Ana SayfaModaResort 2015 koleksiyonlarında öne çıkan trendler

Resort 2015 koleksiyonlarında öne çıkan trendler

İlham kaynağı: Doğa
Ünlü tasarımcılar ilham almak için bu sezon her zaman olduğundan daha fazla doğaya dönüyor. Her sezon birçok tasarımcının koleksiyonunda kendine yer bulan çiçek desenlerine Resort 2015 koleksiyonlarında hayvan desenleri de ekleniyor. Resort koleksiyonlarında doğadan ilham alan ve bizim en sevdiğimiz tasarımlar…

Alicia & Olivia

Christian Dior

Erdem

Gucci

Christopher Kane

Valentino

Yüzme zamanı
Ünlü modacıların elinden çıkan ve resort 2015 koleksiyonlarında kendine yer bulan mayo ve bikiniler, sadece plaj stilinin bir parçası olmaktan kurtuluyor. 

Hervé Léger by Max Azria

Hervé Léger by Max Azria

Michael Kors

Michael Kors

Moschino

Militer etki
Askeri etki kendini her zaman olduğundan daha fazla hissettiriyor. Militer akımın başrolünde ise asker yeşili var. Dolabınızda askeri etkili maskülen parçalara yer açmanın tam zamanı!

J.W. Anderson

Michael Kors

Michael Kors

Burberry Prorsum

Valentino

Neon renkler
Neon renklerle dikkatler tam sizin üzerinizde olacak. Stil sahibi görünmek için cesaretinizi toplayın ve ünlü tasarımcıların resort 2015 koleksiyonlarında kullandıkları neon renkleri stilinize adapte edin.

Calvin Klein

Christian Dior

Lanvin

Giambattista Valli

Zuhair Murad

Siyahla beyazın dansı
Moda dünyasında hiç modası geçmeyen birşey varsa; o da siyahla beyazın eşsiz uyumudur. Ancak bu sezon siyah ve beyazı farklı parçalarda iki blok halinde kullanıyoruz. Kim siyah bir pantalon veya eteği, beyaz bir üstle kombinlemenin dayanılmaz cazibesine karşı koyabilir ki?

Alicia & Olivia

Chloé

Erdem

Erdem

Fendi

Fendi

Lanvin

Monique Lhuillier

Zuhair Murad

Peplumun geri dönüşü
Geçtiğimiz yıllarda neredeyse hepimizin en az bir kez giydiği peplum bu yıl tekrar ön plana çıkıyor. Beli saran ve hem elbise hem de tulumlara çok yakışan peplumların geri dönüşü muhteşem oldu. 

Derek Lam 10 Crosby

Elie Saab

Elie Saab

Marchesa

Alexander McQueen

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI