Ana SayfaSağlıkZayıflatan Lezzetli Yiyecekler

Zayıflatan Lezzetli Yiyecekler

Yoğurtla meyvenin buluşması

Kahvaltı, ara öğün ya da tatlı için her zaman doğru bir seçim olacak bir kase taze meyveler ve yoğurt karışımı, hem sağlıklı hem de açlık hissini geçiriyor. Geceyarısı ya da öğlen gelen açlık krizlerinde bu kalsiyum ve protein deposunu hazırlayıp iç rahatlığıyla yiyebilirsiniz.

Taze yumurta

Yapılan araştırmaya göre kilo fazlası olan yetişkinlerden sabah kahvaltısında 2 yumurta yiyenler, kahvaltıda eşit kalori içerecek kadar ekmek yiyenlere göre %65 oranında daha fazla kilo veriyor.

Lahana turşusu

Vitamin ve potasyumca zengin lahana turşusunda sindirimi güçlendiren ve kilo kaybını artıran bakteriler bulunuyor.

Sade Kumpir

Yağsız kaşar peyniriyle süslenmiş sade kummpirde bol miktarda protein, potasyum bulunuyor ve bu lezzet 300 kalorinin altında.

Pirinç ya da bulgur yerine Kinoa

Proteini bol kinoa pirinç ya da bulgurdan daha fazla lifli olduğundan tokluk hissinin daha çabuk yaşanmasını sağlıyor,fazla yemeği önlediği için kilo kaybına yardımcı oluyor.

Enginar

Bir tane haşlanmış enginarda 150 kalori var, bunun yanında bol miktarda protein, kalsiyum ve folik asit bulunduruyor. Atıştırmalık olarak da çekinmeden yiyebileceğiniz enginar, sebzelerle süslendiğinde leziz bir yemek haline geliyor.

Siyah fasülye

Antioksidanlarıyla ünlü fasülyeler kilo verme konusunda da oldukça yararlı. Açlık hissini ve aşırı yemeyi kan şekerini düzenliyerek yatıştırıyor.

Konserve domates sosu

Konserve domates sosu kilo vermek için aradığınız yiyecek. bir kutuda 10 gra kilo vermeye yardımcı lifleri bulunduran domates sosu, yağsız ve makarna gibi yiyeceklere doyurucu bir sos oluyor.

Keten tohumu

İki yemek kaşığı keten tohumunuzu mısır gevreğinize karıştırarak yediğinizde farkı göreceksiniz.

Atıştırmalık badem

Karnınız guruldamaya başladığında sağlıklı bademlerden 10 tane kadar yemenin kilo almanıza neden olan yiyeceklere koşmanızı önleyecektir. Yanında yiyeceğiniz bir meyve de mutluluğunuzu arttıracaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI