel tatlarıyla birleştirerek konuklarına unutulmaz bir deneyim vaat eden Levendiz Rum Meyhanesi’nde eğlenceniz, Buzuki Uğur ve ekibinin Türkçe, Yunanca ve Rumca şarkılarından oluşan repertuarları eşliğinde müziğin ritminde hayat buluyor.

Levendiz Yılbaşı Mönüsü

Yılbaşı Welcome sepeti
Salata
Cacıki
Lahana turşusu
Kalamata zeytin
Feta sahanaki

Ahtapot salatası
Lakerda
Tarama
Tuzda hamsi
Zeytinyağlı yaprak sarma
Patlıcanlı bostana salatası
Kumbilyas tavası
Humus
Ermeni pilakisi
Zeytinyağlı yer elması
Cibez surken otu
Mercimek köftesi

Izgara paçanga böreği
Karidesli lazanya
Kalamar tava tarator soslu

Hindi madalyon, kestaneli iç pilav ile
Kaymaklı karışık meyve tatlısı üçlemesi

Kişi başı fiyat: 200 TL
 

Blackk, eşsiz ambiyansı ve göz kamaştırıcı manzarası ile özel “Yılbaşı Menüsü”nü birleştirerek bu yılbaşında da konuklarına unutamayacakları bir eğlence hazırlıyor…

Fey Group bünyesinde bu yıl yedinci sezonuna giren, ev sahipliği yaptığı muhteşem partileri, ağırladığı dünyaca ünlü isimler ile adından sıkça söz ettiren Blackk, birbirinden lezzetli yemeklerden oluşan özel “Yılbaşı Menüsü”nü, eğlence ve müzik ile bütünleştirerek yılbaşı gecesi için muhteşem bir alternatif sunuyor!

Resto-lounge ve club olarak 2 ayrı katta yemek ve eğlenceyi bir arada sunan Blackk, yeni yılda da görkemli ve şık ambiyansı, eşsiz boğaz manzarası, fusion mutfağının birbirinden lezzetli tatlarından oluşan özel “Yılbaşı Menüsü” ve Türkiye’nin en iyi DJlerinden Suat Ateşdağlı’nın büyüleyici DJ performansı ile konuklarına unutamayacakları bir eğlence vaat ediyor.

Yılın son yemeğini, yeni yılın ilk eğlencesiyle buluşturmak ve sevdiklerinizle beraber ayrıcalıklı ve unutulmaz bir yılbaşı geçirmek için Blackk sizi harikalar diyarına davet ediyor!

Blackk Resto-Lounge Yılbaşı Menüsü

Kremalı Brokoli Çorbası
Beluga Havyar Toast  Melba ile

BAŞLANGIÇLAR
Avakado Yatağında Deniz Mahsulleri
Carpaccio Üçlemesi
(dana, kılıç ve somon carpaccio)

ARA SICAKLAR
Balkabaklı ve Kuşkonmazlı Risotto
Yıllanmış Peynirli ve Ispanaklı Izgara Börek
Deniz Mahsullü Muska Böreği
Limonlu Sorbe

ANA YEMEKLER
Hindi madalyon Kestaneli Iç Pilav ile
Veya
Izgara Dana Bonfile Buharda Sebze ile

TATLILAR
Sahlep Soslu Incirli Hurma Tatlısı Dondurma ile
Veya
Çilekli Milföy
 

Muhteşem atmosferi, şık ambiyansı ve çok özel yılbaşı sürprizleriyle yepyeni bir yıla merhaba derken tüm dilekleriniz Şaşkınbakkal Chocolate Bistro&Bar’da gerçekleşsin!

Şaşkınbakkal Chocolate Bistro&Bar, 2010’u 2011’e bağlayan dakikaları konuklarına sunduğu muhteşem eğlence ve sürprizlerle unutulmaz bir geceye dönüştürmeye hazırlanıyor! Birbirinden lezzetli ve denenmemiş tatlarıyla müdavimlerini yaratan Şaşkınbakkal Chocolate Bistro&Bar’ın yılbaşı için hazırladığı özel menüsündeki yemeklerle başlayan gece, DJ performansı eşliğinde davul şov ve yılbaşının vazgeçilmez eğlencesi olan dansözle sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Seçkin tatlardan oluşan yılbaşı mönüsünde, “Çerkez Bıldırcını”, “Köz Biberli Patlıcan Küpleri” ve “Erik Kurusu Buharında Pişirilmiş Pazı Sarması” gibi değişik lezzetlerden oluşan “New Year Gurme Tabağı”ndan “Organik Sebzeli Fransız Usulü Krep”e, yılbaşı masasının olmazsa olmazı “Kestaneli Hindi Rulosu”ndan “Kişiye Özel Yeni Yıl Pastası”na kadar birbirinden keyifli alternatifler Şaşkınbakkal Chocolate Bistro&Bar’da sizleri bekliyor! Yılbaşı heyecanını ilk andan itibaren yaşatmak için misafirlerin kapıda şampanya eşliğinde karşılanacağı gecede, ilerleyen saatlerde ise sıcak şarap, sucuk-ekmek ve çorba ile bu yorucu geceyi en keyifli halde sonlandırabilirsiniz. Yılbaşına özel birbirinden eğlenceli alternatifler ve lezzetli yemeklerle birlikte gece boyunca limitsiz yerli içki fırsatının sunulduğu bu program ile 2011’in ilk dakikalarına Şaşkınbakkal Chocolate Bistro&Bar’da “Merhaba” diyebilirsiniz!
 

VIA Hotel’de yılbaşı keyfi

VIA Hotel, yılbaşı akşamı misafirlerini sürprizlerle karşılıyor.  Istanbul Orkestrası’nın müthiş ezgilerinin ve eşsiz lezzetlerin sunulacağı geceye katılanlara çekilişle özel hediyeler de dağıtılacak.

Istanbul Anadolu Yakası’nın yeni beş yıldızlı oteli VIA Hotel, yılbaşı gecesi program hazırlığı içinde olanlara eğlencesi bol, bütçesi uygun eşsiz alternatifler sunuyor.  Yılbaşı gecesi Istanbul Orkestrası’nın program yapacağı VIA Hotel’in özel yılbaşı paketinde eşsiz lezzetlerden oluşan gala yemeği, limitsiz yerli içki ve konaklama imkanı yer alıyor.   

Yılbaşında VIA Hotel’de eğlence sınırsız!

VIA Hotel, yılbaşı gecesinde misafirlerini sınırsız eğlence ve eşsiz lezzetlerle taçlandırıyor. Istanbul Orkestrası’nın ezgileriyle doruğa çıkacak eğlence programı; DJ performansıyla devam edecek. Ünlü Executive Chef’s Levent Arslan’ın hazırlayacağı birbirinden lezzetli mönülerden oluşan gala yemeği ve limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu paketin kişi başı fiyatı sadece 49 euro!

VIA Hotel’de yeni yılı karşılayanları sürprizler de bekliyor! Geceye katılan 111 şanslı misafir yapılacak çekilişle birbirinden güzel hediyelerin sahibi oluyor. 10 günlük fitness ve sauna kullanımından havuz ve hamama, özel masaj paketinden konaklama imkânlarına farklı hediyelerin dağıtılacağı gecede şans VIA Hotel misafirlerinin yanında yer alacak.

Geceyi VIA Hotel’de geçirmek isteyenler için de özel yılbaşı konaklamalı paket sunuluyor. Limitsiz yerli içkili gala yemeği, yılbaşı gecesi otelin delux odalarında konaklama ve 1 Ocak sabahı yılbaşı brunch’ını kapsayan konaklamalı paket fiyatı single 120 euro,  double 170 euro.
 

Alışılmışın dışında, klasikliği farklılaştıran, Timourous Beasties’in tasarımı özel metal kutusuyla “The Famous Grouse” bu yılbaşı için bambaşka bir hediye alternatifi! Yeni yılın keyfini Iskoçya’nın bir numaralı viskisi “The Famous Grouse” ile çıkarın…

1980 yılından bu yana Iskoçya’nın en çok tercih edilen viskisi olan The Famous Grouse, ünlü Iskoç tasarımcılar Alistair McAuley ve Paul Simmons’tan oluşan Timorous Beasties’in yaratıcı dokunuşlarıyla, sınırlı sayıda üretilen metal kutusuyla yılbaşında sevdikleriniz için eşsiz ve anlamlı bir hediye olacak. 30 yıldır üst üste  Iskoçya’nın en çok satan viskisi ve bir Iskoç klasiği olan The Famous Grouse’un özel kutu tasarımını Timorous Beasties gibi bir Iskoç fenomeninin üstlenmesi markanın alışılmış dizaynına renk katarak genç, farklı ve dinamik bir kimlikle sunuyor.

Yeni Yıl Şölen Menüsü;

Serpme Cisterna mezeleri,Romalı’ların icadı krepler ve balıklı kroketler,Bizans usulü limon ve portakal soslu sıcak soğuk atıştırmalıklar,Osmanlı’dan börek- çörek çeşitleri..yemişler,çerezler,şölen çorbası…limitsiz yerli içecekler

Limitsiz eğlence…135 TL.

Gruplara indirim uygulanır..

SAAT:21:30-03:00

Rezervasyon: 0212 638 58 58


Antik Cisterna,Antik Hotel’in temel kazılarında ortaya çıkarılan bir Geç Roma  dönemi sarnıcıdır.Mekan özel davetlere,sergilere ve partilere ev sahipliği yapmaktadır.


Tel:0212 638 58 58 www.antikhotel.com,www.antikcisterna.com

Adres:Ordu cad-Darphane sok.Beyazıt…İstanbul Üniversitesi  Kütüphanesi karşısı
 

Yeni Yıla Şahika Meyhane`de girin!

Şahika Meyhane yılbaşı özel menüsünde yer alan; 8 farklı meze, 2 ara sıcak ve Meyhane Köfte gibi birbirinden özel ana yemek çeşitleri ile konukları için lezzet ve eğlenceyi tek bir çatı altında buluşturuyor.

Sadece 95 TL’ye yeni yıla keyifli bir “merhaba” için siz de bir an önce rezervasyonunuzu yaptırın!

Yılbaşı sonrasında ise mekanın “organik menüsü” de hazır olacak! Sağlık, eğlence, lezzet… Aradığınız her şey tek bir mekanda sizinle!

Bu keyfi özel gece ve toplantılarında dostlarıyla paylaşmak isteyenler için Şahika Meyhane’nin ikinci katı, DJ ve kozmopolit bir kokteyl menüsü eşliğinde özel partiler, kokteyl ve davetlere ev sahipliği yapıyor. Meyhane kültürünün yepyeni bir anlayış ve yaklaşımla tekrar canlandığı “Şahika Meyhane”, günün her saatinde eğlenmeyi bilen, meyhane ve fasıl keyfini seven herkesi bekliyor!

 

Polat Renaissance İstanbul’da “Merhaba 2010”

Renaissance Polat İstanbul Hotel,  bu özel gecede bütün misafirlerinin zevklerine hitap ederek, farklı eğlence alternatifleri ile muhteşem bir gece hazırlıyor.

Daphne Restaurant& Grill’de;

Topkapı Orkestrası, yerli yabancı unutulmayan melodiler  latin müziği, pop ve rock eşliğinde size mükemmel saatler yaşattıktan sonra, Oryantal’ in kıvrak dansı ve  ezgileri ile eğlencenizi unutulmaz kılacaksınız.
Fiyat :275 Tl, Özel Yılbaşı Büfesi, KDV ve limitsiz yerli içki dahil.

Marmara Balık Lokantası’nda;

Hakan Yiğit ve Grubu’nun yerli yabancı popüler parçaları ve sevilen programları ile eğlendikten sonra, oryantal eşliğinde coşacaksınız.
Fiyat : 250 Tl, Özel Yılbaşı Mönüsü, KDV ve limitsiz yerli içki dahil.

Bierstube’de;

Uluslarası mutfakların en güzel örneklerinin tadına bakarken, Grup Lal’in keyifli müzikleri ve oryantal’ in coşkulu dansı eşliğinde gece boyunca eğlencenin keyfine varacaksınız.
Fiyat : 225 Tl, Özel Yılbaşı Büfesi, KDV ve limitsiz yerli içki dahil.

Champions’da;

Yeni Yılı farklı bir atmosferde lkarşılamak isteyenler için Champions’da Kar Partisi’ne bekliyoruz. Dj Black&White’ın güçlü performansı ile yılın yerli ve yabancı en popüler parçaları çalacak.
Fiyat : 100 Tl, Limitsiz yerli içki ve KDV dahil.

Bilgi ve Rezervasyon için : 0212 414 19 30 -31

KONAKLAMA PAKETLERİ

Gümüş Paket:

2 kişi, 1 gece konaklama, 1 Ocak sabahı yılbaşı brunchı, yüzme havuzu, Sport+ ve otoparktan ücretsiz yararlanma imkanı.
Sadece 139 Euro  

Altın Paket:
2 kişi, 2 gece konaklama, açık büfe kahvaltı , yüzme havuzu, Sport+ ve otoparktan ücretsiz yararlanma imkanı.
Sadece 239 Euro

Bilgi ve rezervasyon için: 0212 414 18 00 1872- 1874

 

REJANS’TA NOEL HEYECANI…

Her yılbaşında olduğu gibi bu sene de Rejans yeni yıla büyük bir çoşku ve enerji ile giriyor.

Müzik programı;  genç yetenek  soprano Olga Nuris’in güçlü sesi ile yorumlayacağı Rus müziği ile başlıyor.  Piyano eşliğinde “ Oçi çerniye; Ne uhodi pobud so mnoy” . “ Dorogoy dlinnoyu” gibi Rus çigan müziğinden seçkin örnekler sunulacaktır.  Ayrıca  “Utomlennoe solntze” veya “ O sen “ gibi Rus tango’larının  en önemli örnekleri yılbaşı programında yer alacaktır.  “ Ne uyezjay tı moy golubçik” , “ Milaya “, “ Proşay moy tabor “ gibi  Rus klasiklerine ek olarak “ Ironiya sudbi “ , “ Dri Turbinıh “  ve “ Jestokiy romans “ gibi Rus sinema müziğinin seçkin örnekleri seslendirilecektir.  Rus müziğinde önemli bir yeri olan aşk şarkılarından oluşan Rus romans’larının  yanı sıra, Rahmaninov, Çaykovski ve Dragomijsky gibi  Rus bestecilerinin popüler olan klasik müzik eserleri ile Rus halk şarkıları bu programda yer alacak.

2010  NOEL  MÖNÜLERI

ÇAR  MÖNÜSÜ  ( 180.- TL )

Somon yumurtası ve havyar; 
           bilini, özel garnitürleri ve şampanya kokteyli eşliğinde 

Iştah açıcılar    
          martini rosato’lu ördek ciğeri patesi, 
          slotka ( salamura edilmiş tirsi balığı),
          hindili olivye salatası,
          marine salatalık

Ara Sıcak    muhteşem mantar üçlüsü

Rokalı ve Blue Peynirli Salata

Seçmeli ana yemek 
         elmalı veya portakallı ördek
         şefin imza yemeği

Kestaneli mereng tatlısı

REJANS  KLASIKLERI   ( 140.- TL )
 
Iştah açıcılar    
          martini rosato’lu ördek ciğeri patesi, 
          slotka ( salamura edilmiş tirsi balığı),
          hindili olivye salatası,
          marine salatalık
          tarama salatası
          rus lahana salatası
          somon sarması

Ara lezzetler     
           hindili piroşki
           kestane mantarı
           mini ıspanak köftesi 

Kış bahçesi salatası

Seçmeli ana yemek
         patates suflesi ve mevsim sebzeleri eşliğinde 
         dana stroganoff  veya 
         piliç kievski

Çikolata şöleni ve pavlova
 

Pera Palace Hotel’de yılbaşı coşkusu

Pera Palace Hotel, yeniden açılışının ardından ilk yeni yıl kutlamasını yapmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Pera Palace Hotel’in tarihi mekanlarında yılbaşı için farklı program alternatifleri söz konusu. Ayrıca otelde, Aralık ayı boyunca yeni yıl ruhunu yaşatacak lezzetler sunuluyor.

Dileyen konuklar Agatha Restoran’da canlı trio müziği eşliğinde şef Maximilian Thomae’nin kaz ciğeri ve hindi konfi ile doldurulmuş krepten, portakallı karamelli kütük pastaya kadar uzanan lezzetlerini tadarken, dileyenler Grand Pera Salonu’nun görkemli atmosferinde, otelin ilk yeni yıl balosunda Asım Ekren ve Randevu Orkestrası eşliğinde eğlenecekler. Geçmişin bar kültürünü en iyi şekilde günümüze taşıyan Orient Bar’da ise, 22.00’den itibaren DJ müziğinin keyfi çıkarılabilir.   

Sadece yılbaşı gecesinde değil, Aralık ayı boyunca yeni yılın heyecanını yaşatan Pera Palace Hotel’in Fransız pastanesi Patisserie de Pera da, ay boyunca konuklarına meyveli Noel pastasından zencefilli ekmeğe, Alman pastasından bademli milföye, yılbaşı ruhunu yansıtan ürünler sunacak.

Tarihi yapının kalbi niteliğinde olan ve Pera Palace Hotel’in gelenekselleşen çay saatlerinin gerçekleştiği Kubbeli Salon ise, her gün öğleden sonra 15.00-18.00 arasında, ay boyunca yılbaşına özel bir çay büfesi sunacak. 1 Ocak 2011’de ise, yeni yılın ilk brunch’ı Pera Palace ayrıcalığı ile Grand Pera Salonu’nda zengin bir büfe şeklinde sunuluyor. Brunch’a katılan konuklara, Pera SPA’da da özel ayrıcalıklar sağlanıyor.

Pera Palace Hotel lezzzetlerini evinde tatmak isteyenler de, yılbaşı sofraları için önceden hindi siparişlerini verebilecek, özel yılbaşı sepetlerini yılın en güzel hediyesi olarak sevdikleriyle paylaşabilecekler…   

Rezervasyon için otelin lobisindeki yılbaşı rezervasyon masasını ziyaret edebilir veya  212 377 40 88 no`lu telefondan bilgi alabilirsiniz…

YILBAŞI EĞLENCESİ NİŞANTAŞI’nda BARBA MEYHANE’de…

Nişantaşı’ı gerçek meyhane keyfi buluşturan Barba Meyhane, her yıl geleneksel hale getirdiği özel yılbaşı gecesiyle konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Gelenlerin hem spesiyel yemek menüsü ile lezzete doymasını hem de sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınca eğlenmesini isteyen Barba, klasik gitarla başlayan gecede, Greek ve pop müziğe ve hatta dansöze kadar farklı bir çok eğlenceyi bir arada sunuyor.

Taze balıkları Ege usulü ile pişiren usta aşçıları ve her hafta değişen mezeleri ile efsane haline dönen Barba’da menü de yılbaşı gecesi için çok özel… Ermeni lezzeti Topikten, Beypazarı yaprak sarmaya, patlıcan babaganuşa, Barba Lokuma gibi birbirinden lezzetli 13 çeşit mezeden sonra gelen ana yemekte özel kestane iç pilavlı hindi ve Barba spesiyali olan Kalkan Tandır’ı sunarken, gecenin sonunda konukları sucuk partisi ve çorba bekliyor. Gecenin tatlısı ise yine çok özel… Barba Fasüni ile farklı bir lezzet ile yeni yılı karşılayabilirsiniz.

Greek müziğin İstanbul’daki en önemli isimlerinden Esra Erileri’nin, Buziki Ahmet ve orkestrasıyla hazırladığı özel repartuarı ile eğlencenin sınırları da zorlanacak. Greek, pop, oyunhavası derken 2010’daki dertlerinizin tümünü unutup 2011’e çok keyifli gireceksiniz.

Rakının limonata bardaklarıyla değil, oya işlemeli zarflı küçük kadehlerle sunulduğu Barba Meyhane’de, otopark derdiniz de yok. Hemen yanındaki otoparkı ile arabanızla da rahatlıkla gelebilirsiniz. Sezen Aksu’nun eskiden yaşadığı ve oğlu Mithatcan’ın doğumunu şahit olmasıyla da ünlenen mekanda, duvarları süsleyen eski rakı etiketleri ve Atatürk’ün zeybek yaptığı eski fotoğrafları ile süslü duvarları ile geçmişte yolculuk edeceksiniz.

Barba Meyhane, Valikonağı Caddesi Süleyman Nazif Sokak 5/2 de Nişantaşı’nda sizleri bekliyor. Bu özel geceye ve eğlenceye rezervasyon için Barba Meyhane’ye 0 212 291 69 00 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için www.barbameyhane.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Yeni yıla Zihni Bar’da girin!

Zihni Bar’ın, ünlü sanatçı Güvenç Dağüstün ile birbirinden coşkulu saatlere imza atacağı yılbaşı akşamında, tadına doyum olmayan “Yılbaşı Özel” menüsü ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan DJ performansı ile geceniz, unutulmayan kutlamalar arasında yer bulacak…

Güvenç Dağüstün’ün unutulmaz performansıyla yeni yıla sayılı saatler kala birbirinden eğlenceli anların sizi beklediği 31 Aralık Cuma gecesi Zihni Bar’da, sadece eğlence anlayışınız değişmekle kalmayacak, ünlü menü danışmanı Elif Tapan’ın özel olarak hazırladığı “Yılbaşı Özel” menüsü ile lezzet anlayışınız da yeniden şekillenecek…

Yerli ve yabancı içkilerin limitsiz olarak sunulduğu gecede fiyatlar; yemekli fiks menü kişi başı 250 TL, saat -23.00’den itibaren- yemeksiz fiks bar menüsü ise kişi başı 200 TL olacak.

Siz de yeni yılı Zihni Bar’da karşılamak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden 0212 248 80 33 numaralı telefonu arayarak rezervasyonunuzu yaptırın ve geri sayıma başlayın!

ZİHNİ BAR ÖZEL YILBAŞI MENÜSÜ

KOKTEYL MENÜSÜ
Kavun frozen & beyaz peynir, Çerkez tavuğu, Ayvalı kereviz, Favalı enginar, Somon mus, Parmesan kabak rulo, Pate, Tavuk satay, Acı soslu çıtır karides, Tarakta deniz mahsülleri ograten, Jazz börek

SOFRA

Başlangıç
Denizden gelen üç lezzet, Deniz levreği,Jumbo karides, Deniz tarağı üçlüsü, Kestane mantarlı türüf sos
Ana yemek
Pazıya sarılı kurutulmuş meyveli hindi rulo, Balkabağı püresi  ve mürdüm erik sos
Tatlı
Kestaneli kütük pasta karemel sos
*Menüye limitsiz yerli yabancı içki (de lüks ve malt içkiler hariç) dahildir.

Valikonağı Cad. No: 39 Nişantaşı Tel: (0212) 248 80 33 @zihnibar.com / www.zihnibar.biz

Oldies Restaurant & Cafe 2011 Yılına Çocuklarınızla Birlikte Eğlenerek Gireceksiniz…
Yılbaşını dışarıda kutlamak isteyen çocuklu aileleri unutmayan Oldies Restautant & cafe çocuklara ve ailelere yönelik eğlence alternatifleri, lezzetli yemekleri ve muhteşem ambiansı ile yeni yıla hazırlanıyor.
Minik misafirler için özel olarak hazırlanmış olan mekana kurulacak olan oyun çadırında birbirinden eğlenceli oyunlar ve onlara eşlik edecek olan özel bakıcılar sayesinde aklınız onlarda kalmadan hem eğlenecek hemde birlikte yeni yıla girebileceksiniz.
2010 yılının son saatlerinde Oyun çadırında bulunan karikatürist Oğuz Gürel çocukların ve ailelerinin eğlenceli resimlerini yaparken diğer yanda miniklerin en sevdiği oyunlardan biri olan pinyata ile şeker kapma yarışı doyasıya yaşanacak. Yılbaşının vazgeçilmez eğlencesi olan tombala bu sefer çocuklar için oynanacak. Küçük hanımlar ve küçük beyler Kestaneci amca ile kestane pişirirken, hediyeleri ise Elma Şekeri olacak… Ana yemek ve sınırsız içecekten oluşan Oldies Çocuk menüsü kişi başı 60 TL…
Oldies Restaurant & Cafe 2011 yılının ilk saatlerini neşeyle karşılamak isteyen ebeveynlere ise müzik ve dansı birarada sunuyor. Yılbaşında Oldies Restaurant & Cafe’yi tercih edenler, ünlü müzisyen Serdar Şensezgin’in özel yılbaşı sahne programı ve zengin ziyafet menüsü ile renkli ve keyifli bir gece geçirecekler. Dilek balonlarına dileklerini yazarak saat tam 24:00’ü gösterdiğinde gökyüzüne bırakacaklar ve yılbaşı çekilişinde sürpriz hediyeler kazanacaklar…
Aperatifler ile başlayacak olan Oldies Yılbaşı menüsü başlangıçta 10 çeşitten oluşan serpme mezeler, ara sıcaklardan Arnavut ciğeri, paçanga böreği, Oldies köfte ve dört peynirli tortellini, Ana yemek olarak Brokoli ve parizyen havuç garnitürlü kestaneli hindi dolma, Girit pilavı, Frambuaz soslu bademli sufle, meyve tabağı, işkembe çorbası ve limitsiz yerli içki ile devam edecek. Yılbaşı Partisi, Yılbaşı Sürprizleri, Yılbaşı Menüsü ve Limitsiz Yerli İçki dahil kişi başı sadece 180 TL…

31 Aralık gecesi Oldies Restaurant & Cafe’ nin şık ve etkileyici atmosferinde sevdiklerinizle eğlenmek, sürpriz hediyeler kazanmak ve muhteşem lezzetleri tatmak için rezervasyonlarınızı bekliyoruz …

2011`e Hardal`da merhaba deyin!

Yeni Yıla eğlenceli ve keyifli bir atmosferde girmek isteyen herkesi Hardal`ın yılbaşına özel hazırladığı iki opsiyonlu menü seçenekleri bekliyor.

2011 yılına Hardal ile girmek için rezervasyon numaramız: 0212 243 83 60 -61

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI