Ana SayfaGüzellikSephora Summer Time Beauty

Sephora Summer Time Beauty

Yüz için güneş kremi, UVA-UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlar, cildi erken yaşlanmaya karşı korur ve uzun süre nem sağlar. Yağlı olmayan yapısı sayesinde beyaz leke bırakmaz. Şehirde ve sahilde kullanım için idealdir.

SPF50+ Fluide protecteur visage

SPF50+ Sunscreen Face Lotion

Monoi yağı ve altın su yosunuyla zenginleştirilmiş bu yağ, cildi korumanın yanı sıra göz alıcı parlak bronzluk elde edilmesini sağlıyor. Ayrıca, cildi zararlı etkilerden korurken, erken yaşlanma belirtilerini önlüyor, cildi besliyor ve güzelleştiriyor.

SPF 30 Huile solaire sublimatrice

Hafif, yaz kokusuyla bu sprey, cilde uzun süre nem veriyor, tazeliyor, yumuşak ve pürüzsüz bir his veriyor. HydroSenn+ ve yansıtıcı pigmentler ile zenginleştirilen sprey, cildi güzelleştiriyor ve cilde gerekli olan nemi sağlıyor.

Eau sublimatrice très hydratante

Bu iki aşamalı yağ, ultra besleyici Baobab ve Jojoba yağıyla bütün kozmetik başarıları elde ediyor. Ürün, cildi, besliyor, pürüzsüzleştiriyor, nemlendiriyor ve güzelleştiriyor. Bu her şeyi yapan ürün, saçlara da uygulanabiliyor ve saç diplerini besliyor!

Huile nourrissante qui fait tout

Sephora’nın kült vücut kremleri, bu yaz yeni bir görünüm kazanıyor; makyaj çantasında ağırlık yapmaması için yeni seyahat boyu ile cildi derinlemesine besler ve nemlendirir.

Beurre corps super nourrissant

Çünkü seksi cilt, kusursuz ve tüysüzdür. Sephora normal cımbızlara göre daha rahat ve daha hassas olan ışıklı cımbızı piyasa sunuyor.  Gömme ışığı sayesinde en kısa tüylerin alınması bile kolaylaşıyor.  Bu paslanmaz çelik cımbız, bu yaz düzgün kaşlara sahip olmak ve başıboş tüylerle başa çıkmak için kadınlar nereye giderse onlarla geliyor.

Pince à épiler Pro

Günlük nemlendirici, sebum fazlasını emer, cilt lekeleriyle savaşır ve cildi pürüzsüzleştirir. Ayrıca cilde için uzun süreli hidrasyon sağlar. Bu nemlendirici ile sorunsuz, gözeneksiz bir yaz garanti! Bu ürünün hızlı emilimini, hafif yapısını seviyoruz. Gözenekler daha az görünüyor ve ilk kullanımdan itibaren cildin yağını emiyor.

Hydratant anti brillance et imperfections

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI