Ana SayfaGüzellikSaç renkleriyle akılda kalan ünlüler

Saç renkleriyle akılda kalan ünlüler

Lucille Ball

Özellikle I Love Lucy, The Lucy–Desi Comedy Hour, The Lucy Show, Here`s Lucy ve Life With Lucy sitkomları ile tanınan Lucille Ball`un asıl saç rengi kahverengi olmasına rağmen hepimiz onu `turuncu` saçlarıyla hatırlıyoruz. Mavi gözleriyle iyice açığa çıkan turuncu saç rengini belki de hepimiz Lucille ile sevmeye başladık.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe dendiği zaman akla ilk gelen şey muhteşem sarı saçları, beyaz elbisesi ve de kırmızı ruju değil mi? Kuaförde `Marilyn Monroe` platin sarısı saç rengi istiyorum diyen birine muhtemelen rastlamışsınızdır.

Rita Hayworth

1946 yılında rol aldığı Gilda filmiyle kariyerinin zirvesine oturan Rita Hayworth da aslında doğuştan esmer olan ünlülerden. Ancak Rita`yı güzelliğiyle gündeme oturtan o parlak turuncu saçları desek yanılmış sayılmayız.

Debbie Harry

Siyah kaş ve platin sarısı saçların uyumu şimdilerde çok itici bulunsa da Debbie Harry bu akımın başlangıcını yapmış olabilir.

Christina Hendricks

Esquire Erkek dergisi tarafından 2010 yılında “dünyanın en seksi kadını” seçilen Christina Hendricks de güzelliğini saçlarının renginden alan ünlülerden biri.

Karen Elson

Renkli gözlü insanlara çok yakıştırdığımız turuncu-kızıl saç rengini en iyi taşıyanlardan biri de Karen Elson. Karen Elson turuncu saçlı ünlülerin belki de en güzellerinden biri.

Gwen Stefani

Bizim aklımıza Marilyn Monroe`dan sonra platin sarısı dendiği an Gwen Stefani geliyor.

Katy Perry

Yemyeşil gözlere siyah saçın bu kadar yakıştığı bir ünlü daha yoktur. Katy Perry`de saçlarıyla hafızalara yer kazıyan ünlülerden biri.

Leighton Meester

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI