Ana SayfaYaşamŞehit Haberlerine Ünlülerin Sosyal Medya Tepkileri

Şehit Haberlerine Ünlülerin Sosyal Medya Tepkileri

DEMET AKALIN: Ben de asker çocuğum diyen Akalın, "Kaç asker çocuğunun masrafını karşılar bilemem ama Mehmetçik Vakfı`na 50 bin TL yatırıyorum." diye tweet attı.

Hülya Avşar` da twitter hesabından şehit ailelerine başsağlığı ve sabır diledi…" Allah ailelerine sabır versin…"

Petek Dinçöz twitter adresindende duygularını paylaştı…" Hep aynı şeyler ekran karartmalar, barışa çağrı yapmalar!! Bitti bitti söz tükendi!! Yanıyor memleket, söndürülemeyen ateşi söndürün artık!! "

Esra Erol da twitter`dan " Haince, kaddarca, alcakca saldiri sonucu 11 #polisimiz şehit olmuştur… Bitsin artık dursun silahlar. PKK kökün kurusun! #terörülanetolsun " diyerek teröre lanet okudu… 

 Alişan " Tam sevinmişken sevincimizi kursağımızda bırakanlara lanet olsun..Allah sabırlar versın… " diyerek twitterda ki tepkisini belirtti…

 ÇAĞLA ŞİKEL

 ÖZLEM YILDIZ

 BUSE TERİM

Pınar Altuğ twitter adresinden de, "  2582 ye yollayacaginiz mesaj,Mehmetcigimize destek olacak.Haydi! " diyerek Mehmetçik Vakfı` na destek olunması için çağrı yaptı.

MUSTAFA CECELİ: " Bitemeyen gözyaşı.. sönen ocaklar.. yıkılan yuvalar.. burdan yazmak kolay.. ateş düştüğü yeri yakar.. #Dağlıca " tweetini atarak tepkisini belli etti.

 SİBEL CAN

Ünlü sunucu Ece Erken twitter adresinden de teröre tepkisini belirtti… "Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum,Allah rahmet eylesin..yürek dayanmıyor artık!nereye kadar sabır dileyeceğiz bilemedim!"

Barcelona`nın yıldızı Arda Turan, Hakkari Dağlıca`da yaşanan terör saldırısında şehit olan askerlerimiz için Twitter hesabından bir mesaj yayınladı.

Arda Turan, mesajında, "Yine evlere ateşler düştü. Acılarımız yine tarifsiz. Başımız sağolsun güzel ülkem. Artık bu son olsun" diye yazdı.

Feryal Gürman : " Biz, din, dil, irk ayirimi bilmedik, Sevgimize,,kosullar koymadik, dusunmedik bile,, Bizi ayristirmaya calisanlar, basarabilirmi !!!! Ama onlarca, yuzlerce #can gitti Elbet sorumlusu, oyuncusu, kurucusu var,,, ve elbet bu gunun birde yarini var,,, #sehit #sehitler #sehitlerolmez #sehitlerolmezvatanbolunmez  #baris #terorelanet " 

Hakan Akkaya: " teröre son!" 

Kıvanç Tatlıtuğ: " Artık yeni bir güne başlamak hiç içimden gelmiyor. Hep bir korku, hep bir endişe, bugün ne olacak? Daha kaç kardeşimizi şehit vereceğiz? Daha kac ateş düştüğü yeri yakacak? Bugün hangi ailelerin hayatı bir daha hiç aydınlanmamak uzere kararacak diye.. Ben de bir ana babanın evladıyım, benim de kardeşlerim, yeğenlerim var, bu vatanın topraklarında yaşayan, şehitlerimizle aynı yaşlarda.. Artık hiç birimizin bu acıyı bir kez daha yaşamasını, tek bir kayıp daha vermesini istemiyorum.. Gözü yaşlı ülkem`in BAŞI SAĞOLSUN.. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, analarımıza, babalarımıza, ve geride bıraktıkları tum "CAN" lara sonsuz sabırlar diliyorum.. 

 BURAK ÖZÇİVİT

 Şebnem Çapa : " Yazık çok yazık bitsin artık bu acılar…"

 Aslı Şen : " Bari Mehmetçiğe destek olalım. Her birey üzerine düşeni yaparsa belki fark yaratırız değil mi? #dağlıca #mehmetçik #yastayız 2582`ye bagis yaz ve gönder! " 

Hacı Sabancı ;
" Askerliğimi kısa dönem olarak Erzurum`da yaptığımı daha önce söylemiştim. Söyleyeceğim bir çok şey ise eksik kalmıştı. Erzurum`dan ayrılırken yanıma birkaç şey almama izin verildi. Künyem, muayene defterim, teskerem… Bunlardan biri de fotoğrafını gördüğünüz kara kaplı defterlerim. Bu 5 defter 5.5 ay boyunca askerde yaşadığım günleri, anıları not ettiğim günlüklerim. Askerden geldim geleli hiç açmadım. Aslında bana kalsa hiç açmayacağım. Orada yazılanların bazılarını unuttum, bazılarını ise dün gibi hatırlıyorum. En çok hatırladığım ise 2-3 sayfadan birinde "Anne" sözünün geçmesidir. Askerde insan annesini çok özler. Sesini duymak için kendini yer bitirir. Geceleri ankesörlü telefonun başında bekleşirler. Arayan "oğlum ben …`nın annesiyim. Orada mı?" diye sorar. Cevaplayan asker "Anne merak etme ben şimdi onu bulurum" ya da "Anne o şu an talimde,içtimada,yemekte ben gelince aradığını söylerim" der. Oğlunu ziyarete gelen anneyi başka bir asker karşılarsa, onun elini öper anne hoş geldin der. Kısaca bir askerin binlerce annesi, oğlu asker olan annenin de binlerce oğlu olur. İnanır mısınız? Koca koca adamların yorgan altında "annem annem" diye ağladığını duydum ben, koca adam olarak bir türküde annemi hatırlayıp ben de ağladım. Asker adam pislikten,komutandan,yemekten,nöbetten, sigarasızlıktan, yorgunluktan,uykusuzluktan çekmez "annesizlikten" çektiğini. Şehit olan askerlerimiz son sözü söyleyecek vakit buldular mı bilmiyorum ama buldularsa eminim son sözleri "Anne!"dir. Bir askere, hangi şehirde, taburda,koşulda olursa olsun en çok neyi özledin? diye sorarsanız ilk kelimesi "anne"dir. Bir askerin son nefesini verirken, son kelimesi de "anne"dir. Ne acıdır ki anneliğin en kutsal sayıldığı bu topraklar, annelerin yüzyıllardır en çok ağladığı yerdir. İşte o anneleri ağlatanları, yemeden, içmeden büyüttükleri yavruları ellerinden kayıp giden annelerin ahını alanları, hangi sözcüklerle lanetlemek gerekir bilmiyorum…"

Murat Boz: " Gün birlik günü, Gün kenetlenme günü.. Terörü lanetliyoruz..Allah Polisimize Askerimize yardımcı olsun.. Şehitlerimize Allahtan rahmet, Sevenlerine, Ailelerine ve Yüce Türk Milletme Baş Sağlığı diliyorum.. "

 DENİZ BERDAN

Tuğba Ünsal: "Grip olduğu için yola çıkamayan, bütün koğuşunu kaybetmiş Şahin Şimşek…Daha fazla kalp dayanmaz bu acıya…Allah mekanlarını cennet etsin… Ailelerine sabır sabır sabır…"

MURAT DALKILIÇ

 AYŞE KURUCUOĞLU

Başak Dizer : " #yeter #yeter #yeter #milliyasilanedilsin #daglica `da sehit olan asker ailelerine, yakinlarina, sevenlerine ve dostlarina bassagligi dilerim acinizi paylasiyoruz.. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI