Ana SayfaDüğünRoma Otelleri

Roma Otelleri

Babuino 181Luxury Suites

Babuino 181, Roma`nın merkezinde, Piazza Del Popolo ile İspanyol Merdivenleri arasında zarif konaklama birimleri sunmaktadır. Babuino 181, butikler, kuyumcular ve antikacılarla bezeli büyüleyici bir Roma sokağı olan Via del Babuino`da tarihi bir binada yer almaktadır.

Booking punanı 9.1 olan otelin, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 5 ve otel Tripadvisor sıralamasında 1.265 Roma Oteli 5. sırada.

Hotel Campo De` Fiori

Hotel Campo De Fiori, Roma`nın tarihi merkezi manzaralı bir çatı terası sunmaktadır. Otel, kentin en popüler meydanlarından birinde bulunmakta olup Panteon`a 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Otelin terası hasır mobilyalar ve Roma`nın 360°lik manzarasını sunmaktadır. Gün içerisinde meydana, geleneksel meyve ve sebze pazarı kurulmaktadır, bu meydan geceleri ise barlar ve restoranlar ile oldukça hareketlidir.

Otelin Booking puanı 8.8, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 4.5, Tripadvisor sıralamasında ise otel 1.265 Roma Oteli arasında 11. sırada. 

Hotel Romance

Hotel Romance, Kolezyum`a 250 metre mesafede, Roma`nın tarihi kent merkezinde kurulmuştur. Arkeolojik alanlarla çevrili olan otelde LCD TV içeren klimalı odalar sunulmaktadır. Odaların çoğunda ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

Otelin Booking puanı 8.6, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 4.5, Tripadvisor sıralamasında ise otel 1.265 Roma Oteli arasında 60. sırada. 

 Hotel San Anselmo

San Anselmo, Roma`nın merkezi bölgesindeki, sakin çevredeki konumuyla iftihar etmektedir. Eski Antik Aventine Tepesi üzerinde, alımlı bir 19. yüzyıl villasında konaklayabilirsiniz.

Otelin Booking puanı 8.9, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 4.5, Tripadvisor sıralamasında ise otel 1.265 Roma Oteli arasında 21. sırada. 

Hotel Splendide Royal

Via Veneto ile Villa Borghese`nin güzel bahçeleri arasında yer alan Hotel Splendide Royal, 19. yüzyıldan kalma bir manastırdan otele dönüştürülmüştür. Teraslı restoran, Roma çatılarının muhteşem manzaralarını sunmaktadır.

Otelin Booking puanı 8.6, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 4.5, Tripadvisor sıralamasında ise otel 1.265 Roma Oteli arasında 98. sırada. 

Palazzo Manfredi – Relais & Chateaux

Hotel Palazzo Manfredi`nin çatı terasında Kolezyum`un manzarasını hayranlıkla izlerken kahvaltı edebilirsiniz. Merkezi bir konumu olan bu otelden Colosseo Metro İstasyonu yürüyerek 2 dakika uzaklıktadır; Roman`nın etrafında gezinmek ise kolaydır.

Otelin Booking puanı 8.5, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 4.5, Tripadvisor sıralamasında ise otel 1.265 Roma Oteli arasında 14. sırada. 

 Portrait Suites

Roma`nın en seçkin alışveriş bölgesinde faaliyet gösteren Portrait Suites, İspanyol Merdivenleri`ne 300 metre uzaklıktadır. Richard Meier tarafından tasarlanmış olan Ara Pacis Müzesi`ne 5 dakikalık yürüme mesafesindeki tesis Ferragamo ailesine ait olup, aileye ait butiğin üstünde yer almaktadır. Trevi Çeşmesi otele 750 metre mesafededir.

Otelin Booking puanı 9.8, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 5, Tripadvisor sıralamasında ise otel 1.265 Roma Oteli arasında 1. sırada. 

 The First Luxury Art Hotel

Bu 5 yıldızlı tasarım oteli, Roma`nın tarihi merkezinde, İspanyol Merdivenleri`ne yürüyerek sadece 8 dakikalık bir mesafede hizmet verir. 

Otelin Booking puanı 9.1, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 4.5, Tripadvisor sıralamasında ise otel 1.265 Roma Oteli arasında 18. sırada. 

The St. Regis Rome

Roma`nın ilk lüks oteli olan St. Regis, Roma`nın tarihi merkezinde lüks konaklama birimleri sunma geleneğini devam ettirmektedir. Tesis, Piazza della Repubblica`ya birkaç adım uzaklıkta, Via Veneto`ya kısa yürüyüş mesafesindedir.

Otelin Booking puanı 8.8, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 4.5, Tripadvisor sıralamasında ise otel 1.265 Roma Oteli arasında 61. sırada. 

Villa Spalletti Trivelli

Quirinale Cumhurbaşkanlığı Sarayı`na sadece 200 metre mesafede bulunan Spalletti Trivelli tarihi bir villada yer almaktadır. Modern ve geleneksel stillerin bir karışımı ile dekore edilmiş lüks odalar, huzurlu bir bahçe ve bir spa sunmaktadır.

Otelin Booking puanı 8.8, Tripadvisor puanı 5 üzerinden 5, Tripadvisor sıralamasında ise otel 1.265 Roma Oteli arasında 4. sırada. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI